[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hajduk

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-10-2011, 10:13 AM   #41
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Bodul has a spectacular aura aboutBodul has a spectacular aura about

nelosa utakmica ... rezultat 2:2 onako prijateljski ... od nasih Saric odusevio sa golom i lipom asistencijom za Vukovica ... by the way dobro je da je i Vukovic zabio ... Trebotic opet razocarao, a plus ide i malom Pesicu koji je odigrao dobro drugo poluvrime ... dobro da je i Ticinovic odigra barem poluvrime ... Balakov ce sigurno imat koristi od ove utakmice ... atmosfera dobra jbga ipak se slavi 90 godina ... koregrafija Torcide u stilu Slavije na nas rodendan skromna ali lipa ... trenutak utakmice definitvno ulazak Gabrica zadnjih 20 minuta i standing ovation cilog stadiona

... Dragu su preplavile emocije i nije bio raspolozen za izjave samo je na svojoj facebook stranici napisa "Sva srica pa sam debitira"

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsk...-debitira.html
Old 07-10-2011, 10:18 AM   #42
hajduk zauvik
Member

hajduk zauvik's Avatar

hajduk zauvik is on a distinguished road

NL

nisan nigdi napisa da triba bit "regionalnih druženja". isto tako ne mislin da se stalno tribamo vadit na nekakvu međunacionalnu mržnju. pa većina ekipe koja danas ide po gostovanjima ili se tijekon rata rodila ili je tada bila "u pelenama". većina. i odakle onda takvima mržnja kakvu, čini mi se, nemaju ni oni koji su u ton ratu sudjelovali. osobno, bija san u ratu, u međuvremenu dobija dicu i boli me kita sad za tamo neke bosance ili srbe. nek ljudi žive svoj život, ja živin svoj i ne želin se zamarat njima. priton, ne kažen da triba zaboravit ono šta je bilo kroz 90-e. to ne. ali, isto tako, ne triba se u svakoj mogućoj prilici okrećat unazad, jer nas takav stav nigdi neće dovest.
hajduk zauvik is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 10:24 AM   #43
anonymous69
Senior Member

anonymous69 is on a distinguished road

Po meni je ta medjunacionalna netrpeljivost samo izgovor iskompleksiranim idiotima koji nisu rata vidili da prave sranja i dokazuju nekome nesto. Svaka cast ljudima kome je netko poginio i ko je bio u ratu jer imaju razlog za mrznju ali znam ih dosta takvih i ne isticu to na ovaj nacin, tuci, ubij provociraj. I ne napadam ja samo ove od jucer ovo se odnosi opcenito na takve kretene u Mostaru, Sirokom, Banja luci, Podgorici itd.
anonymous69 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 10:32 AM   #44
euskadi
Senior Member

euskadi's Avatar

euskadi is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by anonymous69 View Post
Po meni je ta medjunacionalna netrpeljivost samo izgovor iskompleksiranim idiotima koji nisu rata vidili da prave sranja i dokazuju nekome nesto. Svaka cast ljudima kome je netko poginio i ko je bio u ratu jer imaju razlog za mrznju ali znam ih dosta takvih i ne isticu to na ovaj nacin, tuci, ubij provociraj. I ne napadam ja samo ove od jucer ovo se odnosi opcenito na takve kretene u Mostaru, Sirokom, Banja luci, Podgorici itd.
o tome ti mi pricamo,sta ne vidis da je uvijek u pitanju nacionalna netrpeljivost i bolje izbjegavat takve utakmice kad je velika mogucnost za nerede,bilo kako bilo ne treba nam to,ali za ubuduce se klonit takvih evenata jer nikom ne trebaju izbodeni ljudi,razbijene glave i nedaj Boze nesta vise zbog necijih interesa,imamo svoju ligu kakva god bila ,ako se vec ide u susjednu drzavu postoje podrucja di nece dolazit do frke
euskadi is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 10:37 AM   #45
Torcida-Kamenjar
Senior Member

Torcida-Kamenjar is on a distinguished road

Samo sam falija utakmicu,nije Hajduk nego zrinjski..
al kad ovi sve pamte
Torcida-Kamenjar is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 10:45 AM   #46
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Bobika will become famous soon enough

Pa nemože utakmica između Hrvatskog i Bosanskog kluba biti izgovor za pravit sranja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jebali vas izgovori i opravdanja,treba iskorjenit idiote s tribina,nek svoje komplekse rjašavaju doma na svoju vlastitu štetu.Evo, na kraju su jučer po pički dobili oni koji nisu bili ni krivi ni dužni a ne oni koju su sve započeli.

Dosta mi je,idem peč rakiju.
Old 07-10-2011, 10:45 AM   #47
torcida citluk
Junior Member

torcida citluk is on a distinguished road

muslimani su jucer degenek u svom gradu dobili i ostali su bez udarnog trasparenta
torcida citluk is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 10:57 AM   #48
MCML
Member

MCML's Avatar

MCML is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by torcida citluk View Post
muslimani su jucer degenek u svom gradu dobili i ostali su bez udarnog trasparenta
kladin se da neznas nabrojit 5 igraca hajduka.
MCML is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 11:04 AM   #49
torcida citluk
Junior Member

torcida citluk is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by MCML View Post
kladin se da neznas nabrojit 5 igraca hajduka.
subasic,lima,milicevic,maloca,james,andric,brkljac a,anas sharbini,tomasov, vukusic,ahmad sharbini,kalinic,inoha,lendric,kukoc,
torcida citluk is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 11:08 AM   #50
hajduk zauvik
Member

hajduk zauvik's Avatar

hajduk zauvik is on a distinguished road

Quote:
subasic,lima,milicevic,maloca,james,andric,brkljac a,anas sharbini,tomasov, vukusic,ahmad sharbini,kalinic,inoha,lendric,kukoc,
jebate, pa ti već znaš i prepisivat . bravo momče. knjigu u ruke, manje se bavit pizdarijama i bit će nešto od tebe.
hajduk zauvik is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 11:17 AM   #51
MCML
Member

