![]() |
![]() |
#5621 |
Junior Member
![]() |
![]()
samo da se malo ubacim,
odnos kluba prema Blaževiću, i sad već bivšem hajdukovcu, Vukoviću je sramotan, i nema nikoga tko to može opravdat. Ka drugo, jebenti lebac, ako Jens traži pojačanja, šta nije gleda one dilere šta su nas izbacili ? Nisam baš siguran da "boljeg i jeftinijeg" ima u Veležu ?
![]() |
#5622 |
Senior Member
![]() |
![]()
POJAČANJA U SPLITU
Hajduk na Poljud doveo afričkog 'Redonda', Kamerunca Thierryja Makon Nloga! http://sportske.jutarnji.hr/hajduk-n...loga-/1122465/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5624 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://www.index.hr/sport/clanak/mam...mo/696925.aspx
Bez šabanova dopuštenja nikaj,priča se da bi ga čak i mi mogli kupiti lol Last edited by bahrija; 26-08-2013 at 10:54 PM. Reason: nadopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#5625 |
Senior Member
![]() |
![]()
kao nema se, a letimo na sve strane, rucamo od afrike do bosne.
ibricic,iluridze,redondo,messi,cemalovic,duljevic, medic,abdurahimi....bas me zanima tko ce na kraju potpisat. a ovom redondu iz kameruna obavezno provjerit godine ![]()
![]() |
#5626 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5627 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Koja linija u vrhu: Drogba - Messi - Redondo!
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#5628 |
Senior Member
![]() |
![]()
a svi zajedno preko 100 godina i manje od 100kila teski
![]()
![]() |
#5629 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5630 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5631 |
Senior Member
![]() |
![]()
vrhunac!!!
Slaven alfirević & company hits again!!! Pa nek neko kaže da alfi i drugari ne zasluže plaću... Vađenje postova sa nekog foruma koji su navodno posli izbrisani, pa onda vjesti o potpisanim ugovorima sa kojekakvim bosancima, pa raspuštanje klubova na temelju glasine iz Zele... drama na Poljudu, panika na Poljudu, stanje je neodrživo, Hajduk u problemima... Da naravno, ako uprava ne dovede kramu to je još jedan šamar Hajduku!!! Da mi je samo znat jeli bar jedan članak u bilo kojem mediju koji nije direktni intrevju bia upola istinit...
![]() |
#5632 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5633 |
Šta da?
![]() |
![]()
bog te ubio koliko gluposti je napisano u ovih par stranica... čuj igrači iz 1.županijske????
Radonjić je velika iznimka jer je imao dogovor s pamićem,več otkd,trebao je igrat prošlu sezonu za Karlovac,ali se nije dogovoro s njima,jer im je predsjednik umro,pa je otišao u zrinjski iz ozlja,i gotovo svaku utakmicu zabio... a 6 mjeseci prije ove sezone se fogovorio sa paminjom,trenirao ko pas,i došao do istre kakonova akvizicija i do sad ozbiljno pojačanj.. takav je jedan slučaj od miljun. ajde da je netko rekao da u 3.ligi ima igrača,ali u 1,2. županijskoj???? rađe nemojte pisat gluposti
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5634 |
Senior Member
![]() |
![]()
psiho,zašto prekidaš zabavu?
Ima još 4 dana prijelaznog roka...neka mašta učini svoje
![]() |
#5635 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
dobro Psiho govori taj momak je prica za sebe ... sa 17 godina potpisao za Bayern pa ga sje*ala ozljeda i covik prakticki do 20te nije igrao
![]() |
#5636 |
Šta da?
![]() |
![]()
mazohist sam več dobrih 19 godina,otkad pratim Hajduka,nmazohistički gledam svaku utakmicu iako znam da će mi odnijeti godinu životu,mazohistički volim taj klub iako znam da neće bit ni prvi,iako znam da se unaprijed sve zna u našoj ligi...
svi smo mi mazohisti!!!!!!!!
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5637 |
Šta da?
![]() |
![]()
nego,lako za to,zašto naš franema nije napisao detaljnu analizu dosadašnjeg dijela prvanstva?
![]() |
![]() |
![]() |
#5638 |
Šta da?
![]() |
![]()
Unfortunately, there is some confusion regarding the age of Makon Nloga. According to www.lechabba.com, usually a trustworthy source, Makon Nloga is born 09.10.1983. This information was published during the MTN Elite One 2010-2011 when he was playing for Caiman Club. Unfortunately, www.lechabba.com is currently unavailable. According to www.footcameroon.com, also a respectable website, Makon Nloga was 20 years old in April 2012.
http://westafricanfootball.com/2012/...y-makon-nloga/ GROM TE UBIO PLAČEM,neznam dali nam pojačanje ima 20 ili 30 godina... jebote sve sam doživio ali da ću ovo doživit nisam se nikad nadao ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5639 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
sta je tu lose?! ... kako god da okrenes nisu falili ... ili je dosa mladi perspektivni igrac ili igrac sa velikim iskustvom ... win win siutacija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5640 | |
Šta da?
![]() |
![]() Quote:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|