[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka

[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka (http://www.hnkhajduk.com/forum/index.php)
-   Forska Liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Forska liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/showthread.php?t=2329)

monkul 13-03-2006 11:39 PM

je,je..lipo.lipo..
al zašto svi stave na kraju samo "sportski pozdrav"?
koji je to sportski pozdrav? nema sportskog pozdrava..to se radi na kraju utakmice kad sve završi, onda dolaze u obzir sportski pozdravi jer tu im je i misto..najljući protivnici na kraju trebaju se sportski pozdravit i svak u svoju kahvanu na birru morretti.
inaće poskok je u nedilju ili u subotu neheba..neće imat protiv koga igrat jer neće nitko ni doć..pa neće biti zapisnika jer ćemo suce zatuć odmah na rampi od hektorovića..šala mala -

REZULTATI UTAKMICA XV KOLA

N.K.VRISNIK N.K.VARBONJ ODGOĐENO
N.K.POSKOK N.K.DALMATINAC ODGOĐENO
N.K.LEVANDA N.K.SLOGA 3:0
N.K.JUŽNJAK N.K.MLADOST ODGOĐENO
N.K.JADRAN N.K.JELSA 3:1
N.K.SOŠK N.K.VATRA 2:0

TABLICA

1.POSKOK 14 13 0 1 39 11 39
2.MLADOST 13 10 1 2 33 16 31
3.JUŽNJAK 14 10 0 4 45 14 30
4.SOŠK 14 9 1 4 33 24 28
5.JELSA 15 8 3 4 36 25 27
6.VARBONJ 14 7 1 6 28 23 22
7.LEVANDA 15 6 3 6 35 27 21
8.VRISNIK 14 6 2 6 26 28 20
9.JADRAN 15 7 0 8 30 31 18 (-3)
10.VATRA 15 1 2 12 18 47 5
11.SLOGA 15 1 1 13 13 53 4
12.DALMATINAC 14 1 0 13 11 48 3

RASPORED ODIGRAVANJA ZAOSTALIH UTAKMICA XV KOLA 15 ,21 i 22 ožujka 2006g.

N.K.VRISNIK N.K.VARBONJ srijeda22.03.2006.g. igralištePelinje u14.30h
N.K.POSKOK N.K.DALMATINAC srijeda15.03.2006.g. igralištePelinje u14.30h
N.K.JUŽNJAK N.K.MLADOST utorak21.03.2006.g. igrališteDolci u14.45h

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA XVI KOLA 18 i 19 ožujka 2006g.

N.K.VARBONJ N.K.SOŠK subota 18.03.2006.g. igrališteGorica u14.30h
N.K.VATRA N.K.JADRAN nedjelja19.03.2006.g. igralištePelinje u12.30h
N.K.JELSA N.K.JUŽNJAK nedjelja19.03.2006.g. igralištePelinje u14.30h
N.K.MLADOST N.K.LEVANDA nedjelja19.03.2006.g. igrališteEmilLenkoSlavić u14.15h
N.K.SLOGA N.K.POSKOK nedjelja19.03.2006.g igrališteDolci u14.30h
N.K.DALMATINAC N.K.VRISNIK subota 18.03.2006.g. igralištePelinje u14.00h

evo van malo zbrćkanosti da ne bude kako je monkul dobar krasan lip....
dobra je i anarhija...

