[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka

[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka (http://www.hnkhajduk.com/forum/index.php)
-   Forska Liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Forska liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/showthread.php?t=2329)

balunjer 08-04-2006 03:18 AM

forzza marocco
andiamo adriatico
tutti per Barca di Matije Ivanića
there is no liga, like Forska Nogometna Liga
kolegi po entuzijazmu, vrataru kluba iz naše opcine; brz oporavak, i sportsku srecu zeli jedon Pjer de Kuberten iz paiza (a ne Pariza).
monkule, monkule dosadilo ti tipkat, pa se izrazavas slikama, :D
aj živili

monkul 09-04-2006 12:01 AM

deva u jedan

sloga-vrbanj 1-0
jelsa-vrisnik prekid kod dosuđenog penala za jelsu.navodno su vrisničani bili neozbiljni prema sucu pa je ovaj zavika "krajjjjj" jer je osta bez zviždečeg elementa..al ja to navodin samo onako jer neman provjerene vijesti pa ne bih pre ju di ci rao.
a večeras je party za sve učesnice ženskog malonogometnog turnira pa ću vas ja dragi moji posjetitelji foruma lagano napustiti....

.................................................. .................................................. .
2,39.

i vratiti se doma..i navaliti na orahnjaču ka mutav.a sa partya ostade u glavi samo du duuum du duuum pam pam pam pam pam i tako sve u krug oko samo jednog ritma du duuum du duuum pam pam..nema starog dobrog rokenrola ni muzike di se čuju stratocaster i fender. sad znam kako je luđacima u ludnicama kad ih tretiraju elektrošokovima..upravo ovako, du duuum du duuum pam pam pam.otrov! otrov!skini se sa toga otrov! otrov! skini se sa toga..nit se njuši nit se kuha nit se rola..(kako je zajebano kad ti uđe pisma a nisi je posluša dovoljno pozorno, pa ti se cilu večer vrti u glavi akad se triba sitit kako točno ide..nema šanse da se sitiš...)..a žena ka u prići al nedovoljno za mjesečara ka mene pa mi je lakše doma uz orahnjaču i pokušavat skontat o čemu je ovaj film šta se upravo prikaziva a o hajduku ni ne misliš..tuga! tuga........, al je to jedina ljubav pa kako ne oprostiti tugu kad je ljubav najveća!
pa je sve super i sve je za pet, a ti i dalje voliš nogomet, i ne njišeš se u ritmu muzike jer ritam je samo jedan, pa ti uprska i taj jedan ritam kojeg držiš kad uleti štikla ili opšaj dara diri dara, bum cile bum, mali mrav mali mrav.. i sve ti bude jasno - ne preostaje ti ništa drugo nego da se ukrcaš u auto, ubaciš lagano klapu i zaploviš doma, jer ovo nije moje vrijeme ovo nisu moji snovi...
i di si bio, šta si radio...ništa!
a sutra po obidu idemo u tišini, zadovoljni i na miru gledati oće li se jadran suprotstaviti južnjaku i učiniti još jednu starogrojsku noć pijanstva? moglo bi biti zanimljivo, lipo se probudit, popit kaficu, prolistat sport i kroz dalmaciju, zavirit program i pogledat balun, pa navečer na tost uz white rabbit i season on the sun zakomit do ujutro.:idea:

monkul 09-04-2006 08:32 PM

jadran je dobija dva gola u svoju mrižu a južnjak samo jedan, mladost je dala ćetiri komada dalmatincu, a ovi mladosti jedan, sošk je uvalio tri komada a primio dva od levande.
gleda san jadran-južnjak i za nevirovat je kako bek južnjaka pet minuti pri kraja ima force za pretrčat 60 metara u punom šprintu i na kraju pucat ka da je centarfor...svaka čast. jadran je primijo dva glupa gola ( takve golove prima sloga !!), ne umanjujući vrijednost južnjakovih igrača - ipak navijamo za svoje....
al ne mogu pisat jer me boli glava od zagrebačkih tribina...više se čuje argentinske navijače nego naše.ubijte se purgeri!

monkul 12-04-2006 11:49 PM

HVARSKA NOGOMETNA LIGA

REZULTATI UTAKMICA XIX KOLA

N.K.SLOGA N.K.VARBONJ 1:0
N.K.VRISNIK N.K.JELSA 0:3 par-forfe po čl.58 PONN-HNS
N.K.POSKOK N.K.VATRA 3:0
N.K.LEVANDA N.K.SOŠK 2:3
N.K.DALMATINAC N.K.MLADOST 1:4
N.K.JUŽNJAK N.K.JADRAN 2:1

TABLICA

1.POSKOK 19 18 0 1 51 13 54
2.JUŽNJAK 19 15 0 4 61 18 45
3.MLADOST 18 12 2 4 43 22 38
4.SOŠK 18 11 1 6 40 34 34
5.JELSA 19 10 3 6 44 33 33
6.VARBONJ 19 9 2 8 32 26 29
7.VRISNIK 19 7 4 8 34 39 25
8.JADRAN 19 9 0 10 35 38 24 (-3)
9.LEVANDA 18 6 4 9 39 36 22
10.SLOGA 19 3 2 14 18 57 11
11.VATRA 19 2 2 15 22 56 8
12.DALMATINAC 19 1 0 18 15 62 3

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA XX KOLA 22 i 23 travnja 2006g.

N.K.VARBONJ N.K.JUŽNJAK nedjelja 23.04.2006.g. igralište Gorica u14.30h
N.K.JADRAN N.K.LEVANDA subota 22.04.2006.g. igralište Dolci u16.00h
N.K.SOŠK N.K.POSKOK nedjelja 22.04.2006.g. igralište Pelinje u14.30h
N.K.VATRA N.K.VRISNIK subota 22.04.2006.g. igralište Pelinje u17.00h
N.K.JELSA N.K.DALMATINAC subota 22.04.2006.g. igralište Pelinje u15.00h
N.K.MLADOST N.K.SLOGA nedjelja 23.04.2006.g. igrališteEmillenkoSlaviću14.15h

RASPORED ODIGRAVANJA PREKINUTE UTAKMICE XIII KOLA

N.K.SOŠK N.K.MLADOST utorak 18.04.2006.g. igralište Pelinje u 14.30 h

eto rasporeda za kolo posli uskrsa..malo po malo bližimo se kraju, a za ovo lito ćemo prenosit kakvo je stanje turističke navaldbe, jel vruće za spalit na mozak, kakvo je stanje na peškariji i ima li šta zgodnih vumenica na škoju...(radit će monkul paparaco)...al ništa dok ne odradimo do kraja forsku ligu i popratimo finale kupa..
igra se i muški malonogometni turnir al nećemo o njemu...možda pri samom kraju ubacimo dvi tri riči...

ECCE HOMO....
Sretno uskrsnuće.. Vaše i ISUSOVO..
monkul.
(ako je umro 33. koji je onda ovo uskrs po redu?)

:p :p :p

... a na sretno uskrsnuće dodat ćemo i, hajdukovo danas....:rolleyes:

(hajduk split- dinam 1:0:::::eusa_danc ;) :) :p )

monkul 14-04-2006 11:58 AM

ecce homo

http://img102.imageshack.us/img102/9765/img44129el.jpg

gdje je nestao roman polanski...
vata pichiche u objektiv...

monkul 16-04-2006 03:56 AM

vraćan se malo nazad i zaključujen da je barBa mađioničar..2-2 ??????

od sutra teku pripreme za gostovanje na istok otoka.
idemo gore odigrat dobro bar jedno poluvrijeme (ono prvo iz prvog dijela..)

monkul 17-04-2006 10:59 AM

http://img20.imageshack.us/img20/3237/dsc014860ms.jpg
cilo jutro na ribe i vratiš se doma sa dvi kašetice i pet - šest sipa..??:eusa_sile
forska liga dolazi polako do svog kraja...vidi se po zanimanju svekolikog pučanstva!teku pripreme za gostovanje malog kluba u sućuraj, a glavni događaj koji predstoji bit će finale kupa.
malonogometni muški turnir se bliži kraju a o tome ćemo kad se budu znali polufinalisti, iako je dosta grintavosti na račun organizacije turnira mi navijamo za svoje, a čiji su naši znat će se ako uspiju dobit volat u četvrtfinalu...:eusa_sile

baRBa 17-04-2006 09:01 PM

Quote:

Originally Posted by monkul
http://img20.imageshack.us/img20/3237/dsc014860ms.jpg
cilo jutro na ribe i vratiš se doma sa dvi kašetice i pet - šest sipa..??:eusa_sile
forska liga dolazi polako do svog kraja...vidi se po zanimanju svekolikog pučanstva!teku pripreme za gostovanje malog kluba u sućuraj, a glavni događaj koji predstoji bit će finale kupa.
malonogometni muški turnir se bliži kraju a o tome ćemo kad se budu znali polufinalisti, iako je dosta grintavosti na račun organizacije turnira mi navijamo za svoje, a čiji su naši znat će se ako uspiju dobit volat u četvrtfinalu...:eusa_sile

Jos se bunis, sverceru jesi l' platio porez, aaa?
:D

suzanaoko 17-04-2006 09:31 PM

Stiže mu suza i ekipa u inspekciju ovaj tjedan, majke mi loše će mu doć kad ekipa navali na ribu......:D :D :D :D :D :D

monkul 18-04-2006 01:40 AM

nemoj po glavi druže plavi

Quote:

Originally Posted by suzanaoko
Stiže mu suza i ekipa u inspekciju ovaj tjedan, majke mi loše će mu doć kad ekipa navali na ribu......:D :D :D :D :D :D

DA, DA...pulente i slane srdele.bit će te vi kuntenti i sa time:D :p ka i mali mirko.

a jel barBa plaća autorska prava na linkove i tekstove šta prepisuje..:icon_twis

pogledajte ( i ja san maloprije..) tablice hvarske lige, jel vidite vi koliko je malo neriješenih utakmica?zanimljivo!ovo naredno kolo bi moglo dosta toga riješiti šta se tiće prvaka ( ako nije već riješeno....), a i sutra (danas!) se igra prekinuta utakmica izneđu soška i mladosti i nadam se da će i jedni i drugi dovest utakmicu do kraja i u miru a tijek utakmice da će biti ratnički jer i jednima i drugima igra pobjeda, mladosti da zacementira treće mjesto i "titulu" najbolje ekipe posli dvi neuhvatljive (poskok i južnjak), a sošku bi pobjeda protiv mladosti mogla dati krila da pokušaju dobit poskoka i time dovedu završnicu prvenstva u totalnu neizvjesnost..meni bi osobno ipak bilo najdraže da se sve namisti tako da poskok i južnjak u direktnom dvoboju odlučuju o prvaku..
a u selu mome malom je sinoć otvorija kafić, to se ne događa svaki dan!
a u starom gradu proradila kladionica uživo..ajme..bidni takujini!..piješ kaficu i vičeš: dvadeset na prvi gol ahena!!!..i onda bohum zabije a ti bi najradije proklea onog šta mu je palo na pamet otvarat takvo nešto..
(me dobro, nećemo ga proklinjat...al onog šta je izmislija motiku, njega triba proklinjat....jer bravura je živit bez lavura!! - ka šta je govorija jedan znameniti malomišćanin...):icon_lol:
ja san još uvik pod dojmom cimitićevog gola (cimitić..tako mi je sinoć jedan momak reka da se zove onaj šta je da gol...:confused: :confused: :D )i slike na sjeveru u trenutku dok se balun kotrlja u malu mrižicu...NEZABORAVNO.

monkul 19-04-2006 01:41 AM

završile (svršile..) utakmice četvrtfinala malog baluna.gleda samo prvu:volat - majta 5:1, no comment.volat bolji jer ima u :mad: svom sastavu stankovića (nije dejan) i podlipeca (nije političar) a njih dva su više nego kad bi u bilo koji klub forske lige došli npr. kranjčar i pletikosa - toliko su ova dva dobri da su igrači majte mogli samo gledat u njihovu igru malog baluna i pokušat naučit nešto..al neće nikad ništa naučit, jer i igrači volta i igrači majte su igrači velikog baluna i teško im se prešaltat na mali balun, a podlipec i stanković - izgleda mi cili život igraju samo mali balun i doktorirali su ga...
u drugoj dvd-hvar je dobio 3-2 vrbanjane a bilo je 1-1 do 29 minute...i onda je počelo milan-barcelona i normalno da san stavija 50 kuna da će barcelona dat prvi gol i onda u 79 svu tu lovu stavija da će opet barca dat gol i popušija sve....i tako neznan kako su završile (svršile) druge dvi utakmice malog baluna...a šta će ti bilo koji naš balun kad je dovoljan jedan pravi potez zlatnog zuba da guštaš u balunu...:)

mladost je danas poražena od soška 0-1 i sošk neće biti prvak ali mogao bi napravit zanimljivo prvenstvo dobije li poskoka a južnjak varbanjane, pa jadran dobije poskoka.. i dođe do utakmice poskok-južnjak i tu se odlučuje prvaka..to bi bilo najpoštenije da oni međusobno odluče o prvaku jer ionako su izvan okvira otočkih nogometaša - ista stvar ka i podlipec i stanković.

