![]() |
![]() |
#21 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
![]() |
![]()
Znači ove sezone lupamo na poraze Stokea
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
bavo Aduk :)
|
![]()
AIIIIIIIIII to će bit rastur u C duru
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Bez trećeg
![]() ![]() |
![]()
Bar me tiješi šta će Stoke ispast iz lige
![]()
![]() |
#25 |
Senior Member
![]() |
![]()
[QUOTE=drugi;250141]Bar me tiješi šta će Stoke ispast iz lige
![]() mene tjesi sta cemo proci stoku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
[quote=euskadi;250171]
Quote:
mene sve nešta strah da prasičko ne zavapi: ajoj čobani ne daju stoci u evropu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
najprije dobra: Joško je otišao, pa onda loša: Mišo je došao Dovođenjem Krstičevića za trenera, stručni stožer se predstavio kao nestručan, (ne samo radi Miše) što kod mene izaziva sumnju u (nije ništa novo) kompetentnost funkcioniranja struke. I zato nebi trebali "lazari" imati straha od ovogodišnjeg Hajduka, odnosno, Legije stranaca u klubu, u kojem stoluju megalomani Svaki klub treba, po mom mišljenju, težiti formiranju zvjezdane momčadi (ona se stvara iz vlastitog igračkog kadra), a ne momčadi zvijezda (ona se kupuje «pojačanjima»). Ima puno primjera, koji pokazuju, da u šoldima nije sve... Deviza svakog nogometnog kluba mora biti: kupujemo jeftino (a to je talentiran neafirmiran igrač) da pobijedimo, onda i transferom profitiramo. Klub koji nije u stanju svojim djelovanjem stvarati novac, transformira se postupno u amaterski klub. To je zato što na tržištu, stalno, djeluje zakon ponude i potražnje. Tko ga ne poštuje biva kažnjen srozavanjem, po svojoj kvaliteti, u niži rang. Je li u stanju klupska škola, na čelu koje stoji Matković i Krstičević, zadovoljiti zahtjevima tržišta nogometnog kapitala? Po meni nije! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
![]() |
![]()
krstičević bi triba doć na misto matkovića koji je doša na to misto priko rodbinskih veza...u svakom slučaju nakon kalinića eliminacija još jednog smrada sa pozicije u Hajduku...a mislin da je bolja opcija debelog matkovića
![]() |
#29 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
Svi prošli
![]() Hajduk obranija koef. i sa trenutnih 7.374 ce vjerojatno 2 sezone bit nositelj u 3. pretkolu. Varteks i Split odradili sta su tribali, sve dodatno je ogroman plus. Sljedeće utakmice: Stoke - Hajduk Split Split - Fulham Dinamo B. - Varaždin Helsinki - Dinamo Z. Očekujem da ispadnu oba engleza i oba dinama. Oba oba su pala ![]()
![]() |
#30 |
Senior Member
![]() |
![]()
znaci,jos minimalno 10 euro utakmica ove sezone.jebate led,ude li dajnamo u lp i mi udemo u el,iduce godine bi lako mogli imat 2 kluba u ligi prvaka.Austrija nan bizi 3 boda,dosad smo vec zaradili 1.75,ako dynamo ude u lp dobijamo na poklon 4 boda.Nije da navijan da oni udu u lp,boze sacuvaj,ali ako mi neko sad ponudi da oni udu u lp i da iduce god. imamo dva kluba u lp,potpisujen odma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ma ne bi ja njih volia vidit u LP taman mi prezimili u Europi za tu njihovu LP Purgersko umjetno izdrkavanje ne bi moga gledat. ![]() AJMO BRACO FINCI, AJMO HJK HELSINKI !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
![]() |
![]()
Boli me organ za njih i njihove rezultate u Europi, nekad sam gledao i nervirao se i navijao protiv njih, a sad me zanimaju koliko i Honka ili KR Reykjayik!