monkul 14-03-2006 01:26 AM

a ono ka poskok je siguran??tko je to reka?
malo morgen.ima još puno do kraja i tu su i mladost i južnjak.ako mladost izdrži pritisak onda je u prednosti nad južnjakom šta se tiće pratitelja poskoka, samo triba imat na umu da je još uvik nije odigrana utakmica južnjak-mladost i tu bi se moglo vidit pored dobrog baluna i to tko ima više želje za pokušat dostići poskoka.A taj poskok sad kad zatopli vjerovatno će se izlinit, jer ka i svaka guja, voli se izležavat na suncu i ljenčarit pa ako šta ubode dobro je, a ako ne - opet dobro.E pa svi oni koji na svom putu sretnu poskoka tribaju samo pametno,zaobići ga lagano da ni nezna on šta ga je snašlo.ja sam siguran da će taj poskok doživit još poneki poraz..dobro, teško sad odma protiv sloge (ona teško da može i samu sebe dobit),al dobar je putokaz kako se dobiva: Jadran - malo ih (nas) je vjerovalo da će jelsa izgubit al pristupon i čvrstinom kako im je jadran parira niko ne garantira poskoku da će lako dobivat..samo nek se ugledaju na jadrana oni koji tribaju igrat sa poskokom ( ne na onog jadrana koji nije putova u sućuraj i ne na onog koji je razbija slogu - to je varka)...., pa će i ova forska liga bit bolja i zanimljivija od hrvatske lige...
"dobra večer,kako ste?dobro ste."
evo jedne od najjačih najava televizijskih.izvan znanosti.
i spreman sam se okladit da će na kraju prvenstva jadran bit isprid soška, jelsa da će se mučit do kraja da bi uvatila treće misto, a dalmatinac i sloga da će biti isprid vatre..i lagano vrtit janjca i sanjati o devetom mjestu (krugu) kojeg su davno, davno prestali bili sanjati.
levanda mi je trenutno zanimljiva momčad - masu je klinaca koje nisam baš nešto viđa da igraju i mislim da kad bi se govorilo o slijedećoj sezoni, osim jadrana,južnjaka,poskoka,jelse i mladosti u skupinu mogućih pretentenata (jebate jel se piše d ili t..?) svakako treba stavit i levandu iz grablja..jer ne bi trebalo zaboravit da se dogodine slavi deset godina od kada je levanda osvojila prvenstvo.. a psihološki momenat je vrlo jak, skoro ka i fizička sprema!!!!i uza sve to današnja generacija levande je upravo počela igrat domačinske utakmice u vrbanju, a prije deset godina levanda je isto ovako bila domaćin u vrbanju...ako ne prvenstvo, ali onda kup!!.....
inače koga ne zanima nek ni ne čita dalje...:confused:

mene stisla škina,danas učini krivi škerac u darva popuodnije,ni imo kuo lavurat a još manje fumat.
i sad doma infišojen da su bubrizi i ne gosin ga.dospi son na škanzi listu, ala moli ve.:eusa_doh:
vela je ura,homo spat.ova darva ća son doni su od ćemprisa, a ćempris kad ložiš u štuji vonjo kako da je ..,ala čo? ća ne duojde epeta muore do drage vode i odnese rivu šoto po ćemo i mi postat venecija..dobro će tufinjat jer ko je jedonput bi u veneciju tin kruto dobro zno ća je smrod..za izrigot.:rolleyes:

forska liga liga se ne blogira i nema sportske kladionice u njoj.forska liga je najjača od svih nepoznatih liga u hrvatskoj!napravit ćemo mi svehrvatsko prvenstvo reprezentacija tih liga pa će te se uvjeriti lučki rabotnici luce moje male čija će mečka da igra:p :D :D

balunjer 14-03-2006 01:48 AM

forska liga je filozofija. način življenja.
za nju se žive, barem neki fanatici (optimisti iz prve jadrana op.p.)
da ni lige, a da jao.
monkule nodom se da si prošti mail, i znom da son kiksa, ali son još optimista,
ajde nedaj se; piši, piši
a kritičarima gu**** obriši

monkul 16-03-2006 04:44 PM

odmaram se i radim..iden okolo i prodajen ribu.evo jedan kratki pogled na putujuću peškariju:
gira - 2o kuna
gavun - 40 kuna
bukva - 20 kuna
trija - velika 40 kuna a manja 20
škarpuja (gardobina ) - 80 kuna
lignja - 100 kuna
sipa - 60 kuna
hoba - 40 kuna
u međuvremenu jučer je poskok dobija dalmatinca 3-1...i sad ide na teško gostovanje protiv sloge.Vaš komentator je jučer bio i u vrbanju pa se uvjerio kako se vrbanjani pripremaju sa dvoboj sa susjedima iz svirača,i kosilica je bila u điru samo da teren bude bez troskota i smriča.
u međuvremenu u hrvatskoj nogometnoj ligi ništa nova.
ne gasite forum......

