[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka

[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka (http://www.hnkhajduk.com/forum/index.php)
-   Forska Liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Forska liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/showthread.php?t=2329)

balunjer 22-03-2006 02:46 PM

samo zbog imena momčadi,
Torcida Hvar je tukla 4:2 momčad A.B. neznam kako se zovu,
ja ih zovem "los galacticosi"; jer mi nije drag Real M., a nisu ni ovi.
p.s. Torca je dala gol iz nabaca, glavom, iz igre,
e to ne vidis svaki dan na mali balun,
pogotovo nebi očekiva da će takav gol primit momčad A.B.

e da sve to na malonogometnom turniru u JELSI :D

monkul 24-03-2006 01:01 AM

e sad bi ja moga priupitat a šta se ti zovu "torcida hvar" kad se zna da torcide ovdi nema, samo navijača sa istoka i sjevera? Al opet monkul pita bez veze.....
samo još malo da se vratin na južnjak-mladost....ljudi to van je bila odlična utakmica, igra se nogomet i gušta san a patija san jer san lokal patriota pa mi krivo da su nan furešti prikazali dobar nogomet a mi se i dalje svađajmo među sobom!
nije na toj utakmici bilo ronaldhinovih bisera ni maradoninih solo prodora al ja san gušta gledat..samo me malo bacalo u afan jer san svako malo upisiva pa mi se par puta dogodilo da dok san još upisiva šansu propustija san vidit šansu na drugu stranu..svragu i novinarstvo.
kad će subota?

MLADOST SUĆURAJ 25-03-2006 01:15 AM

Kako Poskoku Stat Na Kraj

poskok je naša najotrovnija domaća zmija, do sada je ugrizla mnogo klubova...pa san nešto razmišlja o tome kako bi bilo dobro poskoku "satrat" glavu, jedino nisan baš nešto taktiku razradia, jer zmija ka zmija ona se lako izmigolji....
mi gusari ćemo po našem dobrom starom običaju nastupiti hrabro u nediju, 2,30 h arena u Pelinju, a valjda će nan se vratit i sreća jer nas nije baš nešto ljubila zadnja dva kola, jer smo iz utakmica koje smo mogli i dobit i izgubit izvukli ukupno 1 bod
sreća voli hrabre!!!
samo bi tia podsjetit da smo mi lani na proliće prekinili pobjednički niz Poskoka, također je bia prvi, te je poslije toga gubia sve po redu, ovo je neko prizivanje budućnosti, ili možda duhova.....ne znan šta već, ali smo osigurali kup UEFA tako da nas daljnji rezultat može samo iznenadit
pozdravi

monkul 25-03-2006 01:46 AM

"satrat glavu"??je to stoji.to bi ka značilo homo im otupit napad pa nieće bit tako opasni ali ne lezi vraže...opasnost dolazi i od sredine a bogami i od zadnjih igrača!triba brate moj 90 minuta igrat na forcu a lagano protiv njih,ne triba im dat disat i odma na startu pokazat ko je gazda..a ne im dozvolit da se razigraju i da oni vas gurnu da se branite..vidit ćeš kad im dođe voda u uši (malo mi je glupo bilo vidit njihovo veselje kad su nan nakon svih šansi ipak dali gol?) da se protiv njih može igrat, nek se oni brinu o vama a ne vi o njima..vama se sve namistilo ovu godinu,od obrane do napada - samo da kicho pripazi na svoje klizeće da ne bi koga rovina i zaradija ne daj bože crvenog, neće ga nitko proć aimate pakleni stroj za kontranapade (e sad neću reć zašto tako mislim jer da ne bi čita ovo neko iz poskoka..)...al imaju i oni svoju šansu,to se ne smije zaboravit.ka prvo,rezultati govore sve a i ipak mora im se priznat da znaju igrat balun..mogu oni i vas lako navuć na svoju polovicu pa da vas miki izvoza i eto ti vraga pred branku, još ako im kampanel bude igra zadnjeg, ne samo vi nego svi idući morat će se pomučit za im skinit skalp..reć ću ti iskreno kako bi ja igra protiv vas:stavija bi obranu visoko i nakrca se po sredini tako da se ne možete razmahat.stavija bi dva brza krila i jednog "sidruna" koji bi smeta vašem zadnjem i voza vašu obranu livo desno da se otvori prostor za krila i lagano bi vas sa finim faulovima provocira (točno znan koje bi igrače moji namjerno lagano po štitnicima - da ne vidi sudac) pa bi na nervozi kra van dragocjeno vrime a možda bi dobija kojeg igrača viška,hehe...ma šta san se raspriča..činjenica je da će to mladosti biti druga (možda i zadnja) meč lopta a poskoku razlog da se maksimalno ozbiljan pojavi na terenu jer tom utakmicom može polako počet skidat foliju sa čepa od šampanjca...i šta da van,ka ljubitelj trećih klubova kažem?
ništa..igrajte i ne dozvolite protivniku da vas pobijedi a ko bude ima manje promašenih šansi taj bi moga i dobit osim ako nećete ka hajduk i slaven belupo pa nek ide kvragu i ova forska liga....

