![]() |
![]() |
#5661 |
Senior Member
![]() |
![]()
vidis frende ti mislis ako je netko nacionalist da je odma i rasist ka i ovi nasi politicari kad kazu da je ndh bila fasisticka tvorevina,a to nije tocno jer ne znaci da ako se udruzis s nekim da bi dosao do cilja si isti ka on.Svako ima pravo na misljenje,ja sam da igraju u repki samo Hrvati,al kad je to nemoguce jebiga po cemu je srbin,balija iz RH veci Hrvat od ostalih manjina,osim sta sa drugima nemamo problema,pozd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5662 |
Senior Member
![]() |
![]()
licemjerno je da dok zabija golove je dobar,jer i sam pratis kakva je euforija bila,a ni ja ne volim sta seronje iz saveza ignoriraju Split i ostale gradove i meni je Hrvatska iznad svega,a za druge me nije briga.Srna je meni najdrazi igrac,a sta i njega necemo u repku zbog manjka krvnih zrnaca posto je poznato da nije cistokrvan,o tom ti ja pricam jer ja prvi nisam da igra onaj tko nezna,a nismo nazalost Athletic de Bilbao da igraju samo domaci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5663 |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]()
licemjerno je da u istoj rečenici možeš braniti ndh a muslimane u hrvatskoj nazivati balijama seljačino neuka !!!
![]() |
#5664 | |
Ku-Klux-Klan
![]() |
![]() Quote:
pa nije on pas il konj da se gleda jel čistokrvan il nije.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5665 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5666 |
Senior Member
![]() |
![]()
pa jebale te balije,to sta ih je bilo u ndh zasto bi ta smeca trebao volit jer isti su ka gedjovani,a fala na komplimentu ne samo da branis prve vec su ti ovi dragi,a mrzis katolika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5667 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
evo poceo i vjerski rat na forumu ... a blesavih ljudi
![]() ![]()
This time next year Rodney ... ![]() Last edited by Bodul; 19-04-2009 at 06:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5668 |
Senior Member
![]() |
![]()
bodule procitaj pocetak teme i vidi ko je poceo spominjat krvna zrnca,a ja se nadovezujem na komentare jer mi je licemjerno da netko mrzi brazilca,a svrsava na srbe itd...toliko od mene neda mi se svadjat sa djecjim vrticem,pozd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5669 |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]()
ti si bolesnik
![]() |
#5670 |
Šta da?
![]() |
![]()
srna balaban rapaić!!!! oni imaju HRVATSKE KORIJENE!!!!!!!!!!!1
eduardo ih nema!!!!!! nema šta radit jedan crnac iz brazila koji do svoje petnaeste godine nije znao za Hrvatsku u reprezentaciji!!!!! kraj priće!!!!!
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5671 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5672 |
Senior Member
![]() |
![]()
o Boze Isuse mili i dragi, ja samo ne znan kako neko moze govorit o onima koji su dobri samo mrtvi i katolicanstvu u istoj recenici/postu/forumu/mozgu... jeste vi normalni? sta sad mi svi tribamo mrzit srbe radi onoga sta se dogodilo?! nemate vi veze s Isusom ni katolicanstvom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5673 | |
Ku-Klux-Klan
![]() |
![]() Quote:
neke stvari se nikad ne smiju zaboravit.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5674 |
purger hajduckog srca
![]() |
![]()
tisissenašajavitpičkojednariječkagubavamršutripičk ematerineješčuja
![]() |
#5675 |
Senior Member
![]() |
![]()
ne, zaboravit nes nikad, ne bi bilo povijesti da je tako, niti ces spomenike dizat...ja mislin da je to jasno...povijest ce te naucit kako ces se ponasat u buducnosti-pametnome dosta...
ali ne zaboravit i mrzit ,e to je miljama udaljeno, razumis? |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|