MLADOST SUĆURAJ 16-03-2006 06:47 PM

Quote:

Originally Posted by balunjer
samo da te podsjetim da je isti tvoj suigrač BIOČIĆ, u Starom Gradu na utakmici 3.kola izazvao prekid (5min) poradi udaranja igrača bez lopte, i to pri rezultatu 0:2. toliko o vasem sportskom ponasanju.
i jedno pitanje:
zasto se svi žale samo na sućuraj jeli top mozda kolektivna paranoja,
jesmo li mi svi ludi, a vi pametni.
MOZDA BI BILO PUNO BOLJE I ZA VAS I ZA NAS DA SE OSTAVITE PRICE I DERNJAVE NA TERENU, (isto važi i za pojedine igrače drugih klubova op.p.)
ALI NITKO TO NE RADI TAKO KAO VI, JEDINO SAM OD JEDNOG SUĆURJANINA ČUO ZA KVALITETU IGRAČA (citiram): Kićo, on je dobar, JAK JE NA JEZIKU.
Pazi to je navedeno kao odlika "jak na jeziku"
e da i sportski pozdrav s gornjeg dijela otoka (ovamo su baje, a ne doli)

POZDRAV

Meštru od baluna,
Nije problem u nama, kad ste tako krasni svi vi odozdala pita bi vas za detalje utakmice veterana Jadrana i Vrisnika, šta je tu bilo?????????? Ipak se neke stvari čuju i na GORNJEM dilu otoka, samo je problem što ne možemo doć baš do detalja, (pa bi te molia da mi ih pošalješ), jer je opće pravilo da se o masovnim tučama drugih klubova ne priča, a ako netko iz publike u sućurju zabeštima, to je odma opsadno stanje...
Toliko o tome koliki ste sportaši....

A na našoj utakmici sa SOŠKOM nered se nije desio u protivničkom šesnaestercu, nego u našem gdje je napadač SOŠK-a tražeči prostor za sebe, prilikom nabačaja baluna, bacia Biočića na pod....a hrabra publika je uletila tuč po nama....pa je disciplinska komisija na čelu koje je svirčanin, odlučila da će se ponovit utakmica, s tim da su naši igrači bili suspendirani do kazne, a igrači SOŠK-a su redovno nastupali za svoj klub do kazne.... To je valjda VAŠ VID PRAVDE na donjem dilu otoka....
I tako kad neko zabeštima od naših ispadamo divjaci, SIGURAM SAN DA BI VI BILI PUNO GORI DA STE NA NAŠEM MISTU

Ja se ne idin na to jer znan da je tome tako već desetljećima, da nas j... u zdrav mozak, al mi smo ipak sportaši(što se ne bi moglo reč za neke), uredno dolazimo na svaku utakmicu, ekscesne pojedince smo primirili (a svaki klub ima ponekog u sastavu), na tebeli smo odlični....

PITANJE: Kad se to nekome nešto desilo u Sućurju?????????? Ili kad je to sudac dobia batina u sućurju?????????Kada su se bušile gume sucima u Sućurju????????????Kada se sudac poteza za uho u Sućurju??????????? Kada su to sucu oduzeti kartoni u Sućurju???????????Kad je bia zadnji prekid u Sućurju????????????