balunjer 25-03-2006 02:39 AM

e monkule,
malo si me razočara, ka
ni riči nisi napisa o sutrašnjem, "Casperovom derbiju"
:P
i jedan općeniti komentar:
mislim da liga polako gubi svoj smisao,
nema vise starinskih derbija, hvar-stg, jelsa-hvar, itd.
teško je sad zmislit, taj gušt koji su imali neki (neki i danas igraju),
kad se devedeset i nekih godina igrala liga,
100% homegrown
uz poneki slučaj naturaliziranog, dugogodišnjeg, aklimatiziranog, kopnenjaka
ali rijetko, rijetko, ja znam jednog...
sad se tu i okreću pare, neka, ali to je več nešto drugo,
a ne ona nostalgična FNL
živijo Pjer de Kuberten
doli administracija, doli
ili duol,
živili bikiniji,
živile tange,
(a i jo son sad poče provjat divjarije)

monkul 25-03-2006 04:11 AM

[casperov derbi?neman pojma šta je to.
mi gubimo vi dobivate ako misliš na to.:(
nakad bilo sad se spominjalo..a šta ja tu mogu kad nk hvar više voli bit u županijskoj ka moji u forskoj? njihov povratak bi samo bio signal i drugima ako mogu da nabave nekog "stranca"....nažalost i ja san bio dio te nogometne organizacije kad se glasovalo o tome hoćemo li dozvolit klubovima da imaju neograničen broj "stranaca".. i sad smo tu di jesmo?oćemo dobar nogomet? ajmo se potrudit da nam poskok i južnjak ne budu uvik na ćelu tablice..znamo da možemo..ne moj mali klub ali vi veliki?
e da si mi reka:"baš si me naljutija pederu jedan" bilo bi mi lakše i ne bi obraća pažnju jer bi zna da lažeš a sa ovin "razočara si me" si totalno sam sebi prepisa presudu...sjeti se da je sutra subota i da ja vladam kraljevstvom #sex drugs & rock and roll#.pamet u glavu sutra..:p
sošk je spreman za ga ubrat al kad su ranjeni nisu li najopasniji a vi se pazite da ne prijeđete u euforiju da ne bi bilo trassssss.
mi smo u dvoranu dobili, a vi:eusa_naug :eusa_naug :eusa_clap :eusa_thin :rolleyes:

Stripy 25-03-2006 05:13 PM

Moglo bi i Slogi konačno svanuti, recimo da se danas dočepa kakvog boda protiv Vrisnika?
Recimo 1:1 ili 2:2

Pa da nas monkul počasti s kakvom poezijom večeras nakon fešte...

monkul 26-03-2006 12:53 AM

ajme stripy taj avatar ti baš ne stoji..nikako!!!
here is d rezalts of today gejms:
vrisnik:sloga 1-0 2-0 2-1 2-2,heheheeee,fala ti bože.
jadran-sošk 0-3, a dismo sad jadranaši?nisan gleda pa ne mogu sudit al da mi ne ide u glavu ne ide, zar je stvarno želja za rezultatima prestala kad se dobilo jelsu i dovoljno daleko odmaklo opčinskim rivalima tako da vas ne mogu proć na tablici.to je loše,loše ka i današnji rezultat..al svaka čast sošku,pisat će se 0-3 i imaju potpuno pravo večeras se dobro oblokat..
levanda-jelsa 1-3, potajno san navija za levandu (uvik za slabije!!!),al ipak je jelsa jaći klub - dokazano!
sutra će monkul gledat poskok-mladost i dalmatinac -varbonj (dalmatinac je idući protivnik mog malog kluba), biti će to pravo sportsko nedjeljno popodne plus navečer u dvoranu monkulove amazonke se bore za ulazak u polufinale...poludit će moja žena od baluna...

balunjer 26-03-2006 03:49 AM

nakon promašenih početnih prilika, oni su dobili
oni su zabili mi nismo
mogu rec da nismo bili svi
falilo nas je
bi son ne-loš=užasan
dobili su
suđenje mi se nije sasvim svidilo
puno nas je prca na sitne faulove
prednosti, namištanje živog zida za centaršut sa centra
nije ništa on kriv za poraz, ali nije baš odsvira
na kraju me oduševilo kad se pozdravio s napadacem soška sa:
vidimo se u splitu
izgubili smo...
...e a
tira naprid

splico 26-03-2006 03:52 PM

monkule aj piši malo o ženskom nogometu po otoku ,mislim da će i to ljude zanimat,ako ne i više:D
p.s. i ja sam djelom foranin,al nastanjen u st...rodica mi je jedna od jačih zvjezda vaše ženske lige :cool:

Raspašoj 26-03-2006 04:19 PM

Ja gledan u jučerašnje SN i vidin Sloga izgubila samo 1-0 protiv Vrisnika. Kako je na kraju završilo??

monkul 26-03-2006 06:37 PM

Quote:

Originally Posted by splico
monkule aj piši malo o ženskom nogometu po otoku ,mislim da će i to ljude zanimat,ako ne i više:D
p.s. i ja sam djelom foranin,al nastanjen u st...rodica mi je jedna od jačih zvjezda vaše ženske lige :cool:

evo danas je bitka na turniru ženskog malog baluna.odlučuje se o polufinalistima pa su svi napeti ka puške!moji su i jučer imali trening (a danas igramo biti ili nebiti - jesan lud a?)
u drugoj grupi vodeće su "špicaskondal" i "muhe protuhe" a u prvoj "mila majka" i naša mala skupina žena,majki i domačica..ima tu još dosta ekipa.."tarantele","lude koke" "bi-tange" "mizarole" "škarpine" "keke"..itako dalje i takodaljeal sad san doša samo da bi napisa da je poskok dobija mladost 1-0, južnjak vatru 3-0 a dalmatinac je poražen od vrbanja 0-1..pa je poskok vrlo,vrlo blizu osvajanja titule...ja to nisan gleda jer san iskoristija dan (carpe diem...) i pokupija cilu fameju i oša na vrh otoka da na miru i tišini pripremin taktiku za danas, a usput smo bacili na gradele klobase i popekli kruh..odmor de lux.

monkul 26-03-2006 06:41 PM

Quote:

Originally Posted by Raspašoj
Ja gledan u jučerašnje SN i vidin Sloga izgubila samo 1-0 protiv Vrisnika. Kako je na kraju završilo??

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
a šta je najgore u sportskim djeluje i radi ka novinar našeg sela list...
viruj meni a ne sportskim novostima.
uff daj Bože da im na proslavi osvajanja prvenstva zagorčamo tu proslavu, da ih dobijemo i magla pud splita a oni neka se raduju...

monkul 27-03-2006 02:01 AM

HVARSKA NOGOMETNA LIGA

REZULTATI UTAKMICA XVII KOLA

N.K.LEVANDA N.K.JELSA 1:3
N.K.JADRAN N.K.SOŠK 0:3
N.K.JUŽNJAK N.K.VATRA 3:0
N.K.POSKOK N.K.MLADOST 1:0
N.K.VRISNIK N.K.SLOGA 2:2
N.K.DALMATINAC N.K.VARBONJ 0:1
N.K.JUŽNJAK N.K.MLADOST 1:0 zaostala odigrana 21.03.2006

TABLICA

1.POSKOK 17 16 0 1 44 12 48
2.JUŽNJAK 17 13 0 4 53 16 39
3.MLADOST 16 10 2 4 35 20 32
4.SOŠK 16 10 1 5 36 26 31
5.JELSA 17 9 3 5 40 29 30
6.VARBONJ 16 9 1 6 31 23 28
7.VRISNIK 16 7 3 6 32 31 24
8.LEVANDA 17 6 4 7 37 31 22
9.JADRAN 17 8 0 9 33 36 21 (-3)
10.VATRA 17 1 2 14 20 53 5
11.SLOGA 17 1 2 14 15 56 5
12.DALMATINAC 17 1 0 16 13 56 3

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA XVIII KOLA 01 i 02 travnja 2006g.

N.K.VARBONJ N.K.JADRAN nedjelja 02.04.2006.g. igralište Goricau14.30h
N.K.SOŠK N.K.JUŽNJAK nedjelja 02.04.2006.g. igralište Pelinjeu12.30h
N.K.VATRA N.K.LEVANDA nedjelja 02.04.2006.g igralište Pelinjeu14.30h
N.K.JELSA N.K.POSKOK subota 01.04.2006.g. igralište Pelinjeu14.00h
N.K.SLOGA N.K.DALMATINAC subota 01.04.2006.g igralište Dolciu14.00h
N.K.MLADOST N.K.VRISNIK nedjelja 02.04.2006.g.igrališteEmil-LenkoSlaviću14.15h

RASPORED ODIGRAVANJA ZAOSTALE UTAKMICE XV KOLA 29.03.2006.g.