ps.
@..gula, učinja si mi vodu sa onon di smo svi u narančaste jakete, uff moja lipa prošlost....sad je novo doba i naši su zakon!!!!
:D :icon_mrgr :D :icon_mrgr :D :icon_mrgr :p :p :p :lol: :lol: :p

monkul 20-04-2006 12:54 AM

brodosplit

brzinski....
malonogometni turnir "jelsa".
eis caffe-volat 3:6
svirče-dvd hvar 0:3 8prvo poluvrime ( u drugom sam iša ća jer je došlo previše mladih maloljetnica...:rolleyes: - al pretpostavka je da je dvd dobija?)
u subotu su finalne utakmice...
favorit numero uno je volat sve dok im dolaze ova dvojica iz splita.......igraju momci za pet!gledam, gledam i vidim kako eis caffe napada a ova dva iz splita igraju voltu dvojicu zadnjih, okrenem glavu da osvježim oči na jednoj crnki, pogledam na parket a ova dvojica sami izbili isprid druge branke?pa kud pri?:icon_cry:
http://img461.imageshack.us/img461/7706/dsc014915xg.jpg :rolleyes:
jel ko sinja jučer onu na dva štapa..nije marlboro nego maldini????

monkul 20-04-2006 12:57 AM

ein zwei polizei

http://img461.imageshack.us/img461/2389/dsc015267qn.jpg
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :p :p

monkul 21-04-2006 01:38 AM

http://img115.imageshack.us/img115/5498/dsc014225wf.jpg

jel ovo golman ide na ribe ili je ribar doša branit??

ništa nova u forskoj ligi, anđele moj lipi....glavna je fora mali nogomet ovih dana i finale dvd-volat.
pazi ludila..u subotu u 16,00 igra jadran, iman trening sa ženskima,malom mi je rođendan u 17,00, u 19,30 je finale malog baluna, u 20,15 hajduk igra, ujutro u 11,00 mi dolaze gosti iz kule norinske.....
:eusa_thin :eusa_thin :eusa_thin .

šta da se radi ???

Bobika 21-04-2006 01:47 AM

Quote:

Originally Posted by monkul

šta da se radi ???

Neće ti bit lako prijatelju moj,ali znam ja da ćeš ti to već nekako preživit! Malo osušenoga i da vidiš!

monkul 21-04-2006 01:56 AM

Quote:

Originally Posted by Bobika
Neće ti bit lako prijatelju moj,ali znam ja da ćeš ti to već nekako preživit! Malo osušenoga i da vidiš!

osušenog bakalara ??
to je fina stvar!:idea:

Bobika 21-04-2006 02:04 AM

možeš i bakalar,ali bolja je kobasica,šunka,kulen...
Znaš ti na što sam ja mislio-na drugu polovicu!

monkul 21-04-2006 02:36 AM

aha.....
drogom protiv sporta??
uff....

monkul 22-04-2006 12:30 AM

nijr forska liga, nije sport, nije ama baš nikakva veza sa hajdukom i forumom....al eto, just for record: oni koji večeras budu putovali iskonom vidit će da je moje malo misto na crnoj listi zbog nesriće šta se dogodila na rivi...to su stvari koje ti naprave muku i dođe ti slabo....nervira me sve to! od toga šta se to uopće razvlači po medijima pa do toga da se po rivi voze auta leva leva, ne samo dostavljači nego i mi sami, domači a i gosti -sve ćemo razrušit i nije ni čudo šta je bog diga ruke od nas...a to jadno dite i roditelji?užas...igrom slučaja poznajem barbu od tog malog, čovik je englez od glave do pet, zaljubljenik u balun sto posto i bija je na ama baš svakoj utakmici mog malog kluba..doša je ovdi živit jer se oženija domaćom curom i govorija je da je ovo raj na zemlji..eto mu raja, ebiga!
a mi ćemo i dalje autima na kafu u kafiće na rivi jer smo lini napravit dva škroka i i dalje će kombiji i kamioni dostavljat robu nasrid rive (zabranjena zona za promet!!btw..) a gradskim ocima neće past na pamet stavit i zaključat rampu i natjerat trgovce da kupe bar one samovoze na akumulatore pa da tako dostavlaju robu..i to samo rano ujutro a ne usrid bilega dana kad su nam rive pune svita i dice šta bezbrižno razgovaraju na mobiteli ne sluteći da kombi koji se približava nema nikakve zvućne ni svjetlosne signale da bi upozoravao na svoj dolazak....
NEZNAM JEL TO VRAŽJE ILI BOŽJE DJELO ALI LANI JE (MOŽDA PREKLANI, NE SJEĆAM SE A I NIJE BITNO) isto tako smrtno stradalo dite iz engleske kad mu se na glavu srušio prag vratiju stare kuće di su se dica igrala...toliko se ćekalo na prijevoz do splita i bolnice da je bilo kasno kad se stiglo u split...toliko o životu na otocima...
.................................................. .................................................. ..

i kako sad da buden dobre volje i dobrog duha kad san proša desetak minuta posli nesriće rivom...?

balunjer 22-04-2006 04:11 AM

bitno je samo to jeli građevinsko ili nije, i da netko ostane na dobroj katrigi.
nomina sunt odiosa!

All times are GMT +2. The time now is 06:13 PM.