![]() |
![]() |
#1 |
Member
![]() |
![]()
Uzvratna utakmica finala kupa Hrvatske. Velika prednost dinama od tri gola... ali i velika prednost Hajduka - Poljud.
prigodan video
![]() |
#2 |
Senior Member
![]() |
![]()
Skoko namistia i dao gol, neka tako bude i u četvrtak!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
![]() |
![]()
D.Ć. kod 0:2 : "Malmö se ovim golom plasirao u 1. kolo kupa UEFA-e."
D.Ć. kod 2:2 : "I kod 0:2 sam rekao da još ima nade za Hajduk." ![]() Pizda bija, pizda osta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
![]() |
![]()
"rasizam"
Kod 1:2 u bakljadi je i južnjačka zastava. Kod 3:2 SZ euforično negoduje jer je gol postiga crnac, a Mass Sarr se zaleće u pravcu SZ ne bi li se obračuna s "rasistima" ![]() ![]()
![]() |
#5 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
- Ako Dinamo i postigne zgoditak, pokušat ćemo sustići prednost. A formula? U prvih 15 minuta zabiti tri gola i tada ćemo lako... - zaključio je s osmijehom Miše.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
plavuša
![]() |
![]()
Bia san na ovoj utakmici na SZ, znan da je bila guzva pa san sia u one okvire za bubnjeve i srica da san tu sia je posli gola CRNE MAMBE nasta je stampedo put "doli", priku mi je bacilo i padala ekipa po njemu srica neko ga je sinja i izvuka...
Hvala za ovi video ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
![]() |
![]()
bijah isto na SZ, super preokret!!! Inače, ne očekujem ga sad protiv dinama, al se nadam
![]()
![]() |
#8 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
"Moram podržati trenera Mišu i još jednom naglasiti kako mi je drago da je dobio šansu u Hajduku. U četvrtak na uzvratu Kupa očekujem da će navijači dati veliku podršku Bijelima u nastojanju da stignu prednost Dinama. Ali, moram reći da svi trebaju biti dostojanstveni. Moraju biti na nivou pravih hajdukovaca i čestitati Dinamu na osvojenom prvenstvu. I u pobjedama i porazima uvijek treba biti velik i dostojanstven. Tako me život naučio. Gubio sam od Turske na Europskom prvenstvu, od Seville u 94. minuti Kupa UEFA, ali nosio sam se s tim i na kraju digao pehar osvajača Kupa UEFA. Sve pozitivno u životu se na isti način jednom vrati", za kraj će Srna.
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo počeli su nas i sprdati sa dizanjem peharčića na bačvicama.. guba
![]() |
#10 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ma treba im priredit pakao da ne smiju izac na teren, da se useru i spuste gace. Normalno sve u nekim normalnim okvirima bez incidenata, ali da bude atmosfera u kojoj ce nasi letit i onda moze bit nesto. A to o slavlju na Bacvicama nek zaje.. eno im jaruna pa nek slave, NEMA NA MORE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Senior Member
![]() |
![]()
nadam se da ovaj put neće bit papirića ili će ih ćuvat za prvenstvenu
![]() ![]() p.s. očekujem pobjedu
![]() |
#12 |
Senior Member
![]() |
![]()
oće doc žungul, oće bit huuhuhu???
ps....tradicionalist dobra ti je ta da smo s purgerima braća po krvi i bogu. ne samo s njima već i mnogin drugima. tatri, baski i rvati....svi smo mi jedno... ćega se lipoga može ćut...odi..milina... a ništa bogati,svi do pasa goli i sa cvikama bar dok padne prvi gol,a past će mora,moraaaaaaaa a ako ne onda ćemo zapivat odma mora pasti prvi gol... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ebi ga, sad nema Mass Sarra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma kakav Carević,treba nam hrvatski Ronaldo=Pero Krpan
![]() |
#16 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Krpan je bijelac
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
![]() |
![]()
jel netko zna kad ce i jesu li karte za kup u prodaji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
![]() |
![]()
jesu...al mislim da ti je sjever zasad samo u KN, ja sam ga jedino tamo naša. sad ne znam jel samo za članove...nazovi. a možda ga ima i na drugim mistima kupit
![]() |
#19 |
Senior Member
![]() |
![]()
eh.....da nam je na lijevom krilu Milić a ne Tomasov
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
dektiva
|
![]()
iz ove utakmice sa Malmom ka uspomena osta mi je šal gostujućeg kluba koji sam dobio od njegovih navijača...
![]() pitaju me za vrime utakmice...zašto na sjeveru fali pola sjedalica? ![]() inače u susret ovom Kupu i zadnjoj prvenstvenoj "osmrtnica Hajduku" od strane onih koji bi tribali biti primjerom sportskog ponašanja nikako ne pridonosi da to prođe donekle u normalnoj atmosferi, dapače....
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|