[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka

[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka (http://www.hnkhajduk.com/forum/index.php)
-   Forska Liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Forska liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/showthread.php?t=2329)

monkul 19-11-2005 05:16 PM

pačo..ja san ti el presidente jednog od klubova forske lige.
baj d vej, danas je po buri odigrana utakmica u starom gradu između domačeg jadrana i varbanja, a s obzirom na boje dresova za uvod derbija na bernabeu
može se reći da bi barca mogla rasturit reala jer je varbonj dobio sa 0:4 i deklasirao favorite.A triba priznat da je jadran nastupio bez 6-7 standardnih igrača al to ne umanjuje vrijednost pobjede jer se ne događa svaki dan da jadran kod kuće ovako lako gubi....

monkul 20-11-2005 11:47 PM

7.kolo

jadran - varbonj 0-4
južnjak - s.o.š.k 2-5
levanda - vatra 4-1
poskok - jelsa 3-2
vrisnik - mladost 2-1
dalmatinac - sloga 2-1

1.poskok........ 21-2........21
2.mladost.......13-6.........15
3.jelsa...........18-12........13
4.vrisnik.........11-12........13
5.varbonj.......13-6..........12
6.s.o.š.k........19-18........12
7.jadran........16-13.........9
8.levanda......13-11.........8
9.južnjak.......15-13.........6
10.dalmatinac.6-24..........3
11.vatra........7-19..........1
12.sloga........3-21..........1

eto dočekali smo da poskok primi prvi goal u sezoni ali je strijelac tog pogodka na istoj utakmici zaradio crveni karton pa je ka i ona krava šta daje pa prolije.
mladost je kiksala protiv vrisnika i moga bi to bit početak vračanja mladosti iz fantazija o osvajanju naslova prvaka ( neznamo šta oni misle o tome...).
A sigurno največe razočaranje ove godine je južnjak,pušta na sve strane pa izgleda da će zlatan otok ostat samo otok ove godine unatoč kikirikiju, a u srijedu igraju zaostalu sa slogom no to im ne može bit mjerilo jer je sloga ove sezone jednostavno užas - i teško da će južnjak to prokockat iako bi volili da i tu slogu krene već jednom..sošk i vrisnik lagano ali sigurno standardno a reporter je ugodno iznenađen sa barcelonom iz varbanja, ove godine su pametno kupovali po otoku a ne na kopnu i sad su dobra klapa samo da im romeo bude manje nervozan...vatra?vidi se po mjestu na tabeli.
pozdrav svim čitaocima forske lige od monkula,tužnog predsjednika.

monkul 24-11-2005 01:25 AM

danas je kišilo i sutra će, kaže moja slomljena kost...a u forskoj ligi igradoše se dvi zaostale utakmice.kiša, snig, bura...užasni uvjeti za igru al reka je Zekan da se mora igrat..pa južnjaci iz splita dobiše slogu u prvom poluvremenu 1:0 a u drugom 3:0, pa se sretni vratiše u Split jer dat će barba zlatan para..,a slogi ostaje da se pojača petnaestogodišnjacima ( uz specijalne liječničke preglede) pa da posli nove godine krene na barikade...
a u vrbanju su varbonj i vrisnik odigrali jedan jedan i uzeli svaki po jedan bod što im je dovoljno da se učvrste na trećoj i četvrtoj poziciji.inače uvjeta za pravi balun nije bilo s obzirom ne vremenske neuvjete pa je dobro da se niko nije slomio a još je bolje šta je hajduk po snigu izvuka nerješeno pa bi monkul moga sa sinom na uzvrat...a moga bi i barBa sa svojima pa da mi se mali ima s kim igrat po tribini a ja da na miru mogu pogledat utakmicu...
nema van monkula baš nešto po forumu jer nima se vrimena pa privatizira i terorizira thread dok ga pegula ne odluči stavit pred zid.jebate - monkulblog.

i svi će komentari uglavon biti ovdi a kako ovo malo svita prati ovdi se mogu razbacivat pisanjen do mile volje jer niko nikad neće vidit šta san pisa..super!!!
danas je na peškariji bilo jako malo ribe, jer se nije baš dalo potezat migavicu.
je nešto bukava i gira i jedan gof od 28 kila na lutriju, al ga je dobitnik proda za iljadu kuna u konobu.

poala šta je zaladilo.brrr.kuvano vino je spas..ja san danas mojima umisto čaja u termosicu natočija kuhano vino pa su krajen drugog poluvremena svi počeli ajmo majko zima je, vadi me vani da se okripin..i tako dok su oni gledali u termosicu protivnici su nas krcali golovima al ko ih jebe, oni igraju za lovu a mi za gušt.

monkul 24-11-2005 03:43 PM

TRAŽE SE....

golman
zadnji (mora bit visok,brz,lud i volit alkohol)
vezni (fantazista,mora imat i livu i desnu)
napadač(centarfor a ne krilo)
sponzor(desetak tisuća kuna godišnje za reklamu..)

monkul 26-11-2005 05:20 PM

katastrofa jadrana......
južnjak se prošetao starim gradom i zasluženo odnosi tri boda u split.0:6.........nemoć igrača jadrana vidi se u žutim kartonima i jednim crvenim zbog psovanja suca.inače jadran je od dva golmana danas kao čuvara mreže imao standardnog beka???

barca_5 26-11-2005 06:26 PM

"igrači Jadrana u nemoći
protiv
Južnjaka svim silama napadaju suca....umjesto protivničke branke.!..i bi crveni
karton..".
pozdrav.monkul
http://img47.imageshack.us/img47/7255/img16668ae.jpg

monkul 26-11-2005 11:57 PM

ehehe,pored potopa jadrana igrali su danas i jelsa-vrisnik, i to je jelsa riješila u svoju korist 1:0.sutra je nastavak 8. kola pa ćemo navečer izvijestit a nadajmo se i da će biti sličica al evo ovako, via barca5 - jer monkul nikako da shvati kako se to radi..pa mi je lakše poslat prijatelju:)
sutra molim cijenjene forumaše da drže fige da moji ne popiju kao i obično pet komada.......

monkul 27-11-2005 12:03 AM

baj d vej,mali mi je malo zabucao(vidi avatar!!)trebalo je da ljubičasti puca na protivničku branku a ne prema svojoj....i ubija me danas kad je osta zapanjen na početku drugog poluvremena i zaključija da su ekipe zaminile golmana??nije mu jasno da su ekipe zaminile strane i osta je paf kad je vidija golmane na drugim stranama a ne kao što su bili u prvom dijelu.tek kad su crveni pucali u branku koja više nije njihova i počeli skakat od veselja shvatija je da nešto ne valja u jadranovoj obrani...

monkul 27-11-2005 06:47 PM

opet je kiša pokvarila forsku ligu....ono sinoć u rijeci preselilo se na škoj.
jelsa-vrisnik 1-0
jadran-južnjak 0-6
vatra-poskok 1-5
s.o.š.k-levanda 3-3
mladost-dalmatinac odgođeno
varbonj-sloga odgođeno

za jučerašnju pobjedu južnjaka sve smo rekli a danas je poskok uz pomoč kiše ugasio vatru kojoj predstoji teška borba za vraćanje na stare staze.
poskok je uvjerljiviji od dinama i izgleda da će mu teško itko stati na rep.jelsa je u lokalnom derbiju dobila vrisnik i s obzirom da mladost nije odigrala svoju utakmicu, trenutno je druga.s.o.š.k i levanda su dobro izgazili teren u jelsi i trebat će vremena da se trava oporavi od kopački a i s.o.š.k jer je do 90 minute imao sigurno vodstvo.
sloga,varbonj,dalmatinac i mladost čekaju proljepšanje vremena pa da odigraju svoje utakmice.
inače počeo je u hvaru malonogometni novogodišnj turnir i izdvajamo poraz majte od volta 2-3 te poraz chuare od karkovića.

tabelu forske lige stavit ćemo kad se kompletira kolo,i dalje je poskok prvi,
jelsa je druga,mladost treća a vrisnik četvrti...pri dnu vatra je deseta,dalmatinac 11. a sloga se ne da i čvrsto drži zadnje mjesto bez pobjede....

monkul 27-11-2005 06:49 PM

i polako ide monkul ka broju 400.......

monkul 29-11-2005 04:34 PM

evo malo strijelaca.......
6 golova
beleca - jadran
romeo - varbonj

5 golova
alujević - s.o.š.k
matijević - južnjak

4 gola
mišić - mladost
karković t. - vatra
zaninović - levanda
balić b.-s.o.š.k
čelan - poskok
kovač - vrisnik
biočić - mladost
ćurin - levanda
dobrošić - s.o.š.k

3 gola
svaguša - vrisnik
belić - jelsa
buzov - poskok
matijević - južnjak
peronja - jelsa
huljić - dalmatinac
rađa - vrisnik
plančić - jadran

još su postignuta 55 gola al ko će ih sve nabrojat...

