![]() |
Torcida Enterprises
ovdi san nekako sigurniji...pa neću u gornja dva podforuma. Al bez veze mi je i pričat na forumu, ovom ili onom - o dijeljenju Torcide..Gluposti.A pišu ih gluperde:p ,Ako i postoji netko tko se ne slaže sa vodstvom KN-a iz bilo kojeg razloga, taj zna di se problemi riješavaju i na koji način i ko je mjerodavan...Nitko ne može organizirat nikakve nove organizacije jer jednostavno to nije to...a šta onda? - onda bi i svi šta idu na istok tribali napravit Torcida istok? Zna se tko šta i gdje je Torcida i tako će i ostati..a klubovi navijača, klubovi prijatelja i malonogometni klubovi...to svak ima pravo i mogučnosti organizirati - sve je to u funkciji samo jedne stvari..šta boljeg i organiziranijeg navijanja jedine stvari koju svi zajedno dijelimo, a Torcida predvodi.... - Hajduk.
eto tako...jer i meni dođe loše od takvih glupih novinarskih insinuacija, ma ko ih šiša, jer ipak je poljudski Sjever prevazišao okvire hrvatske a purgeri i rečani mogu se samo poklonit i cinički nam se smijat jer se ono kaaa..svađamo:p ...ma ko ih šiša!!!! BARJAK POBJEDE ZNA SE U ČIJIM JE RUKAMA. .................................................. .................................................. ... a ja van neću više ništa pisat nit vas maltretirat dok je u hrvatskim vodama odvratna američka nuklearna grdosija.šporkica :icon_redf !!!! MRŠ VAN! (IHIHI HI HI..jel sad znaš zašto?):D :D |
I vami se počelo more šporkati?? E sva srica da to još nije došlo do nas:D:D reka san ja, bolje je to što smo izolirani, manje svita više prirode (i odmora):D:D Jebeš turizam:)
(ode se ne misli na REKU nego na moj mali škoj;)) |
Raspasoj se vratio bas pred utakmicu s rijekom .. kakva slucajnost :mrgreen:
|
Quote:
|
dobro doša..valjda ćeš očistit poštanski sandučić....
ps. ko s kime? |
http://img190.imageshack.us/img190/2783/img46840ts.jpg
godinoooo,godinoooooo......samo tebe volim ja i više nikogaaaaaa.... završija je turnir u jelsi...finalna utakmica bijaše, dvorana bijaše ne baš puna do krova ali zadovoljavajuće (zahvaljujući tome šta nije bilo trajekta za vratiti se bilo je dosta pijanih tovara koji su ostali doma a ne išli na poljud..) za dobar štimung.dva-hvar skoro uvik isti..već par godina (i izgleda mi da su usvršili kolektivno igranje malog nogometa) i večeras su igrali od noge do noge, fintirali i dizali na noge dvoranu a svoje navijače bacali u trans. Volat standardan, stabilan, sa ranjenim strujom i uvijek fenomenalnim šondretom ali.....ne bijahu dvojica iz splita nego samo jedan i to podlipec, a stankovića uvatila škina pa je osta doma - i usprkos svemu utakmica je prvih desetak minuta dilovala ka da se igra šah a onda se počelo peglat i nije se stalo sve do kraja. Poveo je volat ( i opet u trenutku kad sam pogleda di je ona mala crna šta je sidila u zadnji red ), tako da nisan vidi ko je da goal..i tako smo, mic po mic došli do poluvremena. A u drugom nije to više bio onaj dobri dvd nego razigrana barcelona u malom, pa su svi ispuštali neartikulirane vapaje svaki put kad bi momci iz hvara promašili ebeno lagano izrađene šanse. 1-1 je ubrzo došlo. do kraja je bilo toliko dobro za dvd da su momci u predzadnjoj minuti dali drugoi goal i dali do znanja voltu da neće ono šta je mislio...Voltu je pomagao jedan od dvojice iz splita i držao je obranu koliko god najbolje je znao, ali sam nije moga sve a u napadu se vidilo da ipak fali najbolji strijelac brodosplit ing-njeringa...:D na kraju krajeva ipak je bilo lipo u dvorani, jer ipak se negdje danas slavilo uz "godinooooooo, godinooooooooooooooooo - samo tebe volim ja i više nikoga......." pa ni tužna vijest iz Splita o porazu hajduka uz popratni komentar doušnika sa poljuda kako je cementić dobija crveni jer je da trisku sucu, kako je Niko nakon šta je promašija penal skinija dres i ukazala se donja majica na kojo je bila slika tovara di prči buldoga, a ispod je pisalo "bio jednom jedan pas, ukro gazdi kost, gazda se naljutio i razbijo mu nos, došli drugi psi i podigli mu spomenik na kojemu je pisalo; bio jednom jedan pas, ukro gazdi kost....purger sam ja - al najdraža mi je bila boja", i kako je na semaforu pisalo: bio jednom jedan pas.....:D :p :D :p :eek: .. a monkul je na povratku skoro izgubija sina šta je sidija na zadnjoj šanteli, a sve dok je monkul zaustavija na cesti da da dvi litre goriva čoviku šta je osta bez goriva...... ima još.. |
razgovori ugodni roda slavinskoga
jer dok san uliva gorivo sinja san kao se približavaju dva šta se trkaju i već san vidija jednog od njih di se lipi meni za krmu i butaje mi auto u ariju.. ajebate panike, usra san se..sin mi je na zadnjoj šanteli komija krepan jer danas je igra balun za dječji vrtić breaking njuz - gego dobija porina - breaking njuz, i uz šrkripu kočnica (rata rata ta ta taaa) zaustavija se poal metra od mog auta..uffff...
a u dvorani je nastalo ludilo, maki je osta raspojasan i svjedočili smo slavlju devedeovaca a nevjerici voltanovaca..a i podlipec nam je odma uteka u svlačionu jer se iznervira kako su popili drugi goal.. e,a - da ne zaboravimo vrisnik je dobija vatru 2-1, a levanda je rasturila nezainteresirani i rezervirani jadran 2-4, s time šta dva gola na kontu jadrana ne znače ništa jer su to samo bljeskovi pojedinaca a ne dobiva pojedinac nego ekipa...od golmana do trenera i uprave na tribinama...a mi sutra idemo na izlet u sućuraj i bit će nas sasvim dovoljno za dobar provod....to kako je jadran danas igra neću komentirat jer nisan ni vidija nego zadnjih pola sata ( i sve mi je bilo jasno!!) a sve zato jer san ima 45-minutni trening sa ženama.....bilo ih je samo četiri pa san gušta........a moj baka, jesmo blesavi a???? ja budala na tiketu da dignen koeficijent stavija i hajduka i normalno..opet pa ka sa kruške!! a dosta igrača i levande i jadrana nastupilo je ka igrači volta i dvd-a, pa se mislilo da neće moć izdržat dvi utakmice all sve se samo nastavilo...igrači levande su i dalje bili raspoloženi, a igrači jadrana u dresu volta i dalje su bili nekako mlaki....a najviše trener jadrana...:D :o ,... i ne bi se moglo kazat da se zna kako je završilo takmičenje i ko je dobija, luda ili layo, i jel se adema probudio i vidija bar jedan od četiri u ementaleru zvanom hajduk.. hvala za juniora;) ;) al točan datum je 24.04. eni vej tenks.. i hvala,veliko hvala za