![]() |
#33 | |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]() Quote:
Trenutno smo 19. http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...crank2012.html triba skinit Ciprane, Izraelce i Škote (već im ispa 1 predstavnik). sa 16. i cak 17. pozicijom imamo jednog predstavnika direktno u 4. pretkolu e sad, daleko od toga da cu navijat da dinamo uđe u LP. to bi bilo ka da se divim Sanaderu kako je lipo sredija vilu na Sljemenu (sa mojon lovon) Ciprani AC Omonia (CYP) v ADO Den Haag (NED) Anorthosis Famagusta FC (CYP) v FK Rabotnicki (MKD) AEK Larnaca FC (CYP) v FK Mladá Boleslav (CZE) židovi FK Željezničar (BIH) v Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) Hapoel Tel-Aviv FC (ISR) v FC Vaduz (LIE) Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (ISR) v Helsingborgs IF (SWE) Šta ih više ispadne to bolje ![]()
...isti tvrdi kruv smo jili,znaci nan on puno vise nego ca u foje pise... Last edited by belfast; 22-07-2011 at 11:39 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
deutschtürke
![]() |
![]()
ma meni nije baš jasno o čemu vi ljudi pričate?
kakva jebena Austrija i dva predstavnika u LP? ove godine imaju samo Sturma u drugom pretkolu, ka i Dinamo, a drugi u prvenstvu, Red Bull je u Europa ligi, dakle koja dva predstavnika? prvi koji imaju dva predstavnika u LP su Švicarci pa onda Belgijanci, ispod toga ništa.... Dakle, koja je vjerojatnost da stignemo Belgijance ili Švicarce čiji recimo Basel ulazi direktno u LP, ili Belgijance i naravno sve ove prije nas? oladite malo s tin pizdarijama, da Hajduk dogodine kao klub bude nositelj u 3. pretkolu Lige prvaka, bilo bi čudo, a u EL je izgledno da ćemo bit, i to je jedino šta je realno, a za nositelja u ostalima ćemo morat svi skupa još puuuuuuno uprit..... A o dva kluba u LP nemojte ni sanjat, jer za to nam se treba dogodit par godina toliko izvrsnih stvari da je ni u pervetznim snovima nemoguće... Za početak, zaboravljate da će bit fantastičan uspjeh ako mi prođemo Stoke i kojim slučajem uđemo u EL grupe opet, to bi za početak bilo dovoljno čudo za ovu godinu..... Malo se spustite na zemlju ljudi, otrežnjenje će bit lakše posli..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]() Quote:
trenutno smo 19. a samo bod nas djeli od 17. mista (2 od.16) i direktnog plasmana u 4. pretkolo EL. Sa 16. mistom Hajduk izbjegava 2. pretkolo LP i razne Nefchie, Kopre i ide direktno u 3. pretkolo. Sa 15 mistom koji je trenutno SF drugoplasirani ide u LP. Austrija kako sada stvari stoje če tek za 2 godine imat 2 predstavnika u LP, Sljedeće sigurno Škotska. Ove godine je to danska (odense, Kopenhagen) koja je u sezoni 2010 bila na 15 mistu. http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...crank2010.html
![]() |
![]() |
#37 |
bavo Aduk :)
|
![]()
HAHAHA ovi iz Slobodne su baš smješni. Čekali su 2 miseca od Benijevog teksta na sportnetu i objave gotovo isti članak
![]() SLOBODNA DALMACIJA i SPORTNET Bilo bi smješno da nije žalosno...
![]() |
![]() |
#38 |
Senior Member
![]() |
![]()
PROKLETSTVO SE OSTVARUJE
KAKAV POTOP BARCE I to je moguće: Meksički Chivas Guadalajara sa 4-1 razbio Barcelonu Na World Football Challengeu u Miamiju, pred 70.000 gledatelja, meksički Chivas iz Guadalajare je očitao lekciju europskom prvaku Barceloni, te je pobijedio s 4-1. Recimo da je ovog ljeta Real Madrid pobijedio Chivas s 3-0 u prijateljskoj utakmici, dok ih je Juventus svladao s 1-0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Senior Member
![]() |
![]()
barca gubi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |