![]() |
![]() |
#81 |
purger
![]() |
![]()
možda Klub ljubitelja HNK Hajduk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
PRODAJMO HRVATSKU
![]() |
![]()
meni je svakako bolji logo sa ovim h.
![]() |
#83 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Da me se (prijedlog) krivo ne shvati:
1. - logo (kalkulatorov sa h) mi se strasno svidja i uz izmjenu naziva to je to (po meni) 2. - skraceni naziv je BILO SRCE 3. - samo predlazem da u duzi naziv kluba/udruge ne bubamo Klub foruma Hajduk online nego sire/jasnije/tocnije/bolje/korisnije: BILO SRCE - Humanitarna udruga navijača Hajduka BILO SRCE - Humanitarni klub navijača Hajduka BILO SRCE - Klub navijača Hajduka za humanitarno djelovanje BILO SRCE - Udruga hajdukovaca za humanitarne akcije BILO SRCE - Humanitarne inicijative hajdukovaca BILO SRCE - Humanitarna udruga hajdukovih navijača BILO SRCE - Zajednica navijača Hajduka za humanitarno djelovanje ovo su samo prijedlozi koji mi ispadaju na pamet. Dajte se malo ukljucite ako ste ubrali sta predlazem... Treba jasno imenom kazati da su svi hajdukovci dobro dosli, da se prvenstveno imamo namjeru posvetiti humanitarnom radu (od hajdukovaca za hajdukovce) i da nismo klasican klub navijaca - imamo nasu Torcidu.
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Barba's Backup Boy
![]() |
![]() Quote:
Quote:
za logo digitronov dizajn mi djeluje odlično. sve u svemu, jako lijepo da se mnogi trude, važan je onaj jedini cilj, kada se on ispuni neće biti važno jesmo li stavili možda krivu sliku ili logo. pohvale svima |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
![]() |
![]()
ajme opet ispocetka, opet o imenu, ubijate me
ovako .. cilj nam je .. - povezivanje svih navijača Hajduka te njihovog zajedničkog nesebičnog, humanog i bezuvjetnog pomaganja prvenstveno djeci i mladima, osobito socijalno ili materijalno ugrozenima i posebnih fizičkih i psihičkih potreba te udrugama i organizacijama koje skrbe o njima - te promicanje i razvitak svih vrijednosti HNK "Hajduk" Split i KN "Torcida" Split i Republike Hrvatske. dakle ne pricamo o nikakvom pandanu Klubu navijaca niti o djelatnostima ili organizaciji icega direktno vezanog za navijacku tribinu i samo navijanje, jer ja u tom slucaju prvi odustajem (ja vec imam svoj KN), i nadam se da je to svima jasno, ako nekome nije, ima PM pa neka mi se javi .. vec kluba koji ce skupljanjem 'mrva ljubavi' pokusati nekome uciniti zivot ljepsim .. i time promicati kako HNK Hajduk tako i KN Torcida .. .. zasto Klub a ne udruga .. zato sto udruga ima 'okus' plavog, iskoraka, .. ![]() veliki pozdrav svima koji jedva cekaju da ovo krene
ravno do dna Last edited by pegula; 20-09-2006 at 01:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
purger
![]() |
![]()
dobro bi bilo da se stavi u anketu ovih 7 barbinih prijedloga te na taj način odlučimo o punom imenu Kluba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Krešo
![]() |
![]()
Ja mislim da bi se ipak nekako trebalo ubacit forum/stranicu u ime da se ipak zna odakle je krenilo.
![]() |
#88 |
Šime
![]() |
![]()
logo - prvi dio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
purger hajduckog srca
![]() |
![]()
BILO SRCE - Humanitarna inicijativa navijača Hajduka koja nije K.N. niti se bavi navijanjem
ili skraćeno BILO SRCE - HINHKNKNNSBN
![]() |
#90 |
Cosa nostra
![]() ![]() |
![]()
prvi daleko najbolji po meni!
![]() |
#91 |
Šime
![]() |
![]()
logo - drugi dio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Šime
![]() |
![]()
Br. 7. bi triba bit logo jer je najjednostavniji, nije kičast i jednostavno je napravit otisak, pečat itd.
Ovi ostali se mogu koristiti u svrhu promotivnih materijala, naslovnih stranica, plakata itd. Znači i ja san za prvog dakle br.7. font se može lako prominit. Svi ih imate pa dajte prijedloge ja ću ih lako stavit. i font triba bit jednostavan i čitljiv iz istih razloga kao i logo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
Slažem se; logo triba bit jednostavan, jasan i prepoznatljiv
![]() |
#94 | |
purger hajduckog srca
![]() |
![]() Quote:
zaustavite mukula dok se može!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#95 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
kupuje sve o `Ajduka
![]() |
![]()
Daj odlucite se vise neka jednom pocne sa radom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Žak Hudek - moj idol
![]() |
![]()
Stvarno jenda dobra ideja, koja ce, ja se nadam sto prije krenuti sa radom!
Bravo momci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Ademina
![]() |
![]()
Punim srcem i s radošću podupirem inicijativu osnivanja Kluba forumaša BILO SRCE i jedva čekam da se sve to realizira na čast i ponos nas istinskih zaljubljenika u nogomet i srčanih navijača Hajduka. Tim povodom proradila mi je inspiracija i nastala je ova pjesma,nadam se da će vam se svidjeti i da ćete je prihvatiti!
BILO SRCE Bilo srce navijačko u prsima tuče, za Hajduka snažno kuca na Poljud nas vuće. Od jubavi kad se užge, svitli ka bengalka, ča će uvik vječno gorit za našeg prvaka. Bilo srce Torcidaško, virnost i lipota, za Hajduka jubav sveta do kraja života. Od jubavi kad se užge, svitli ka bengalka, ča će uvik vječno gorit za našeg prvaka ! Lišnjak
![]() |
#99 |
dektiva
|
![]()
samo da nas podsjetim......za mrvu ljubavi, mi smo svi rođeni.....
![]() |
#100 |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|