cedeove iz baroknog grada.neman riječi!! sutra se dakle forska liga nastavlja, pa još dva kola do kraja u kojem će bar meni, najzanimljivije bit....tko će biti isprid? moj mali klub ili vatra? sve ostalo me ne zanima, a tko će biti prvak mislim da se zna...Poskok!!! aj,aj a šta ćemo? pa nećemo se valjda sad ubit?..ionako sve gubimo a rijeka je i tako i tako u zadnje vrime bolja od nas..nažalost našu veliku.. al nikad mi odustati od njega nećemo i to ne triba ni govorit - to se odavno zna. |
maki
http://img76.imageshack.us/img76/2043/img46846ea.jpg
:D :D :D :p :p :razz: :razz: :rolleyes: |
mladost-sloga 2:2.............(1-0,1-1,1-2,2-2)
a koliko smo šansi imali......sućurjani lošiji od onog šta san oćekivao od njih jer da smo imali samo malo više znanja i sreće slavili bi pobjedu, al sve u svemu uspjeh za moj mali klub u utakmici koja će se brzo zaboraviti jer nije bila bog zna šta...pitam se kako je sućurjanima svaki drugi vikend putovati u "naše" krajeve? nije lako, pogotovo kad sunce zaprži i svaka im čast... a poskok i sošk su remizirali 0-0..šta će reći da je poskok osigurao prvo mjesto... danas mi je malom bio geburstag pa san se ja izopija umisto njega i sutra ću stavit ostale rezultate jer nema tko tipkat... |
nema opravdanja za jadran, tužno je to. čo reč...
hajd u k... rijeko! nekim igračima ajduka je sezona več gotova, a ovo su im trening utakmice. sve ide niz. ostaje nada, tj. saznanje da gore ne može, ili ipak može??? ostaje da vidimo, luka če morat napravit dobar remont. veeeliki remont. jadranu ostaje ka i uvik nada: dogodine če doč mladi! a ja se iskreno nadam, tj. želim da nekima svane u glavi, da bez rada nema pure, a mladi... e neka dva tri dogodine stasaju, kamo srice. p.s. tira naprid :mad: |
sport i zabava
(url)http://img483.imageshack.us/img483/6186/img47423zh.jpg
http://img467.imageshack.us/img467/369/img47351iu.jpg http://img483.imageshack.us/img483/7126/img47394zi.jpg :smile: :smile: :smile: :rolleyes: ;) :D http://img50.imageshack.us/img50/5547/rojendan6iy.jpg :idea: |
Ovih osam marokanaca sta igra u zadnjoj liniji su vidim superpokretljivi :):):):)
Je li to igrate onaj sistem 8-0-2 koji se nakon ispucavanja brzo transformira u 7-1-2? |
pa jesu li marokanci ili nisu????
bravura je živit bez lavura..... |
Quote:
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=314663 |
http://img281.imageshack.us/img281/4550/dsc015649ea.jpg
POPRAVLJAM KIŠOBRANE - PRODAJEM ŠKOLJKE... sve se više posvećujemo našem malom klubu...pa evo teku pripreme za sukob sa jelšanima, koji nikad, ama baš nikad nismo dobili...a onu treniraju leva leva pripremajući se za finale kupa a nama je udarila fjaka u glavu a i pozitivni rezultati ovog proljeća mogli bi udarit u glavu... :angel8: |
HVARSKA NOGOMETNA LIGA
