![]() |
![]() |
#41 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
nelosa utakmica ... rezultat 2:2 onako prijateljski ... od nasih Saric odusevio sa golom i lipom asistencijom za Vukovica ... by the way dobro je da je i Vukovic zabio ... Trebotic opet razocarao, a plus ide i malom Pesicu koji je odigrao dobro drugo poluvrime ... dobro da je i Ticinovic odigra barem poluvrime ... Balakov ce sigurno imat koristi od ove utakmice ... atmosfera dobra jbga ipak se slavi 90 godina ... koregrafija Torcide u stilu Slavije na nas rodendan skromna ali lipa ... trenutak utakmice definitvno ulazak Gabrica zadnjih 20 minuta i standing ovation cilog stadiona
... Dragu su preplavile emocije i nije bio raspolozen za izjave samo je na svojoj facebook stranici napisa "Sva srica pa sam debitira" http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsk...-debitira.html
![]() |
#42 |
Member
![]() |
![]()
NL
nisan nigdi napisa da triba bit "regionalnih druženja". isto tako ne mislin da se stalno tribamo vadit na nekakvu međunacionalnu mržnju. pa većina ekipe koja danas ide po gostovanjima ili se tijekon rata rodila ili je tada bila "u pelenama". većina. i odakle onda takvima mržnja kakvu, čini mi se, nemaju ni oni koji su u ton ratu sudjelovali. osobno, bija san u ratu, u međuvremenu dobija dicu i boli me kita sad za tamo neke bosance ili srbe. nek ljudi žive svoj život, ja živin svoj i ne želin se zamarat njima. priton, ne kažen da triba zaboravit ono šta je bilo kroz 90-e. to ne. ali, isto tako, ne triba se u svakoj mogućoj prilici okrećat unazad, jer nas takav stav nigdi neće dovest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
![]() |
![]()
Po meni je ta medjunacionalna netrpeljivost samo izgovor iskompleksiranim idiotima koji nisu rata vidili da prave sranja i dokazuju nekome nesto. Svaka cast ljudima kome je netko poginio i ko je bio u ratu jer imaju razlog za mrznju ali znam ih dosta takvih i ne isticu to na ovaj nacin, tuci, ubij provociraj. I ne napadam ja samo ove od jucer ovo se odnosi opcenito na takve kretene u Mostaru, Sirokom, Banja luci, Podgorici itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Senior Member
![]() |
![]() Samo sam falija utakmicu,nije Hajduk nego zrinjski.. al kad ovi sve pamte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Krešo
![]() |
![]()
Pa nemože utakmica između Hrvatskog i Bosanskog kluba biti izgovor za pravit sranja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jebali vas izgovori i opravdanja,treba iskorjenit idiote s tribina,nek svoje komplekse rjašavaju doma na svoju vlastitu štetu.Evo, na kraju su jučer po pički dobili oni koji nisu bili ni krivi ni dužni a ne oni koju su sve započeli. Dosta mi je,idem peč rakiju.
![]() |
#47 |
Junior Member
![]() |
![]()
muslimani su jucer degenek u svom gradu dobili i ostali su bez udarnog trasparenta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Junior Member
![]() |
![]()
ono jučer je imalo najmanje veze s nogometom...
ali nemojmo se međusobno vriđat. U Bosni, u desetak dana tri slična scenarija, Banja Luka, Mostar, jučer Sarajevo....
![]() |
#53 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]()
Svi svrsavate na pjesme mostarskih ultrasa, a sad ste ocekivali prijateljsku atmosferu sa grupom koja je zapalila hrvatsku zastavu ?
Nekada nogometni, danas fudbalski... Vratit ce se Ante jebat ce vam tate...
![]() |
#55 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
"Uprava Hajduka je odbila odigrati utakmicu, uz obrazloženje da su dobili prijetnje svojih navijača da ne smiju izaći na teren i igrati, te je ona i otkazana..."
ne znam sta bi reka ako je ovo istina ... mozda i bude jos koje priopcenje na sluzbenim stranicama osim kamilice o odgodenoj utakmici zbog "problema na tribinama"
![]() |
#56 |
Ulalalala jupi je...
![]() |
![]()
totalne gluposti i laŽi iznosite vamo, pogotovo vi koji niste bili gori molin vas da se kanite bilo kakvih pisanja na ovu temu jer je smijeŠno prenositi informacije raznih novinara i portala koje nisu toČne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Daj ne zajebaji, nemoj ništa stavit!
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#58 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Junior Member
![]() |
![]()
Ovo sto se desilo je bilo zalosno, svi smo znali da ce ovo biti utakmica visokog rizika i radi BiH hrvata i individualnih grupica. I pogotovo jer je bila greska murije pa je pustila tu grupu od 150 ljudi koja je napala ekipu od 15 momaka koji su postavljali koreo na jugu. I zato je ova grupa na mostu popila batine ni kriva ni duzna. Uglavnom veoma ruzno sa strane tog dijela torcide koja vecinom i nije bila iz splita, ali nebitno usijanih glava jos uvijek ima na balkanu isto kao i kod nas u sarajevu, pa je jedan dio manijaka zapalio i zastavu na poljudu i pjevao gazi gazi ustase.. Ovdje jos uvijek vruca krv vri pogotovo jer smo svi manje vise odrastali u nacionalistickom nekom rezimu. Voli svoje a kolji tudje..
Sramotno zaista, jer smo prihvatili ekipu hajduka kao da su nasi dan prije i ljudi su hodali po gradu i slikali se sa lokalcima bez ijednog manjeg dobacivanja a kamoli sta gore... Fuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Ulalalala jupi je...
![]() |
![]() Quote:
O nekakvoj veceoj grupi navijaca iz Hercogovini a pogotovo Kiseljaka? ![]() U grad vam je došla Torcida a njeni pripadnicu su iz raznih krajeva Hrvatske, naravno bilo je i iz Hercegovine ljudi, al ne u tolikom broju da ih se stalno ističe! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|