![]() |
![]() |
#1 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
Mogli bi malo oživit forum...
Na kutku i sportnetu se nakotilo svakakvih redikula. Na službenom moraš birat riči dok tipkaš... Novu sezonu počeli jednako sramotno ka šta smo i zadnju završili. Oće li novi predsjednik donit toliko očekivanu stabilnost i rezultatski iskorak?
![]() |
#2 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
Čekaj, šta je ovo?
U kojoj smo godini? Jesmo se riješili Gorana Granića, Tonća Žilića i Bulenda Biščevića? Čini mi se ka neki deja vu
![]() |
#3 | ||
Banned
![]() |
![]() Quote:
fale mi ljudi s ovog foruma, rasprave, zahebancija, .. Quote:
no reče netko .. rezultat je trend, ideal je vječan ![]() ja mislim da je ovaj predsjednik dobar izbor pa čak i više od toga .. ok ako mu idemo tražiti mane naći ćemo ih, ali .. treba dati čovjeku vremena i mislim da bi ovo moglo biti prekretnica i povratak Hajduka .. treba vremena i strpljenja, ali meni se sviđa način na koji je krenuo .. počev od pristupa u derbiju s Rijekom .. respekt prema protivniku je prvi korak naprijed .. izgleda da napokon imamo čovjeka razmišlja o Hajduku, a ne o Dinamu, Rijeci.. jer Hajduk će ponovno postati ozbiljan klub kad se odluči što točno želi i kako to ostvariti .. neka kažu treba nam 4 godine i vratit ćemo se tamo di nam je mjesto, svake godine napravit ćemo financijski i rezultatski korak naprijed i jednostavno neka rade svoj posal .. sve ostalo je neozbiljno .. sve ove dosadašnje promjene trenera, igrača, uprave nemaju smisla ako ne znaju kako i koliko im vremena treba za bolje .. jer preko noći neće se ništa desiti .. nismo mi Juventus pa nakon pet kikseva promijeniš trenera i ovaj presloži ekipu od 20 reprezentativaca .. niti smo City pa promijenimo trenera a ovaj dovede sve što fali .. samo sustavni rad .. stvaranje s jasno definiranim ciljem .. i još nešto .. taj rezultat i titule .. nikad Hajduk nije bio klub za titule, za takve navijače postojala je nekad zvezda, danas dinamo .. pun mi je qrac ljudi koji jedne godine navijaju za reala a već sljedeće su cijeli život navijali za barcu i tako u krug .. Hajduk je bio, i ono što želim je da opet bude, klub igrača sa zaprljanim dresovima čiji igrači uzdignute glave odlaze s terena bez obzira na rezultat .. kad to opet bude, a biti će .. onda će on opet biti onaj stari Hajduk .. i nema tu patetike, jednostavno je tako bllo i bit će opet ..
![]() |
![]() |
#4 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
Meni Jakobušić nije sija. I još mi nekako ne leži ali slažem se da Hajduku triba nekakav kontinuitet znanja i rada. Na žalost do sad smo taj kontinuitet davali mediokritetima a one koju su znali i tili radit šutnili nogon u guzicu.
Koliko god mi Lukša ne leži toliko mu neman šta reć za Litavca. Nadan se da će se klub napokon posložit i krenit u bolje dane. U utorak Gorica: sa Fossatijem bi to moglo bit konkretnije nego jučer. Za Europu ćemo morat uzet rabuzina jer teško ćemo kroz europe.
![]() |
#5 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Rijeka -Hajduk 2-3
Livaja, Livaja, Mlakar. Bilom srcu : hodočastite dječaku sakupljaču lopti i pokažite mu da Hajduk je veliki klub. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
https://l.facebook.com/l.php?u=https...tn__=%2CmH-R&c[0]=AT3Fj2-O_DnIEW3cgCFB9SL9t8hb_JSNhQoqEKekwe2NMe0XwpwtsIUWR Sg9asAZlCWvsna0Ugub4H3Z9oiw9xuSpNQtzBVHxnIL0vWw_lc 8-gO7JXHw9BZg9c1cn3dYVacicR-4pzsSlCrgJ6Ww7hcdOwFE3L6SKTYpsfVNem2jd50hf29owr7Ts g
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
englezski armadas
![]() |
![]()
Da vas sjetim na neka daleka vremena...
Daleko najaci dokumentarac o Hajduku.. Imao sam ovo na kazeti jednom davno... https://www.youtube.com/watch?v=MDuOz4RF6zQ I ova mjuza kad je najspektakularnije... Kad padaju najaci golovi... https://www.youtube.com/watch?v=zTOmgemORdQ
![]() |
#10 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Nek nam je sretan Hajdukov 111.rođendan!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|