![]() |
![]() |
#5241 |
Senior Member
![]() |
![]()
![]() |
#5242 |
Senior Member
![]() |
![]()
Aj što su meni sami po sebi body fit dresovi odvratni , ali grb na rame
![]() Loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5243 |
Senior Member
![]() |
![]()
Prvi dres unazad ohohooo godina koji neću kupiti.. imam sve varijante domaćih i gostujućih unazad stvarno puno godina, ali ovaj je jednostavno pregrd.. odbilo se nike zbog toga što nisu htjeli personalizirati dresove, ali ako ih macron ovako personalizira, ajme meni, bolje nositi evertonov nike dres i do kurca.. da ne govorim o razlici u kvaliteti, imidžu i svemu ostalom izmedju nike-a i macron-a.. nisam htjeo komentirati odabit macron-a dok ne vidim završni proizvod, ali sad kažem, ovo je po meni jako loše...
potez sa umirovljenjem broja 12 pozdravljam.. Jako dobar potez.
![]() |
#5244 |
Senior Member
![]() |
![]()
meni je bijeli odlican!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5245 |
Senior Member
![]() |
![]()
neznan sta ste se uzjebali oko dresa.....dres je kakav i triba bit bili sa plavin gacama i crveno -plavi sa plavin gacama......
da mi je znat sta bi vi to prominili.... a grb na ramenu nismo mi stavili nego tako grb stoji na macron dresovima ( pogledaj napoli) ali jbg bitno je srat po svemu dobrom sta se napravi.... macron se uzea jer ce napravit kompletan asortiman opreme za navijace, i tute, majice i sve ostalo sta ide.... ali nebi mi bili navijaci da u svemu sta bi tribali volit ne nademo o tome i srat.... HŽV |
![]() |
![]() |
![]() |
#5246 |
Senior Member
![]() |
![]()
Što si nervozan plamus?
Problem ako ljudi kažu da im se ne sviđa? Grb je tako stavljen jer tako stoji na Macronovim dresovima i da pogledamo Napoli? ![]() Pa čekaj malo , zar nije kao jedna od najbitnijih stvari istaknuta originalnost novog Hajdukovog dresa? ![]() Kakav sad Napoli , kurac , palac Kaže ovako - "Novi dresovi ... jedinstveni , planirani i dizajnirani, a nastali su na temelju povijesnih karakteristika splitskog kluba." U kom to (povijesnom) trenutku smo grb nosili na ramenu? ![]() Može bit da je dres genijalan , najbolji ikad , kandidat za sve modne Oscare. Ne znam , nemam pojma ... nisam modni mačak i krajnje sam modno neosvješten. Meni je ružan. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5247 |
Šime
![]() |
![]()
Meni bili lip. Slozio bi se jedino s bukowskim da je bolje okrugli ovratnik nego v izrez. Crveno bili klasican, dobar. Bolje da je jedan slim fit a drugi laksi jer ljudi koji su malo "jaci" bi izgledali ko trudnice u slim fitu.
Vise nego prolazna ocjena. Za grb nemam misljenje moram malo viditi kako to izgleda na terenu... Jos da ga mogu kupiti preko portala (po mogucnosti hajduk.hr) divotica...
![]() |
#5248 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5249 | |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
meni je o.k. Obzirom da nam je prvi dres skroz bili teško je tu očekivat neka spektakularna dizajnerska riješenja. Sve se svodi na kroj i poziciju grba, eventualno ovratnika.
V ovratnik mi nije nešto, volim klasični okrugli, nesto manje kragne. pozicija grba mi je isto o.k. malo drugcije nego inače a sve oni sta se zale da nije na srcu očito pojma nemaju di je srce. Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5250 |
Šime
![]() |
![]()
A, e crveno plavi. Ko bi to primijetio osim tebe.
![]()
![]() |
#5251 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5252 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5253 |
Dence Wašinton
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5254 |
Šta da?
![]() |
![]()
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_hrv_news
treba rodića uzet bio bi u dobrim odnosima s našim trenerom vratar ![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5255 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ali opet,da ponovim,jedan od najboljih poteza ove uprave je potpisivanje ugovora sa Macronom!To šta su odjebali Nikea,to je zato šta su gledali u budućnost,a ne kratkoročne i debilne stavove "ja bi rađe Nike jer imaju lipšu robu".Da je dvajst puta ružniji a Nikeov da se sija,opet je pametnije uzet Macron. Ko bere-bere.
![]() |
![]() |
#5256 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Zato je i napisano grb se stavlja "na srce".
![]() |
![]() |
#5257 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jel zna neko jel ima novoga oko Abdurahimia? Jel osto u Zg? Dobro bi nam doso
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5258 |
Krešo
![]() |
![]()
nema mjesta za njega u našem napadu
![]() |
#5259 | |
Krešo
![]() |
![]()
Iako nije ni prvi ni zadnji koji to govori i iako neznamo koliko u tome ima istine i oće li se ikada to ostvariti-barem lijepo zvuči:
Quote:
![]() |
![]() |
#5260 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Pocela on-line prodaja pretplata
https://www.ulaznice.com.hr/paganini...47&org_id=1800 Logicno ![]() Svasta ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|