![]() |
![]() |
#5021 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Naš daleko najbolji igrač je Pašalić.Daleko najbolji.A ovaj Lucić,Lučić (livi bek,šta je igra zadnje kolo za prvu) je užasan.Doslovno.Blida kopija Strinića,koji je također užas od igrača,ali osjetno bolji u pokrivanju iza.Lucić je totalna rupa,a naprid ide konstantno,samo šta ne zna centrirat ![]() I još igramo konstantno po toj livoj strani,valjda Jarni ima neke emocije pa ga vuče tamo... Dinamo nas satra.Doslovno.Naši totalno potrošeni,opet Pašalić vidljivo odskače.Danas nam ni ovaj napadač,devetka,kojeg san ubra kao masu borbenog ne more trčat.Loše,kasne na balun konstantno,markiranje u prekidima ne postoji ni u naznakama,totalna potrošenost. Bravo za Jarnija koji je to odlično vidija i izrotira ekipu malo,a još veći + mu ide šta je tako rano počeja sa zamjenama.Ugleda se na Šticu valjda... -"Kad vidiš da ništa ne valja,onda je najbolje ne minjat ništa." Igor Š. osvonposlu ovo mora u bisere,u rangu Sammirove izjave iz mog potpisa,pure logic
![]() |
![]() |
#5022 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ne da nas je stralo...nego nas je posralo.. obrana katastrofalna...( netko mi je u inbox napisa da nema veze..da nam je ovo tek treća momčad juniora..:?), ma SVE JE OVO SUPER JER DICU MORAŠ UVIK OHRABRIVAT I GURAT NAPRID, al kad te ovako plesne nije baš da možeš reći - nema veze..
Dinamovci su u zadnjih dvadesetak minuta ubacili priličan broj kadeta i opet im nismo mogli ništa...jednostavno su naši bili nezainteresirani i izgubli su svu volju nakon nekih 3-1, 4-1...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5023 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ma sramota je količina indolentnosti i lijenosti, pa i neborbenosti koju su pokazali naši...
Ne bi ulazija u analize zasto, neka to neko drugi koji to bolje prati napravi, ali je ovo nedopustivo i neke konzekvence moraju biti. Trčali bi oni meni sada dva sata po zvizdanu za ovakav pičkasti pristup i predaju bez ispaljenog metka, sitija bi ih za koga oni igraju. A Jarni bi mi nakon što otrča duplu porciju pisa 7000 puta na ploči "triba igrat a ne nabijat" ko Burt... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5024 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5025 |
Senior Member
![]() |
![]()
oremušu ističe ugovor ovo ljeto ili sljedeće ?
![]() |
#5026 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
svaka čast momak!
![]() Quote:
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5027 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=3738
di je kiš? i do kad će ovaj krešo ljubičić ovdje bit prisutan, šta nije da mu sad negdje ističe ugovor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5028 |
TOČI EURO 95
![]() |
![]()
A šta je s Ozobićem, kad je on otišao ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5029 | ||
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#5030 |
Senior Member
![]() |
![]()
kiša su valjda naknadno dodali, na prvotnom popisu ga nije bilo. ozobiću je istekla posudba, vraća se u spartak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5031 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jel zna netko zasto nema Belmina Vila?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5032 |
Senior Member
![]() |
![]()
Cuo sam da je dobio slobodne papire
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5033 |
Senior Member
![]() |
![]()
Dobio slobodne papire?! To bi tek bila idiotarija...
Bio jednom jedan sastav..I nikad više.. ![]() Mešković, Džoni, Rožić, Boljat, Peruzović, Holcer, Buljan, Žungul, Mužinić, Jerković, Šurjak, Katalinić, Šimunić, Jovanić, Jurišić, Gluić Trener: Tomislav Ivić |
![]() |
![]() |
![]() |
#5034 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5035 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://dubrovacki.hr/clanak/52631/mi...ima-nevidljivo
Mali princ je i inače knjiga puna patetike i sranja. Ne zanima me ko je za koga navijao kad je bio mali. Volio bih da u Hajduk jednom dođe netko samo zbog para i napretka u karijeri i da mu nije bed to reć. Uf koja bi to jebena momčad mogla bit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5036 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vila je dobio papire zbog neprofesionalnog ponasanja u juniorima(izlasci itd)
sva tri nabrojena centarfora nisu dovoljne kvalitete za igranje u Hajduku,to sta trazimo kvalitetnog napadaca,ne znaci da samo treba imat 1,95 i znat se ogradit |
![]() |
![]() |
![]() |
#5037 |
Senior Member
![]() |
![]()
u petak se ide na pripreme, a dosta ih još nije potpisalo ugovor, bit će u petak povuci potegni
![]()
![]() |
#5038 |
Member
![]() |
![]()
Kad će više Kreši Ljubičiću isteć ugovor? Po Tm ugovor mu je treba bit gotov na kraju ove sezone, ali on je još u klubu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5039 |
Senior Member
![]() |
![]()
do 2014-e ima ugovor, da je normalan dečko davno bi ra raskinio na svoju štetu i ošo igrat tenis. kako ga nije sramota više
![]() |
#5040 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jeli mu to fredi produžia kad je sazna da će bit maknut iz kluba?
![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|