REZULTATI UTAKMICA XX KOLA N.K.VARBONJ N.K.JUŽNJAK 0:4 N.K.JADRAN N.K.LEVANDA 2:4 N.K.SOŠK N.K.POSKOK 0:0 N.K.VATRA N.K.VRISNIK 1:2 N.K.JELSA N.K.DALMATINAC ODGOĐENO N.K.MLADOST N.K.SLOGA 2:2 TABLICA 1.POSKOK 20 18 1 1 51 13 55 2.JUŽNJAK 20 16 0 4 65 18 48 3.MLADOST 20 12 3 5 44 25 39 4.SOŠK 20 12 2 6 41 34 38 5.JELSA 19 10 3 6 44 33 33 6.VARBONJ 20 9 2 9 32 30 29 7.VRISNIK 20 8 4 8 36 40 25 8.LEVANDA 20 7 4 9 43 38 25 9.JADRAN:) 20 9 0 11 37 42 24 (-3) 10.SLOGA:) 20 3 3 14 20 59 12 11.VATRA 20 2 2 16 23 58 8 12.DALMATINAC 19 1 0 18 15 62 3 RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA XXI KOLA 29 i 30 travnja 2006g. N.K.SLOGA N.K.JELSA nedjelja 30.04.2006.g. igralište Gorica u 14.30h N.K.DALMATINAC N.K.VATRA subota 29.04.2006.g. igralište Pelinje u 16.00h N.K.VRISNIK N.K.SOŠK nedjelja 30.04.2006.g. igralište Pelinje u 14.30h N.K.POSKOK N.K.JADRAN nedjelja 30.04.2006.g. igralište Pelinje u 12.30h N.K.LEVANDA N.K.JUŽNJAK subota 29.04.2006.g. igralište Gorica u 14.30h N.K.MLADOST N.K.VARBONJ nedjelja 30.04.2006.g. igralište EmilLenkoSlavić u15.30h RASPORED ODIGRAVANJA ZAOSTALE UTAKMICE XX KOLA N.K.JELSA N.K.DALMATINAC srijeda 26.04.2006.g. igralište Pelinje u 14.30 h |
Monkule, ajde što ne plaćaš porez na ulovljenu ribu, ajde šta se baviš ortikulturom u okolici mista na državnom zemljištu, ajde što ne prijavljuješ zaradu od premija u klubu, ajde šta ne plaćaš RTV preplatu,
ALI Da tiraš dicu da ti zarađuju to je stvarno previše. Sigurno ni tu zaradu ne prijavljuješ u godišnjoj prijavi poreza. Bijedo! Galileo je za tebe narodni heroj! |
|
Quote:
....samo za monkula. |
dalmatinac dobio vatru 2-1, a južnjak levandu u vrbanju isto 2-1..koliko je bilo očekivana pobjeda južnjaka na igralištu "gorica" toliko je vatra dobro srozala vlastiti ugled i nekadašnju koliku toliku reputaciju, predstoji vatri teško vađenje i to baš protiv sloge, a koja bi pobjedom protiv vatre mogla pomoći dalmatincu da izbjegne posljednje mjesto..ali o tome posli sutra - sutra (ako ne bude kiše!) slogi dolazi protivnik kojega nikada još nije dobila, "jelsa" se priprema za finale kupa dok su igrači sloge već pomalo počeli se pripremat za turističku sezonu al ova zadnja dva kola bit će..nema predaje!
jadran će pokušati sakupiti dovoljan broj igrača da bi se suprotstavio ovogodišnjim šampionima..jadranaši da su pametniji sakupili bi se sutra svi i pokušali bi uzet skalp poskoku, a što je bila nemoguća misija u sezoni 2005-06, jer postoji mogučnost da se poskok zasitio nakon šta je prošlo kolo potvrđeno osvajanje prvog mjesta... mladost, nakon kiksa protiv sloge ne bi smijela dopustiti još jedno neugodno iznenađenje pa izgubiti "titulu" najbolje otočnke ekipe...problem mladosti je šta se sa vrbanjanima nikad nezna..ipak - tip 1. vrisnik-sošk, svirćanima igra pobjeda protiv susjeda jer bi u tom slučaju potvrdili status konkurenta za treće mjesto (intertoto...!) a vrisnik sigurno ne bi volio ući u litnju fjaku sa spoznajom da su ih iz susjednog sela dobili, dakle tip: X. .................................................. .................................................. .... nastavlja se sutra i ženski malonogometni turnir u jelsi predzadnjim kolom.danas sam bi na treningu sa mojima i sad me lomi fibra..(nenaućna krava orat..), a sutra igramo navečer u devet uri, jao. .................................................. .................................................. .... ovim putem proslijeđujem pozdrave barbi od fausta bertinotija..rifondazione. |
All times are GMT +2. The time now is 05:45 PM. |