N.K.VRISNIK N.K.VARBONJ srijeda 29.03.2006.g. igralište Pelinje u 14.00 h

hvala povjereniku jer smo ubrzali proces...

monkul 30-03-2006 04:34 PM

hehe dok pegula i dalmatino usklađuju stavove evo van ga na....
najsunčaniji otok.
od davno,davno na škoju a mater stari upozna u aljmašu pa je doveja amo....

monkul 31-03-2006 02:00 AM

jel i vama bezvezna zima ka i meni??
misto moje malo živi zimski san od desetog do petog miseca i u tom peridu jedino šta se događa je balun..da nema njega - poludili bi ( a i ovako smo ludi sami od sebe).Da li bi i vi mogli živjeti u mjestu: u kojem ima lipo veliko kino al koje preko zime ne radi, u kojem ima hotelski kompleks u kojem preko zime nema nikoga?, u kojem noćni život i ne postoji jer nema nikakvog diska i kafići već u jedanest zatvaraju!? mjestu u kojem je riva cilu zimu prekopana zbog nove kanalizacije pa ne možeš šetat po rivi ka čovik!.....eto zašto je forska liga prava stvar za sve koji se osjećaju mladi i za sve koji još uvik mogu dobro potegnit.... pa me ne pitajte zašto pišem?? (čemu pjevam..?)
( e ovo je, nažalost bilo korištenje javnog zborišta za privatne odgovore jer san dobija tri (???!!!) PM-a da im, ono kaaa, objasnin zašto pišen o forskoj ligi..ajme meniii! - a pegula me nije naučija kako da jedan odgovor pošaljen na tri mista odjedanput, jer meni se ne piše tri puta isto..)

part two
--------------------------------------------------------------------------
aaaaaa, svi već neko vrime ste, ka i ja - bombardirani onon reklamom za pivu di im je podloga navijanje.... a jel tako da je super za poslušat? - baš je "moćno"!!! i sad svi čekamo da se copy paste takvo navijanje počme prenašat na naše tribine...al ajd vi meni sad recite jel to u stvari "moč medija na mase, a mase su ionako ovce" ili je to stvarno ipak tako dobra stvar da je upoće glupost šta to i pitam, ili bi svaka navijačka porodica tribala imat svoj stil i način po kojoj bi je svak prepoznava i to bi bio zakon za pripadnike iste porodice?
aaaa, nek to bude pisma samo za državnu vrstu... - Televizija je vrag...!!!!

da vidimo ko s kin ovi vikend..
varbonj-jadran......a možda ipak poraz jednog od njih?
sošk-južnjak......tko misli u evropu nema prava na poraz!
vatra-levanda.....e ovdje se ide na pobjedu!
jelsa-poskok......ovo bi tribalo gledat,
sloga-dalmatinac...al se ne može zbog ovog.
mladost-vrisnik.....a na kraju ipak pobijedi bolji.

" o kako je lipo bilo,
nikada ne raditi -
nego samo u jematvu,
konobe otvarati.

čestitije delikvente,
te što nisu buntovnici,
uzmimo za fundamente,
naše borbe proti klici."

pegula 31-03-2006 11:21 AM

Quote:

Originally Posted by monkul
hehe dok pegula i dalmatino usklađuju stavove evo van ga na....
najsunčaniji otok.
od davno,davno na škoju a mater stari upozna u aljmašu pa je doveja amo....

asti pa i u tebi tece slavonska krv :)

Quote:

Originally Posted by monkul
( e ovo je, nažalost bilo korištenje javnog zborišta za privatne odgovore jer san dobija tri (???!!!) PM-a da im, ono kaaa, objasnin zašto pišen o forskoj ligi..ajme meniii! - a pegula me nije naučija kako da jedan odgovor pošaljen na tri mista odjedanput, jer meni se ne piše tri puta isto..)

evo
u Recipient Username(s):
pri slanju PM stavis ljude kojima saljes poruku odvojene s ;
npr. monkul;pegula;mulac
ogranicenje je 10 ljudi

monkul 01-04-2006 12:22 AM

nabrzihen....
večeras se odigralo u dvorani u jelsi polufinale ženskog malonogometnog turnira.
a ja van na žalost nemam rezulate.
--------------------------------------------------------------------------
he,he ... i to da nema vijesti može biti vijest.

monkul 01-04-2006 12:27 AM

još brže....
tarantele dobile na penale.muhe izgubile jedan nula od majke.

monkul 01-04-2006 02:33 AM

evo stiglo meilom da sošk-u i mladosti se oduzima po tri boda i jadranova kazna o oduzimanju tri boda konačna.
iiiiiiiiii

All times are GMT +2. The time now is 05:01 PM.