Ne vidin zašto bi bia neki problem putovat do sućurja 1 sat i 30 min, kad se mora tako putovat samo 1. put godišnje... Da ste pravi judi posli svake utakmice bi došli u misto, popili piće sa nama i ugodno se družili, to bi vam moga bit i pravi mali izlet...Čast iznimkama

A niko ne gleda na to da mi putujemo svako drugu sedmicu, niko ne gleda na taj način na nas, mi se ipak radi tog baluna toliko više žrtvujemo...a ipak nan svi podmeću noge na svakom kantunu....ne shvaćan čemu je to razlog, a znan da sigurno nije u NAMA

SPORTSKI POZDRAVI

monkul 17-03-2006 01:19 AM

monkul moderator administrator bog i batina bi lipo zamolija balunjera i maldost sućuraj da jednostavno stanemo na balun i odigramo ovo do kraja...
ja bi i dalje pisa na svoj naćin,malo bi i poebava al bi uglavnom upisiva i opisiva kava nam je liga..ovako će ispast da se samo jedni druge u mozak a to nije baš tako, jel tako da nije?
jer i ovdi doli se tuču suci,publika beštima na pasja kola i želi dilit pravdu kad pravda nije na strani onih za koje navija,i i grači bi se počupali ka kokoti bez problema..al bi isto posli skupa završili sa birom u kafani..i to je to.
šta ćemo sad vadit mast jedni drugima?ima san ja ka trener sloge i ugodna i neugodna iskustava sa utakmicama u sućurju..uglavnom je uvik bilo ok, i uvik smo ostajali posli utakmice ili u onu birtiju na kraju prema punti ili na rivu ća smo je zvali #kod maorke#, i uvik smo bili primljeni bogovski,i ima san i neugodna iskustva, vračali smo se posli naše pobjede (forza maroco) sa autobuson bez žmigavaca jer ih je publika razbila stinama i meni su na fićota (jesan bija lud,sa fićoton ić tako daleko??) ugnječili haubu al nikad nisan reka da su sućurjani u qurcu i amen.svatko ima i svoje dobre i loše strane i ako se to ne može priznat i popravljat ih..onda je nešto trulo u državi danskoj.ja samo želim pratit forsku ligu, ponavljan,zajebavat se i podhebavat ponekad bez ikakvih zlih namjera pa me pustite da to i radim a nije mi gušt ako se počmemeo pichkarat.uostalom briga me šta je bilo, ja uvik idem dalje..trenutno spašavam svoj mali klub da se ne raspadne prije kraja sezone i volio bih da dođen u sućuraj,da odigramao pošteno,da vas dobijemo i posli da možemo zajedno ić dole u kafanu na biru i vi častite.vaš je red.ja ću kad vi dođete doli.
na kraju, nemojte me nitko zahebavat jer sam zajedno sa sućurjanima se smrzava po Velebitu i piša na kolina da bi mi neko sad pravija razlike..
idemo dalje.
al nemojte da mi svaki drugi post u forskoj ligi bude: jel mogu ja dalje pisat?
pozdrav svima
sućuraj..lipa je ona mala plava broj 15,igra naprid...
balunjer...nemoj da ti ja dođen za trenera,tribat ćeš igrat i obranu i napad za bit u prvoj...
pozdrav obojici.
monkul moderator administrator orator bog batina i ko zna šta još.
fala.

pegula 17-03-2006 04:57 PM

@balunjer i sućuraj
nemoj te mi monkula ljutit' ..
a nemojte mi se ni svadjat' ovdi .. lipo nesporazum rijesite na PM, emajl il',
a sto toplo preporucujem, uz dvi litre crnog i malo prsuta i sira ..

monkul 18-03-2006 12:03 AM

lako se vama svima zezat..a meni u nedijlju nema:
desnog beka,livog beka,stopera,veznog jednog i veznog drugog,a jedan od najboljih napadača našeg malog kluba leži doma u splitu i lići se antibioticima...i za sve te nemam zamjene..a vi meni o sućurju i mladosti i jadranu...ajme majko.a u goste nam dolazi poskok (za neupućene molim pogledati tablicu lige),šta će mi pucat šavovi u nedilju,jao.
jadran će na gostovanje protiv vatre i tu bi tribala bit upisana dvojka,bar po ovom komentatoru i tihom navijaču jadrana. mladost igra sa levandom i tu bi ipak pričeka kraj utakmice jer dokazano je da se levanda uvik u drugom dijelu prvenstva diže i ne virujen da će mladost tako lako pokosit levandu.
inače meni je najzanimljiviji susret varbonj-sošk,seoski derbi..i to još na peklenom igralištu u vrbanju, miriše na derbi kola....stopmonkuljepostatrenerodnosnosutrenerjedn eženskeekipeuligimalogženskogbalunaajmebitćeludoin ezaboravnojebitesevisvitrenerimuškihekipatribatren iratženskepamolitbogadaihmalonategnepreponapausvla čionunamasažu..hvalatibožestop

