![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
![]() |
![]()
Triba mi mala pomoč ako iko zna.
Znači tia bi se kladit priko interneta (vidia san da postoji "bet-at-home" na našen jeziku, klađenje u kunama i sve to...). Sad mene nešto zanima... -kako se mogu počet kladit. -Znači jeli triban prvo otvorit račun (u kojoj banci) te koliko trebam stavit para na račun. -Koliki je maksimalni-minimalni ulog pitem interneta -te najvažnije kako meni kladionica isplačuje novce, jel ih isplačuje odma po dobitku -te isto važno, taj dobitak jel mogu ja dignit sa recimo bankomata Ako iko zna bia bi mu zahvalan. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
![]() |
![]()
Još jedno pitanje...
Jeli postoji još koja internet kladionica osim bet-at-home, a da je na našen jeziku i omogučeno je kladit se u Hrvatskoj. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
![]() |
![]()
Na racun dobivas pare ako pogodis, ulog je msm nesto malo 3 kn cak najmanji racun nemoras otvorit ako vec imas
![]() |
#4 | |||
Senior Member
|
![]()
Registriraš se na neku online betting stranicu pratiš upute (nmoš falit. Preporučam bet 365.
Quote:
min 1€ max ... Quote:
Quote:
Šta se tiče izbora , ni bwin nije loš. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
pretpostavljan da te privukla reklama bet @ home di mos dobit 100 eura bonusa. e sad, da bi izvuka tu lovu moras je 8 puta okrenit tj. moras osam puta uplatit na tecaj min 1.7 dok ti je dopuste izvuc vanka. bah ima najmanje kvote pa ti sad vidi koliko ti se isplati...
meni je jos uvik draze odigrat tiket tu i tamo uz kavu..
![]() |
#6 |
Junior Member
![]() |
![]()
Preko interneta se možeš kladiti i u hl,fortuni i supersportu.Ja sam registriran u hl i fortuni.Moraš imati visa elektron ili mastercard za uplatu na račun i tekući račun za isplatu dobitka.U hl skroz jednostavno,možeš se kladit ujutro od sedam do jedanaest navečer.Dok nije bilo naših na internetu kladio sam se u bet-at-home,ali imaju sramotno niske koficijente.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|