[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka

[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka (http://www.hnkhajduk.com/forum/index.php)
-   Forska Liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Forska liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/showthread.php?t=2329)

monkul 10-12-2005 03:35 PM

danas i sutra se igraju utakmice šta nisu bile odigrane zbog kiše.znaći jadran je slobodan jer je prošli vikend popušija od levande.isto tako i južnjak i vrbonj - dakle moći će bezbrižno južnjaci igrat mali balun.
a ja bi volija da na gripama nestane struje sutra pa da forzza maroco ne igra...
onda bi mi se golgeter vratija u prvih jedanaest i nada bi se bar remiju protiv mladosti a ovako opet nam ne gine petica:mad:

monkul 11-12-2005 06:39 PM

ajme majko

vodit 3:0 pa izgubit 3:6....to može samo jedna ekipa al neću joj spominjat ime jer ne zaslužuje.Zaslužuje Mladost pohvale šta je iskoristila protivnićko neznanje i u 10-ak minuta uvalila 4. gola.Na kraju je umalo došlo do incidenta kada je igrać sloge udario protivnika bez lopte..ahhh, kad si nemoćan onda ti je svatko kriv.No sreća je da mladost nije više agresivna kao prije par godina pa je nakon pet minuta naguravanje i beštimanja sudac lukavo prekinuo svirajući kraj par minuta prije 90. minute.
ali jebate vodit 3-0???? i niti bod ne izvuć - to je umjetnost.
3-2.. 48.minuta
3-3....51.minuta
3-4....55.minuta
3-5....58.minuta:mad:
.................................................. .................................................. ....
a šta je najgore el presidente je više potrošio vremena šaljući sms-ove moderatorima i slavoncima želeći sa nekim podijeliti iznenađenje šta se nakon 8,kola prvenstva napokon se otvorilo...je,je - otvorilo se!
i sad ti budi el presidente....nije lako grgiću bogami.nema love a nema ni igraća.:exclaim: :eusa_sick
još je netko vjerovatno igrao danas al monkul će pokušat zaboravit današnji dan i ne mislit na hvarsku ligu niti na balun....
A ONDA DOĐEM DOMA ,UPALIM TELEVIZIJU I ŠTA VIDIM?

NIŠTA!!!!....I PALESTINCI,SIRIJCI,LIBANONCI ŠTA LI SU NAM DAJU GOLOVE..:eek:

monkul 12-12-2005 04:37 PM

forza maroco

ukratko:jučer su odigrane tri utakmice.o jednoj smo nešto malo pisali i nećemo više NIŠTA.takojer su odigrali:
vrisnik-vatra 4-0
dalmatinac-jelsa 2-4
poskok-s.o.š.k ne odigraše jer su svirčani na skijanju.

trebalo bi ovu sedmicu odradit par zaostalih ako dozvole vremenski uvjeti.
u redovnom, 10.kolu trebali bi se sastati:
varbonj-mladost
ako su varbanjani jučer gledali slogu protiv mladosti mogli su dosta toga naućiti a isto tako je i mladost mogla shvatit šta im se može dogodit ako uđu "lako ćemo", jer ipak vrbanj nije sloga.
jelsa-sloga
šta da se priča, parada pijanstva i kića....
vatra-dalmatinac
eeeee,ovde bi moglo biti vatreno.monkul tipuje X iako vjerovatno tako neće biti jer i jedni i drugi su željni dokazat sami sebi da im suparnici iz dna tabele nisu ravnopravni i da trenutno mjesto na tabeli nije realan pokazatelj...
s.o.š.k-vrisnik
susjedski derbi u svakom pogledu.vidit čemo kako će snig djelovat na s.o.š.k,vrsničani su u motu a sa tri boda otišli bi jako,jako visoko i mogli bi na miru dočekat Novu, a S.o.š.k bi osta na hrt-u ili rtl-u, svejedno.
jadran-poskok
e ovdi bi volija da se jadran razbudi i da zaustavi pohod poskoka..a i radi webmastersa.ne treba zaboravit da jadran još uvik vozi sa tri oduzeta boda sa vjerom da će im se vratiti...
južnjak-levanda
ipak lagana prednost splićanima ali zbog dišpeta prema fureštima ipak 1X.

after 9.kola:

1.poskok..........8........8 0 0.....26-3.........23
2.jelsa.............9........6 1 2.....23-14.......19
3.mladost.........8........6 0 2.....19-10.......18
4.vrisnik...........9........5 2 2.....18-13.......17
5.južnjak..........9........5 0 4.....27-13.......15
6.varbonj.........8........4 1 3.....14-9.........13
7.s.o.š.k..........8........4 1 3.....22-21.......13
8.levanda........9........3 3 3 .....20-17.......12
9.jadran..........9........4 0 5......19-23.......9 (-3)
10.dalmatinac...8.......1 0 7......8-28.........3
11.vatra..........9.......0 1 8......8-30.........1
12.sloga..........8.......0 1 7......6-31.........1

baj d vej,sve ovo ja radin za svoj gušt i za gušt ako neko čita sve ovo pa se izvinjavam ako se dogode kad i kad neke greškice..al uglavnom je to to.
a pošto je ovo numero 500 barcu5 da se ne ljuti..on je pobjednik i tu nema priće a ja trćim (trčim?) (prčim) i dalje..

jel vi ljudi pratite dobro šta ovdje sve piše? nagrada će biti jedna al vrijedna..
i jel ko zna šta triban kliknit kad mi se napiše "connection timeout" - da me pita continue waiting? yes - no.???? a radi se avast antivirusnom programu....
kako se polako bliži kraj godine ja se polako počinjem zahvaljivati svima šta su bacili oko na forsku ligu..hvala.:)

monkul 16-12-2005 12:39 AM

novost je da je čuara u kutiji šibica jučer opet dobila.Ovaj put sa jedan nula
neke neznam ni ja kako se zovu,kraš,kokos? neman pojma.uglavnom ušli su među 32 ekipe i sad im je dosta..
vezano za balun danas je glavna novost bila najava mogućih zimskih priprema hajduka na hvaru i braču. Već su se počele sastavljat momčadi za utakmicu protiv hajduka.Neki su raspravljali kojeg bi igrača od hajdukovaca vrlo rado vidili u svojim ekipama pa san ja izrazija želju za žilićem, grgurevićem, bišćevićem i deranjom....znam da to ne bi pomoglo mom malom klubu ali bi sigurno pomoglo hajduku..:o
stanje pred 10 kolo hvarske lige je takvo da se plešu ratni plesovi u nadi i vjeri da neće padat kiša,a što bi nam sjebalo regularnost prvenstva jer idu blagdani i nova godina pa bi se trebalo posvetit odojcima,janjetini,francuskim salatama...
eto van ga na,
vekija-kola
eto van ga na

pegula 16-12-2005 03:05 PM

Quote:

Originally Posted by monkul
Neki su raspravljali kojeg bi igrača od hajdukovaca vrlo rado vidili u svojim ekipama pa san ja izrazija želju za žilićem, grgurevićem, bišćevićem i deranjom....znam da to ne bi pomoglo mom malom klubu ali bi sigurno pomoglo hajduku..

:lol: :lol: :lol: :lol:

Quote:

i jel ko zna šta triban kliknit kad mi se napiše "connection timeout" - da me pita continue waiting? yes - no.???? a radi se avast antivirusnom programu..

kaze ti racunalo da trosis impulse bezveze i pita te 'oces li i dalje :D
savjet, da te ne bi opet izgubili zbog telefonskog racuna s foruma
kad pises izvjestaj s forske lige, napisi ga prvo u npr. notepadu

monkul 16-12-2005 05:32 PM

inaće...pegula je potipisa za moj mali klub,hehe. Samo još da riješimo financijsku stranu transfera pa da vidimo jel zna igrat dobro ka šta moderira.a i bolje mu je ovdje kod mene nego u manchesteru.

monkul 18-12-2005 02:54 AM

danas, u stvari jučer su se odigrale dvi utakmice forske lige.jedna bijaše vrisnik:s.o.š.k i tu svirčani odniješe pun bak.sa jedan nula riješiše se mrskih suseljana....
e a u Paizu (paese = misto = grad = citta vechia = Stari Grad) igrali su vodeći poskok i ranjeni jadran.Jadran je očigledno bio spreman dokazati da su loši rezultati u zadnje vrijeme posljedica trenutnih slabosti pa se očekivala dobra,predmnijevam (što bi reka Cico) odlična utakmica.
evo izjave vođe obrane jadrana,br.5 - gospodin Petrić:
"parvo poluvrime smo bili boji,drugo poluvrime su oni bili boji..i jebiga!jedan nula oni, jedan jedan mi, bajo fali penal za nas i umisto na dva jedan dogodilo se jedan dva."...i tako je poskok teškom mukom išćupao tri boda i sigurno će 2006 godinu dočekat na prvom mjestu..a da je bilo gusto,gusto je bilo! jadranaši su - dok je reporter gleda imali toliko šansi za goal da nikome ni jasno kako se to može promašivat...stativa,golman,greda,golman,korner... sve,sve ali nikako u mrižu.I još kad je Bajo umisto da ga zabije iz penala pogodija stativu..tmurni su se oblaci spustili nad stadionom dolci a jadran će trebat tražit drugu priliku za poskočit iz dna tabele..jer dogodine će valjda dalmatincu i slogi bog držat sviću pa bi jadran triba uteć iz te zone sumraka.
reporter je inaće skroz puka na živce jer mu je za sutra pola ekipe otkazalo,neki su u zagreb,nekima se ne da jer im je dopizdilo,neki su split, ima ih šta rade...a ćeka nas jelsa..al skupo će se prodat koža, pogotovo jer se po jelsi počelo pričat da im marokanci nisu itili odgodit utakmicu jer su i njima neki igrači u kutiji šibica..a bidna jelsa kad se plaši odigrat protiv ekipe koja je dala samo 6 golova a primila 30 i nešto. bude li nas deset sutra radit će dišpet dok ne primimo prvi gol a onda jao,jao....nama.

za sutra osim gore navedene utakmice izdvojili bi i derbi varbonj-mladost u na zemljanom terenu..da vidimo kako splićanima i kaštelanima iz sućurja paše varbonjska zemljica..
eto van ga na

monkul 18-12-2005 06:26 PM

opet pušing..
falilo nam 8 igrača a ovi šta su igrali odigrali junački.vodili 1:0 dugo,dugo vrimena.jelsani bili bolji, napadali al ni blizu naše branke.izjednačili pri kraju prvog a u drugom poluvremenu smo odolijevali do 88. minute.skraćeni korner,nabačaj u peterac i umisto da golman rastira sve iz svog prostora on se ukopa na crti a njihov igrač samo podmetnija glavu i puc!iztok puc.....2:1 i odu snovi o bodu protiv favorita a el presidente je sačuva jednu tisućicu kuna s obzirom da je bila obečana janjetina ako se izvuče bod.
mladost je u vrbanju dobila 2:1, a južnjak u paizu levandu 2:0.
mladost je cilo vrime vodila do deset minuti pred kraj kad su varbanjani izjednačili i bilo je napeto tih deset minuta...al sve nade crveno-plavih pokopane su odličnim volejem u devedeset.južnjaka nisan gleda pa neznam kako je to izgledalo,važno je da se spličanima pišu tri boda.
u Jelsi je puhala bura,zima ka u Bjelovaru, a kad je zašlo Sunce..jao majko. Toplinu pri srcu činile su dvi pokrajne sudkinje u gegama, a tjelesa ka da ih je izdila Meštrović...neka nama ženskih sudaca...a vi gledajte šuprahu i tripkovića..
14 i 15 siječnja ko može neka svrati na turnir, a možda tad stvarno bude Hajduk na Hvaru pa bi mogo neko od Torcide doći podržati hajduke u prijateljskoj utakmici sa ekipom sa Hvara..
eto van ga na.

monkul 23-12-2005 01:20 AM

nemo.jte nikome reć da san ovo ja jer ovo san nabrzinu upa u šefov komp. pa samo dvi riči dok se ne vrati iz zahoda (a sere li ga sere...)
danas je sloga u odgođeenoj utakmici popušila 4:1 na gostovanju u vrbanju.dobro se i prošlo s obzirom koliko je igrača došlo.Bit će kazni za blagdane!!!!
glede dolaska hajduka na pripreme na hvar znamo slijedeće:
dolaze 12.01.2006 (ako prežive mornara)
u starom gradu bi trebali imat 6 treninga, a na otoku bi odigrali tri utakmice i to sa:
južnjakom,jadranom i selekcijom otoka (a pošto je izbornik djelatnik južnjaka to bi mogla biti selekcija županije ili u najmanju ruku splita,kaštela i otoka).sa jadranom će se sto posto igrat u starome gradu (blizu kuće nanetovih), vjerovatno i sa selekcijom a i sa južnjakom bi se moglo odigrat u starome gradu ako se južnjak ne dogovori sa jelsom.to je u redu šta bi se igralo u starom gradu ako ništa a onda zbog trajekta(dođeš.popiješ,vidiš i ideš ća).
O satnicama odigravanja čitajte HERE.
a zna li tko koliko je beleca da golova
vaš će sluga pokorni monkul nastojati riječju i slikom(?) popratit pripreme za svog kornera gledanja.
Inače forskoj ligi je pauza do neznam kada, jedino će se 14. i 15 sijećnja održati memorijalni turnir a kojeg sluga pokorni i organizira i živce gubi...

Sretna Van svima dvo mijora i šesta, skalojte ređipete ne činte non dišpete,došli smo van kolendati, kus kus pod kupus, hoćete non čo dat ili gremo ča...
na dobro Von mlodo lito duojde.:) :) :)

Kacunar 23-12-2005 01:38 AM

Quote:

ko čita forsku ligu neka to pažljivo radi jer će posli Božiča bit nagradna igra.
a samo će se dilit prva nagrada.......

A koja je nagrada???:cool:

barca_5 23-12-2005 11:41 AM

nagrada je put u Prag na 3 dana za jednu i pol osobu!
monkul....kad pocinje igra?:)

monkul 23-12-2005 05:36 PM

nagrada stiže poštom......proizvod marke canon.(dosta i puno informacije...)
blizu su barca,pegula,kacunar....
najbolji strijelac prvog dijela sezone forske lige je:

Mislav Mišić 10 golova mladost
Romeo Ćurin 10 golova varbonj

Ivan Kovačević 7 golova jadran

Ivan Zaninović 6 golova levanda
Mijo Kovač 6 golova vrisnik

Marin Alujević 5 golova sošk
Božidar Balić # sošk
Stipe Milišić # poskok
Marin Ćelan # poskok
Darko Matijević # južnjak

dalmatinac žuti 14 - crveni 1
jadran 10-5
jelsa 15-4
južnjak 9-1
levanda 11-2
mladost 19-1
poskok 12-0
sloga 5-3
sošk 10-0
varbonj 9-0
vatra 13-0
vrisnik 14-0
UKUPNO 141-17
akumulirane opomene igrača:
krunoslav franić mladost-3
juraj petričević mladost-3
miro jerković varbonj-3 itd,itd,itd...

a meni se poštar zove Lovro i donija mi je kartulinu koju je posla Lovro..:)
a pachanga..jel živ???
eto van ga na, veseli i zdravi bili

kavatap 23-12-2005 10:06 PM

Quote:

a pachanga..jel živ???

živ je, al jedva

monkul 24-12-2005 01:17 AM

Quote:

Originally Posted by pachanga
živ je, al jedva

neznan prijatelju pivat al znan za grupu "sol" i njihovu pismu..
u tuđini nikog nemaš
stalno misliš na rodni kraj...debiga - neznan dalje,a i kako ću znat kad je ta grupa pivala pri 300 godina, al pivali smo je leva leva - onako, na pijano!
u jednoj maloj spliskoj kafani,
bili smo sami -
i dimili staf.
na njene usne
šutnja je pala -
kao da je znala
svemu je kraj.
sićaš li se onih dana,
onih dana kukumara.

ratatatija.rumpenštinski.kod đaje.u tri volta....
ajme jesi li bar malo zapiva?samo pinkicu? nemoj mi biti slabe volje jer vidiš da san onda i ja.Ne mogu ja bit raspoložen za pisat ako znan da ste vi loše volje.
A o webmasteru da ne prićan,diluje mi tužan i nikakav post ne mogu izvadit iz naftalina da ga bar malo oraspoložin..ubija mi je popodne.:icon_redf

kavatap 24-12-2005 08:31 AM

Quote:

u tuđini nikog nemaš
stalno misliš na rodni kraj...

tako ti je to prijatelju moj.

a ja ti u zadnje vrime pivan ovu jednu malo poznatiju , od starog nam johnny-a,
preporucena je za sve ljude koji me okruzuju u ovoj bogom zaboravljenoj drzavi!
a ide ovako

"
iza prozora nemirnog sna
osjecam njihove sjene
gledam kako kroz zidove plesu
kurvini sinovi
zatvori gubicu nije vrijedna zanata
istresi gorcinu do kraja
na strateskim mjestima njihovi ljudi
kurvini sinovi
lutke od krvi bez trunke ideje
ubice na cesti
losa noc bjezim iz grada
oni dolaze
kurvini sinovi
otisao sam daleko do krajnjih granica
more je uzimalo od neba
na drugoj strani znaci oluje
vidio sam kako plaze u tami
hladna noc pred velike dogadjaje
ne zelim vise da se sjecam
znali su gdje ce me naci
kurvini sinovi"

monkul 28-12-2005 04:54 PM

dosadne su ove pauze.
jedina priča koja je zanimljiva je prića o dolasku hajduka..to smo već dosta opisivali al vezano za današnje konstatacije po novinama, oće li hajduk na brač ili na hvar..ja samo znan da su ovdi razmišljali o ciframa boli glava..-od 1000,2.500 pa do ohoho! i normalno da će ić onamo di im je jeftinije i di se neće grebat o hajduka umisto da im bude gušt šta će hajduk doć i odigrat dvi tri utakmice pa će na ulaznicama zaradit više nego u ciloj sezoni.A uvik se može od hajduka tražit vrića simena trave, stara kosilica, par baluna ili komplet starih dresova - toliko bi hajduk vjerovatno i ima. a i hajduk gleda ušićarit di god može, nisu ludi trošit lovu za svaki prijevoz autobuson - pa valjda će prijevozniku bit "draga uspomena" šta je prevozija hajdukovce -nema na poljudu para za bacanje na sitne troškove. ima se za Vogel i skije.
najlipše je živit amakis.

kavatap 01-01-2006 09:49 PM

evo monkul opet sprema neki opaki post. vidim da pise vec 20 minuti

monkul 01-01-2006 09:56 PM

nije forski balun...
ali je mali nogomet. u hvaru je završen novogodišnji turnir. na silvestrovo se igralo finale u kojem je starogradski "volat" osvojio pokal za pobjednika nakon pobjede nad hvarskim dvd-om, golovima struje ćurina sa 2:0.Starograđani su na iskustvo odolijevali hvarskoj mladosti i sa dvi školske akcije malog baluna riješili susret u svoju korist.Ipak je ekipa di brani šondre, a igra Podlipec i ostali igrači prve malonogometne lige za dlaku iznad drugih.Triba imat love i znat je iskoristit dobrom kupnjom igrača pa je pijanstvo ,koje je uslijedilo u starom gradu - više nego zasluženo...
najbolji strijelac je balić,golman je iz dvd-a, a pokal je dobio i karković iz torcide hvar al monkul nije uspio čuti zašto ga je dobio.Pokale je dijelio mladi gradonačelnik hvara...a na razglasu je bilo za čuti ivota zaninovića, inače gosta na radio dalmaciji u želinoj veseloj večeri...i izgledalo je da je zaboravija ponit cd-ove jer je samo pušta gegota ka da smo na rođendanu al stvar je ipak spasio đibo "mi smo prvaci".
i nije se monkulu baš svidilo kad su hvarani počeli pivat .."neka svako dijete mrzi stari grad.." - to govori o njihovoj kulturi-žao mi je što spomenih!
a o velikom balunu još nema ništa osim da se ćeka memorijalni turnir i nastavak prvenstva 21-22 siječnja. A o Hajduku nećemo ništa, vjerovatno će na Brać jer je jeftinije al triba se sjetit da se šjor Ivić nije mica iz Splita a ipak je sve štimalo i osvajala se prvenstva i kupovi.

baj d vej, monkulova ekipa se lagano rasipa..dosta je ispisnica zatraženo od nezadovoljnih igrača ( valjda je uprava igrala umisto njih pa ne žele dijeliti loše rezultate sa upravom ) - e i tako se monkul grči da sastavi ekipu za nastavak prvenstva uz pomoć prijatelja iz splita. Valjda će neko za sitnu lovu doći pomoči da se izvučemo sa dna kace...

a red je da monkul ovdi i svima koji igraju i prate forski balun i forske postove zaželi sretnu i uspješniju novu godinu..

monkul 01-01-2006 09:57 PM

A kako si ti vidi da ja pišen?????
doli američa pošta.doli poštari.
GOD SHAVE AMERICAN WAY OF LIFE.

Raspašoj 02-01-2006 12:52 AM

monkul, a šta si ti prezident forske lige??:)

All times are GMT +2. The time now is 05:30 PM.