![]() |
![]() |
#41 |
Senior Member
![]() |
![]()
A meni je baš sve ostalo u redu osim "ić na lignje" i ne znat rezultat.U redu mi je i što će većina navijat za našu reprezentaciju,jer je jako teško prelomit,meni je ovo PRVA utakmica da stvarno,ISKRENO želin da izgube i ne plasiraju se,mislin da je odličan momenat da se prodrma govna.Isto tako mi je u redu kad ljudi žele da izgubimo,naravno,virujen da niko "konstantno" ne navija kontra naših,nego se radi KONTRA SEBE iz želje da drugi dan bude bolje.Ja san jako teško prelomio,al ipak jesan.I dabogda ispali.A ovo oko jel Hajduk Grgić,Fio,ili je li Hrvatska Marković,Srebrić,meni nije bitno to,ne navijan kontra njih jer je Marković tamo,nego jer mislin da bi se svi morali maknut ako se sad ne plasiramo.I da je Hajduk u takvoj situaciji,navija bi i da Hajduk ispadne ako će to donit nešto bolje sutra.A kako smo svi koji navijamo kontra naših debili,imate pozdrav od debila.
![]() |
#42 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jako zeznuta tema i situacija!Volim svoju domovinu Hrvatsku ! Svima koji me znaju,je to i te kako jasno!
Ali za ovu ,,repku" ja jednostavno ne mogu navijat ! Pokusa san ali jednostavno ne ide.Previse toga su ubili u meni kao Dalmatincu i Hrvatu. Pa ako moran zbog toga bit debil,neka san debil! P.S. A to da hrvatska reprezentacija nije Markovic,Mamic,Srebric,Bilic: To obisite macku o rep ! Last edited by Sergio; 29-10-2011 at 03:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
izgleda da će bura pa ništa od liganja....Hrvatska će pobijediti u prvoj i drugoj utakmici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Senior Member
![]() |
![]()
A nista! Ist ce mo japanske ko i do sad!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
![]() |
![]()
nema ni Strinića......
![]()
![]() |
#46 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Jos Srna nek odustane i etto 11 plavih lavova
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Šta da?
![]() |
![]()
Kelava-etto,simunic,carli,pranja-modric,damir,badelj,callelo-krsta,mandza
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
A Kova?
Isto tako umisto etta vrslju bi buraz stavil?
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Šta da?
![]() |
![]()
Fakat nisam sigurec dal kovu gurnut u vatru da nebi zgoril.. bude on igrao dosta,ima laufa za njega
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Šta da?
![]() |
![]()
Kaj je sa tonom? Jel on igral za portugal,moze i on u repku,dobro bi nam dosal...
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Junior Member
![]() |
![]()
Zakaj Vrsaljko nije u kadru ?
![]() |
#53 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
fakini jeni, ste ponoreli fakat.
ke lavi ste, to nel ba deli sa mir om pojdite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo ponuda kome se da do Turske
![]()
![]() |
#55 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Popis za utakmice s Turskom:
PLETIKOSA Stipe - FC Rostov SUBAŠIĆ Danijel - HNK Hajduk Split KELAVA Ivan - GNK Dinamo Zagreb SRNA Darijo - FC Shakhtar Donetsk ĆORLUKA Vedran - Tottenham Hotspur FC ŠIMUNIĆ Josip - GNK Dinamo Zagreb VRSALJKO Šime - GNK Dinamo Zagreb LOVREN Dejan - Olympique Lyonnais SCHILDENFELD Gordon - FC Eintracht Frankfurt VIDA Domagoj - GNK Dinamo Zagreb PAMIĆ Manuel - AC Sparta Praha RAKITIĆ Ivan - Sevilla FC MODRIĆ Luka - Tottenham Hotspur FC VUKOJEVIĆ Ognjen - FC Dynamo Kyiv PERIŠIĆ Ivan - BVB Borussia Dortmund ILIČEVIĆ Ivo - Hamburger SV DUJMOVIĆ Tomislav - FC Dinamo Moskva PRANJIĆ Danijel - FC Bayern München JAJALO Mato - 1. FC Köln MANDŽUKIĆ Mario - VfL Wolfsburg DA SILVA Eduardo - FC Shakhtar Donetsk OLIĆ Ivica - FC Bayern München JELAVIĆ Nikica - Rangers FC KALINIĆ Nikola - FC Dnipro Dnipropetrovsk
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
![]() |
![]()
kaj nema Mikija?
ma bilic je tenkre.
![]() |
#57 |
Senior Member
![]() |
![]()
a racku da su bar maminjo i ekipa uspjeli nekako sredit papire za damira, kurac sad nema mikija, dabog da ispali, biliću cigane, igrat bez dinamova 2 fantazista, ti si lud čovjek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Šta da?
![]() |
![]()
Fkt steta za mikija,al vrslje je tu awiiiich 33333
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Senior Member