monkul 02-12-2005 11:49 PM

opet odgode

sutrašnje kolo forske lige donosi opet odgode a sve zbog šibica...
naime, igrači sloge i dalmatinca predstavljat će nas u ekipi chuarra na tamošnjem turniru.kolike su im nade govori i to da su rezervirali karte za povratak već u subotu navečer.
a jebate nema sutra trajekta za vratit se u 3pm....a ko je ono bi reka da ima?jel barBa?

monkul 03-12-2005 11:38 PM

friške novitode:
jadran je pokleknuo u hvaru protiv levande 4-3, al je beleca dao dva gola i sad je ubjedljivo prvi strijelac sa 8 komada u 8 utakmica.
južnjak nije dozvolio da se varbonj po kiši razigra te je u starom gradu 2-0 uzeo tri boda i približio se vodečima sa 15 bodova.sutra poskok koji ima 23 punta ima šansu novu godinu dočekat ka prvi...
Igrači Dalmatinca i Sloge su pod skutima malonogometne ekipe "Chuarra" iznenadili Šibenčane u kutiji šibica i sa dva jedan se opoštenili.golove su zabili Fabijan i Hujev..majstori sa mora! Sutra ih čeka neki HG-Sport ili spot - neznam a nije ni važno jer toliko će tekile većeras poteći zagrebačkim ulicama da je sasvim svejedno protiv koga se sutra igra.
E sad kako to da ekipa sastavljena od dvi zadnje plasirane ekipe hvarske lige tako sa gušton i dobro igra mali balun tribalo bi pitat sponzore "Chuarre"...šta im to daju sa tekilom? - sol nije.Čestitamo im.Forzza Dalmazia.

monkul 05-12-2005 12:19 AM

kratsko i jasno.
danas se nije igralo jer em je sve blato kaška, em se igralo davis-cup.
samo da se zna da je "chuarra" u kutiji šibica dobila 5:0 i da su prošli dalje.
sad triba skupit lovu za putovat gori pa se očekuje šira društvena akcija...

monkul 06-12-2005 05:17 PM

judi moji totalna je zbrka zbog vremenskih neuvjeta...imamo četiri odgođene utakmice i ne razumi se ništa kad bi to tribalo odigrat.u propozicijama lipo piše da utakmice triba odigrat u roku od 48 sati al to se ne poštuje a i neće, pogotovo sad kad su odgodili derbi za drugu godinu.Mogu nam sad iz nogometnog saveza županije stavit soli na rep, mi ćemo se uvik pozivat na to kad mogu oni gore, a što ne bi mogli i mi.
monkulov klubić organizira memorijalni turnir za svog igrača šta je lani poginija sa motoron pa će u nedostatku izvještaja hvarske lige biti foto reportaža sa turnira a možda bude i koji intervju ako uleti koja poznata faca.Monkul je u fazi traženja sponzora za pehare al izgleda da je svima guja u džepu, teško im dat 100-150 kuna za pehar,jebate!nema veze.snać čemo se.
forza maroco.

monkul 06-12-2005 05:25 PM

sritan van sv.mikula

judi moji totalna je zbrka zbog vremenskih neuvjeta...imamo četiri odgođene utakmice i ne razumi se ništa kad bi to tribalo odigrat.u propozicijama lipo piše da utakmice triba odigrat u roku od 48 sati al to se ne poštuje a i neće, pogotovo sad kad su odgodili derbi za drugu godinu.Mogu nam sad iz nogometnog saveza županije stavit soli na rep, mi ćemo se uvik pozivat na to kad mogu oni gore, a što ne bi mogli i mi.
monkulov klubić organizira memorijalni turnir za svog igrača šta je lani poginija sa motoron pa će u nedostatku izvještaja hvarske lige biti foto reportaža sa turnira a možda bude i koji intervju ako uleti koja poznata faca.Monkul je u fazi traženja sponzora za pehare al izgleda da je svima guja u džepu, teško im dat 100-150 kuna za pehar,jebate!nema veze.snać čemo se.
forza maroco.

Tina 06-12-2005 05:27 PM

monkule...dolaziš li ti sutra????? :cool:

monkul 06-12-2005 05:33 PM

Quote:

Originally Posted by BešTiJiCa
monkule...dolaziš li ti sutra????? :cool:

jes.pm-mob!!!!!!!!!!!!

Tina 06-12-2005 05:37 PM

Quote:

Originally Posted by monkul
jes.mob?p.m.!!:angel4:

obavljeno :cool:

monkul 08-12-2005 02:29 AM

ko čita forsku ligu neka to pažljivo radi jer će posli Božiča bit nagradna igra.
a samo će se dilit prva nagrada.......

All times are GMT +2. The time now is 05:07 PM.