![]() |
Cestitan monkule! Tija bi doc na finale (nadao bi se mjestu u svecanoj loži), ali moran odgoditi zato što je danas prozivka nogometaša za sljedecu sezonu.
Ti odredi dan derbija, i reci di da se utakmica igra, na tvom, mom ili na neutralnom terenu?? |
Evo čast mi je podijeliti sa svim forumašima ludilo osvajanja turnira mog malog kluba.Dobili smo Jadrana 5-0.:D :D :D :love4:
najbolji igrač turnira je KAROGLAN TVRTKO, naše dite iz Splita inače igrač MNK FORZZA MAROCO.... Ljudi nemate pojma koliko san kuntenat i dozolite mi da bacim mozak na pašu.... a vi mi budite pozdravljeni monkul 091 760 8275 098 869 458 sve Vas volim.. webmasteru žao mi je jadrana al crvena je naša boja bit ćemo prvaci škoja... |
Čestitke monkulu i nk Slogi!
|
a čestitke i od mene ;)
|
cestitke...
|
Quote:
cestitke za osvojeni turnir, a sad je red da se malo trgnete i u Forskoj ligi |
Alo meštre jeli bilo dosta slavlja??:)
|
http://img30.imageshack.us/img30/120/karoglan0km.jpg
http://img30.imageshack.us/img30/1796/sloga0ye.jpg http://img30.imageshack.us/img30/824...zapehar1eq.jpg evo malo malo slika... a sinoć i još danas slavlje prvog osvojenog pehara u 70 godina postojanja traje i traje....sad kad je sve završilo red je da se zahvalim upravi hajduka kojoj sam pismeno posla molbu da bude sponzor bar jednog od pehara a oni se nisu udostojili niti odgovoriti...baš su super. UPRAVA OSTANI.... |
En ti emocija na slikama:)
Nego na zadnjoj slici je transparent sponzora od Grada zagreba! Ne razumin baš!:) |
ajme promuka san pa ne mogu pisat..i na kamilici san. A o kakvom zagrebačkom sponzorluku se priča?
hvala bogu, ovaj idući vikend se nastavlja naša liga...bit će bajno ako bude ovako ladno ka šta je danas, ko će skuhat toliko čaja? a i lagano se ispričavam svima šta san u bijesu radosti ostavija mobitel upaljen...jaa biii pivaaaaa:cool: |
Riječanin 'ko se upiše iza mene
|
A moje zahvale Stripy!:) Ipak imaš obzira! Fala:)
nego, Monkul pogledaj onu zadnju sliku di su suze, tamu u pozadini je reklama (ja mislin) grada Zagreba! Na onoj slici je ona zagrebačka kula. Pogledaj, u pozadini. |
brale moj pa tebi se svugdi priviđa metropola..a zamisli da se u pozadini vidi brodogradilište? bil to bio 3.maj, viktor lenac ili remontni zavod?:D :p :p :)
Grad Stari Grad - lipo piše..i ne zanima me ako njihov grb sliči na naš a ne obrnuto..sreća da se povijest piše pa se može pročitat da je Stari Grad jedan od najstarijih gradova u Hrvatskoj ( molim pomoć webmastera za ovu tvrdnju!!), a zato i jesmo tako u qnjurcu šta smo ostarili...a pošto si mi toliko ispisa o tvom klubu bija bi red da se i dogovorimo oko gostovanja..evo ja vas pozivan u goste kad god hoćete..dođete u subotu,izađemo vani,naločemo se dobro, u nedilju ručak i u dvi ure igramo a trajekt van je u pet....:D čekamo vaš odgovor ( al nemoj da ja poručim mojima u kostreni da neko ugovara utakmicu.....)hehe. a za onaj cinički smijeh jednog od moderatora još ćemo se vidit..da ga ne bi monkul iznenadija uskoro iza kantuna pa ga opalija sa paprenjakon po glavi. vratimo se polako hvarskoj ligi... u zaostaloj utakmici (kako je glupo to:zaostala - ka da su igraći zaostali,bože mi oprosti), poskok je svladao teže nego što se nadao s.o.š.k 2-1 i šta reć nego da je time zacementirao prvo mjesto,kvragu... a moji nikako da se odlijepe sa začelja...valjda im pobjeda na turniru da firce i dišpeta iako sumnjam jer mi još niko nije odgovorija da dolazi u nedilju na utakmicu (osim pegule???) |
Eto nas u subotu u dvi ure doli!:) Nego ja necu moc doc zbog privatnog razloga pa te molin da me samo izvjestis rezultatu(jer brale neman love da svima klupin službeni mobitel u igraca), uzmi igraca koji ti se sviđa( u igrackom smislu:D) na probi a ostale posalji,kako si i reka, prvin trajektom doma.
Sori nisan zna da vas sari grad ima slican grb:) |
http://img374.imageshack.us/img374/39/img25437jl.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/1888/img26168rg.jpg pazi sad: pretkolo kupa: 1.varbonj - jadran 2.vrisnik - južnjak 3.sloga - poskok 4.s.o.š.k - dalmatinac prvo kolo: A. levanda - pobjednik 2 B.pobjednik 3. - vatra C. mladost - pobjednik 1 D. jelsa - pobjednik 4 polufinale C-A D-B FINALE JE U VRBANJU U PETOM MISECU. al prije pretkola kupa triba odigrat jedno kolo lige: levanda-varbonj lagana prednost gostima i to samo ako budu kompletni mladost-jelsa prednost ipak domačem terenu poskok-južnjak...poala derbija legionara!!! vrisnik-jadran jadran ili jadan? dalmatinac-s.o.š.k dalmatinac je moj ljubimac sloga-vatra derbi začelja ubilo me šta forzza marocco igra u nedilju u podne i po na gripama utakmicu malog baluna pa će mi najbolji igrač pokušat pomoći malonogometašima a mi ćemo bez njega probat se suprotstavit se vatri pa šta bude..valjda je dobri duh sa turnira još sa nama.... a kao uvod u kup evo prvog i posljednjeg sa tablice: poskok 10 10 0 0 30-5 30 .......................................... mungosi 10 0 1 9 8-37 1:icon_twis ;) :p živi bili. jel se stripy vozi sa zetom? onda je stripizeta....:icon_lol: :D :D :p |
evo malo priče o tome kako rade u nogometnom savezu županije splitsko dalmatinske..i tako ti ja neki dan odoh u spalato odnit knjižice igrača na pečatiranje jer treba sve da bude po propisu i ja to poštujem...e, a nisan ima pra sa sobom pa san knjižice ostavije u kancelariji kod čouka a tajnica mi je ispisala na papiru broj računa na koji ću uplatit iznos od toliko i toliko kuna pa će netko doći predignuti knjižice. I tako ja i uradijeh, lipo san kopira uplatnicu i faksira je na nogometni savez ka dokaz da je lova uplačena e da bi netko moga ić dignit knjižice jer mi se ne ide samo radi toga u split.i zove mene danas moj majstor: ej šjor presidente, evo me u savezu.. jesi diga knjižice?, ovdi ih nema!..A ja sav u čudu pitan se tko li je to moga bez mog odobrenja dignit knjižice (ebiga, jesan li ja ipak presidente??), okrenija san par telefona po splitu i ovdi i niko nema pojma o čemu im govorim...Zovem ti ja opet u savez mog majstora koji još uvik ćeka da mu javim jel ih ko uzeja ili nije, i govorim mu da niko od nas nije ni primirisa u savez pa nek taj činovnik pogleda malo bolje po škafetima jer, ebiga mi u nedjelju imamo prvenstvenu utakmicu i šta oni misle kako ćemo nastupit bez knjižica....A progovara činovik saveza: e a neman ja pojma di su vaše knjižice, bile su tu na stolu, a biće da ih je neko uzeja, šta ja znan? ovdi nisu...A meni dimi sve u šesnaest, najradije bi naručija helikopter i sletija u split na rivu pa sa kalašnjikovim redom capa capa..., eto dragi moji forumaši, a mi se čudimo na poteze vrha Hns-a i ljutimo se na njih, pa kako će oni bit ok kad im je baza ovakova, briga njih (da ne kažen - boli njih) za nas šta plačamo desetak tisuća kuna po sezoni, imaju oni sigurna radna mjesta i boli njih jel sloga iz dola ili sloga iz mravinaca..važno da se uplatilo..I sad san na kraju dobija informaciju od našeg povjerenika lige da možemo nastupit i sa osobnim kartama ili putovnicama i da će nam biti oprošteno..majko moja????još jedan od dokaza kavo nam je društvo, nažalost u qurcu!!!!!
i na kraju zvali su me iz još jednog otočkog kluba da jesan li možda ja prediga njihove knjižice jer su i oni nekidan poslali knjižice na ovjeru a danas su ustanovili da ih nema u nogometnom savezu a da nikoga nisu poslali po njih??? tribat će zvat martija misteriju da to riješava...... jel ono neko govorija da je monkul puka po šavu??da, da!!!!!! i zato dragi spličani i ostali ako sretnete knjižice igrača dva otočka kluba sa fora molim vas da obavijestite monkula ili najbližu policijsku stanicu....a mi ćemo igrat sa osobnim kartama???!!!! živija monkul. ps. dajte napišite bar "A" da vidin da bar neko čita ove moje postove ovdi da se ne osjećan ka pale sam na svijetu.. a beštijice draga Ti oprosti jer doma nisan naša CD i vjerovatno mi je osta u radnji a to znači da prije sutra ništa..sorry. |
asti misa monkule.
ajde koliko san ja puta igra sa tudjom knjizicom . haha al sve je to pokusaj gasenja malih klubova od strane ......... necemo rec koga |
e Monkule tako ti je to kad imas svoj klub! papirologija do qurca;) registracija vamo,registracija tamo, lječnički pregled,dresovi, nešto hns-u...nakupi se toga!
|
stari moj al si večeras bez!pratin te i ne uspijevam..predajem se..raspisa si se leva leva..svaka čast.kolko rama ima taj tvoj komp??
|
kompjuter sranje, veza zakon!:) HT-Isdn, uskoro prelazin na Max-Adsl. Ma glavno da Internet radi a za sve ostalo... boli me pipa!
a kad si dobre volje, dobre si volje!:):) |
All times are GMT +2. The time now is 05:23 PM. |