MCML's Avatar

MCML is on a distinguished road

Quote:

kao sta sam reka neznas nabrojit 5(pet) igraca hajduka
MCML is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 11:27 AM   #52
aleština
Junior Member

aleština's Avatar

aleština will become famous soon enough

ono jučer je imalo najmanje veze s nogometom...
ali nemojmo se međusobno vriđat.
U Bosni, u desetak dana tri slična scenarija, Banja Luka, Mostar, jučer Sarajevo....
Old 07-10-2011, 12:27 PM   #53
Torcida-Kamenjar
Senior Member

Torcida-Kamenjar is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Bobika View Post

Dosta mi je,idem peč rakiju.
donesi i nama štogod kad završiš
Torcida-Kamenjar is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 12:43 PM   #54
BILI ANDJEO
Barba's Backup Boy

BILI ANDJEO's Avatar

BILI ANDJEO will become famous soon enough

Svi svrsavate na pjesme mostarskih ultrasa, a sad ste ocekivali prijateljsku atmosferu sa grupom koja je zapalila hrvatsku zastavu ?

Nekada nogometni, danas fudbalski...

Vratit ce se Ante jebat ce vam tate...
Old 07-10-2011, 12:50 PM   #55
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Bodul has a spectacular aura aboutBodul has a spectacular aura about

"Uprava Hajduka je odbila odigrati utakmicu, uz obrazloženje da su dobili prijetnje svojih navijača da ne smiju izaći na teren i igrati, te je ona i otkazana..."

ne znam sta bi reka ako je ovo istina ... mozda i bude jos koje priopcenje na sluzbenim stranicama osim kamilice o odgodenoj utakmici zbog "problema na tribinama"
Old 07-10-2011, 12:56 PM   #56
Jabuka
Ulalalala jupi je...

Jabuka is on a distinguished road

totalne gluposti i laŽi iznosite vamo, pogotovo vi koji niste bili gori molin vas da se kanite bilo kakvih pisanja na ovu temu jer je smijeŠno prenositi informacije raznih novinara i portala koje nisu toČne
Jabuka is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 01:00 PM   #57
west Mo
Daj ne zajebaji, nemoj ništa stavit!

west Mo's Avatar

west Mo is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Bodul View Post
"Uprava Hajduka je odbila odigrati utakmicu, uz obrazloženje da su dobili prijetnje svojih navijača da ne smiju izaći na teren i igrati, te je ona i otkazana..."

ne znam sta bi reka ako je ovo istina ... mozda i bude jos koje priopcenje na sluzbenim stranicama osim kamilice o odgodenoj utakmici zbog "problema na tribinama"
ukratko andric dosao do tribine sa ostalim igracima kad su nas trebali izbacit i na prijedlog da ne igraju ako nas izbace andric uzvraca da su uz nas i nisu odigrali. to je to ostalo su gluposti
Old 07-10-2011, 01:07 PM   #58
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by BILI ANDJEO View Post
Svi svrsavate na pjesme mostarskih ultrasa, a sad ste ocekivali prijateljsku atmosferu sa grupom koja je zapalila hrvatsku zastavu ?

Nekada nogometni, danas fudbalski...

Vratit ce se Ante jebat ce vam tate...
a šta nije doša pameti sa Simonicom?????
monkul is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 01:09 PM   #59
TM1987
Junior Member

TM1987 is on a distinguished road

Ovo sto se desilo je bilo zalosno, svi smo znali da ce ovo biti utakmica visokog rizika i radi BiH hrvata i individualnih grupica. I pogotovo jer je bila greska murije pa je pustila tu grupu od 150 ljudi koja je napala ekipu od 15 momaka koji su postavljali koreo na jugu. I zato je ova grupa na mostu popila batine ni kriva ni duzna. Uglavnom veoma ruzno sa strane tog dijela torcide koja vecinom i nije bila iz splita, ali nebitno usijanih glava jos uvijek ima na balkanu isto kao i kod nas u sarajevu, pa je jedan dio manijaka zapalio i zastavu na poljudu i pjevao gazi gazi ustase.. Ovdje jos uvijek vruca krv vri pogotovo jer smo svi manje vise odrastali u nacionalistickom nekom rezimu. Voli svoje a kolji tudje..

Sramotno zaista, jer smo prihvatili ekipu hajduka kao da su nasi dan prije i ljudi su hodali po gradu i slikali se sa lokalcima bez ijednog manjeg dobacivanja a kamoli sta gore...

Fuj.
TM1987 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 01:24 PM   #60
Jabuka
Ulalalala jupi je...

Jabuka is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by TM1987 View Post
Uglavnom veoma ruzno sa strane tog dijela torcide koja vecinom i nije bila iz split
LAŽ!

O nekakvoj veceoj grupi navijaca iz Hercogovini a pogotovo Kiseljaka? je idiotski govorit, pogotovo što vam je izvor informacija razno-razni portali, koji sve dizu na neku vecu razinu...
U grad vam je došla Torcida a njeni pripadnicu su iz raznih krajeva Hrvatske, naravno bilo je i iz Hercegovine ljudi, al ne u tolikom broju da ih se stalno ističe!
Jabuka is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules