![]() |
![]() |
#121 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
usra se od demirela...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sad se nećemo moć rješit gube iz HNS-a još 7-8. miseci. A bila je idealna prilika...
![]() |
#123 |
Senior Member
![]() |
![]()
eto pobjedili smo, Mamić je sretan, Bilić je siguran, Olić je majstor, a mi za po godine idemo na kurve u Ukrajinu
![]()
![]() |
#124 |
Junior Member
![]() |
![]()
Svakom,iole normalnom,ova pobjeda protiv Turaka,jasno govori da se radi o malom koraku za hrvatski nogomet,a velikom za mafijaše koji taj isti nogomet vode,gledajući samo i jedino vlastite interese.
![]() |
#125 |
Senior Member
![]() |
![]()
Marković ide nakon Turske, Mamić na mjesto predsjednika gura - Damira Vrbanovića!
http://sportske.jutarnji.hr/markovic...ovica-/987272/ Ajmo Turci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Slavonijo, tko te nije volio
![]() |
![]()
nadam se da cemo sad igrat protiv spanjolce, svabe i francuze pa da vidimo koliko vrijedimo
![]() Quote:
Inace cudi me da nitko ne spominje da je Pletikosa umalo pogodjen bakljom. Zamislite samo kako bi ljudi iz zagreba navalili na Split i Dalmaciju, da se to kojem slucaju dogodilo u Splitu i da je npr. Modric ili neki drugi dynamovac u pitanju. Reprezentacija nebi nikad vise igrala u Splitu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
bavo Aduk :)
|
![]() Quote:
Ma svatko tko baca baklju na teren (tartan) i sl je budala bilo u Zagrebu, Rijeci, Splitu ili negdi drugo jer koja je razlika da ta baklja pogodi vratara, igrača ili redara, vatrogasca, fotografa, dite koje skuplja balune ili nekog trećeg, a o topovskim udarima neću ni govoriti....
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
6 velikih lignji, i jedna sipa... nije ni tako loše obzirom na laganu buru.
a sada: u osvajanje evropskog prvenstva i zaokruživanje vječnog ciklusa vodstva HNS-a. ..vrhunsko navijanje, koreografija, sjajna bakljada i mala kompaktna skupina protivničkih navijaća. zašto kod nas sve javne osobe kritike javnosti na svoj račun doživljavaju kao uvredu i napad na osobnost???...sistem koji nije dobar i treba napadati i rušiti kroz napade na osobe koja ga predstavljaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Senior Member
![]() |
![]()
di loviš to jebate, ja i prika dvi male lignje i jednu sipu...
![]() |
#130 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
neću ti reć di lovim jer Račice malo toga ti može govorit...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
i evo ga, pocinje... http://sportske.jutarnji.hr/minuta-s...olice-/987842/
![]() |
![]() |
#133 |
deutschtürke
![]() |
![]()
ovaj video je vrh....... jebeni narkoman i ko ga snima i onda pušta...... pazi ti obraza tog kurčevog čobana od Sammira stavljat isprid Pletikose, Srne, Ćorluke, Olića pa i ostalih šta su godinama tu......
nego ga nema više kome utopit nakon bajnih igara u LP, a ne uđe li u reprezentaciju, ništa od toga...... ne znan, ostajen pri tome da će ta točka bit prelomnica, ako Sammir ikada zaigra za reprezentaciju, za mene nije ista, end of story, do tada je moja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Evo bio ja gore... Baklju bacio netko iz ekipe riječana. Prije toga izbio fajt riječana i istrijana. Uletjele kornjače i smirile situaciju. Najjači mi bio jedan riječan koji je uplakan histerično vikao prema istrijanima, "četnici nećete živi prijeći Učku" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Senior Member
![]() |
![]() Popsebna je prića. Tri gola primiti u nastaloj gužvi, iz peterca je umijće nesposobnog vratara. I pobjeda može izazvati zabrinutost. Eto, Turci kao da su nam napravili medvjeđu uslugu (bila je prilika aktivirati metlu) Sve u svemu, ipak mi je drago, da smo tu gdje jesmo i da odemo što dalje, makar i s našim siromašnim nogometm na EP. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
-"...to vam kažem kao jedan dinamovac i KROATOFIL...." -"....za sve igrače u reprezentaciji Sammir je SPACE SHUTTLE,osim za Luku Modrića." -"...naravno da Kovačić MORA zaigrati za reprezentaciju,pa jeste li ga gledali u LP,pored onih igrača prolazio kao PORED ČUNJEVA..." ![]() ![]() ![]() Ovaj lik je lud sedamsto gradi.
![]() |
![]() |
#138 |
Senior Member
![]() |
![]()
da mi je upoznat njegovog dilera
![]()
![]() |
#139 |
Senior Member
![]() |