![]() |
![]() |
#1 |
Šta da?
![]() |
![]()
Opet samo 600 karata,
0:1 Tima nas 1200 u inat teren nikakav sudac četnik vaučeri uvedeni opet iza utakmice. AJMO PO 3 BODA
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! Last edited by psihijatrija; 01-04-2014 at 12:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Krešo
![]() |
![]()
po tri boda i rukama i nogama
Neka zabije i Nižić samo neka ufatimo 3 boda
![]() |
#3 |
Šta da?
![]() |
![]()
ovo s editom nije uopce smiješno rođo
![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Krešo
![]() |
![]()
A nisam se moga suzdržat. Ispast će da imam nešto protiv tebe (prvo onaj topic za Zadar, sad ovo....).
Ja očekujem da će sudac pustit da se igra normalno a ako rezultat ne bude povoljan za GNK III onda će počet jest govna. I pretpostavljam da je sudac iili iz Osijeka ili iz Zagreba.
![]() |
#5 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
0:1
Maglica Psiho upada u teren i na centru ljubi kopačku Miji Caktašu ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
![]() |
![]()
svi smo mi optimisti
![]() 1-2 maglica oba.. karte 20 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
1:3 bez Kramarica i Benka mozemo primit jedino od Krstanovića iz penala na 20m.
Tima, Tima Maglica
![]() |
#9 |
Junior Member
![]() |
![]()
uf...nisam baniran
![]() sutrašnju utakmicu mi ne smimo dobit, valjda je to svakome jasno... Mora se javnosti pokazati kako je Rijeka uređen klub, kako takva ista Rijeka "ima sezonu iz snova", i kako je njen put, ispravan put. Mislite da će netko ( a znamo tko ) dozvoliti da im mi kao klub stanemo na put??? Vidite da agregatovi poslušnici Rijeku imenuju kao drugi najveći HR klub ![]() Sutra gubimo glatko, zapamtite to....... P.S. koji klub iz prve lige u zadnjih pet kola ima najviše dosuđenih penala ( u svoju korist, naravno ) ??? ![]()
![]() |
#10 |
Senior Member
![]() |
![]()
1-1
krstanović(penal), kuasi |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
![]() |
![]()
od jutra se harači po Rijeci
![]() http://www.index.hr/indexforum/posto...cana-rijekom/1 rijeka-Hajduk 2:3 strijelci Maloča,2x Maglica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
![]() |
![]()
jeben im mater, da jeben mater.Dva penala i crveni, žuti golmanu!!!
Šta ih nisu streljali prije utakmice, pa bi sigurno dobili!!
![]() |
#14 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma sve je cisto, nema se sta prigovarat za sudjenje.
nasi igraju preko one stvari cijelu polusezonu, mlitavno i mlako, obrana grijesi na sve strane, vezni red ne postoji, jedino maglica i pasalic igraju nesto. pa dok te uniste "zvijezde" poput anasa,brezovca i krstanovica onda je jasno koliko je sati. mozda smo mi malo previse poletjeli s pricama "najdrazi i najbolji Hajduk" i previse isli momcima i tudoru uz dlaku pa nam se sad to vraca, jer u oba derbija (dinamo,rijeka) ove godine su odigrali kriminalno. danas su se predali cim je maloca dobio crveni, to nije Hajduk kakav ja zelim.
![]() |
#15 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Hajduk je više od toga: jebat mater svakome kad se izgubi. To nije Hajduk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
trebamo bit realni i rec da nam je ovo domena, ipak nije prošlo konsolidacije kluba na svim razinama.
ovo je dobar put i treba nastaviti ovako, tek kad netko kupi Hajduk, ili ako se mamićevština uvuče u naš klub to će biti porazi i debakli, pa i nek se patimo, nije mi tesko jer dugorocno cemo isplivati i bez stranog novca i kriminala! ja u to vjerujem!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
btw, nadam se da ove sezone nećemo igrat sa 3 igrača u obrani jer to izgleda jako jako loše svaki put, prvi penal krivo postavljanje čini mi se milića, drugi maloča, treći anđelković čuva zrak na petercu umjesto igrača, a zadnji neću ni pričat. jako loše danas treba satrat gubu idući vikend, pa da je europa mirna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
![]() |
![]()
iz tekme u tekmu se ponavlja ista greška sredina nam je slabo povezana s napadom i obranom,fali tu jedan dobar vezista-- kadar nam je takav kakav je,.kolko para tolko muzike jbga.. riječke p...e su nas danas nadigrale,...
ma nahebem se armade,. pred dve-tri godine nisu se mogli skupiti njih 500etstotinjak na tekmi,a sad tu neke šugave transparente briju...... http://www.index.hr/sport/clanak/arm...a-/738282.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Jebi ga previse se stvari poslozilo. Od popisa ozljedjenih, pa Bradaric, dva penala, crveni...
Psiho otvaraj iducu da nastavimo niz: 5:1 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
penalima, i crvenom se nema što prigovoriti, vođenju utakmice od strane Tudora, te pripremu za utakmicu, ima se itekako šta prigovoriti. Iskreno, mi sad protiv pitura možemo bit zadovoljni bodom, jer većinu ove sezone mi nemamo nikakvu igru, varamo se utakmicama protiv Slavena, i tako si mažemo oči. Mi u dvi najbitnije utakmice nismo pokazali ništa, izgubili obe, gol razlika 1-6, alo ???
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|