balunjer 19-03-2006 03:36 AM

ne masira trener nogometašice nego maser, treneru
trener ih masira jedino za upast u prvu momčad,
ali opet, koja korist njoj da je masira pomoćni,
šta ce on onda "pitat glavnog trenera jeli ova izmasirana može upast u prvu"
šala mala :D
lipo je to: gledat toliko lipih nogu iz bliza, a da ti ne govore "ča buljiš"
moga bi jo pokušot svojim šarmom dobit koju pomoćnu ulogu u kojemu ŽMNK
LOL :) :D

brale_st 19-03-2006 08:07 PM

Triba vama mriže iskidat i masline polomit.
Paš vidit onda.:D

monkul 19-03-2006 10:35 PM

jel bi ti to kida nama migavicu? a linčino jedna, i štaš onda kad polomiš masline......ne dirajte mi dalmaciju!!!!!
ukratko:
vatra-jadran 2-3, vatra vodila 2-0 i na kunju se ugasila od velike želje a jadran je na dobrom putu prema kupu uefa...
jelsa-južnjak 1-3, južnjak će na kraju žaliti šta se kasno probudio,a jelsa je dubokoj krizi jer evo već trećeg poraza u nizu.
dalmatinac-vrisnik 1-3, ipak dalmatinac nije uspio u željama da napokon skine nekome skalp i dalje ostaje na začelju...
varbonj-sošk 2-0, jesan van reka da će bit dobra utakmica i da će teško itko uziet bodove iz vrbanja.
mladost-levanda 1-1, a šta sad?smije li konkurent za vrh dozvolit da na svom terenu izvuće samo bod a uz to još i odbrani penal...mladost će zadnji vlak za vrh tražit u zaostaloj utakmici protiv južnjaka u utorak u starom gradu...
sloga-poskok 0-1,ovi su mi porazi najgori a opet su mi nekako dragi..ebaiga,nosili smo se bez pet važnih igrača sa apsolutnim vladarima forske lige sve do deset minuta pred kraj,e kad bi ima u mojoj ekipi ko dat gol...a još nam je naš golman obranija penal na početku utakmice i od tada svi napadi poskoka bili su ili proliveni daleko na tribinama i iza branke ili su završavali u rukama našeg golmana...al, šta ćeš idemo dalje,nažalost ne boduje se umjetnički dojam.

bitange-majta 2-3...ovo san stavia tek tako,hehehe...a gubila majta 1-0. pa 2-1, i opet :hehehehe.
brale stplitski,šta se treseš?aj javi se pa ćemo ti nać misto u našem klubu....

balunjer 20-03-2006 01:37 AM

evo da dodom i svoj moli komentar,
onin desni bek jadrana je nojobičniji bekčina
ali mi je prizna (pazi kako se saltam na spl'ski)
da mu imponira sta je asistira za izjednačujući gol, i sta je bio jedan od kuhara treceg.
jos mi je reka da ima puno dobre suigrace koji uglavnom seru, ali tako im je valjda lakše podnosit životne nedaće :D
iskreno mi je zal Sloge jer su danas zaslužili taj bod, a predsjednik može bit ponosan na svoje lavove, LAVOVE
baš son od gušta ostavi garlo danas na plac
ajde il presidente:

monkul 20-03-2006 02:02 AM

inače daje se na znanje da se ormoje torca faros pa umoljavan početi sa kampanjom stop sve je pod kontrolon stop rajders on d strom stop massive atacck stop ide se u veliku stop skupljati lovu stop

balunjer 20-03-2006 12:15 PM

torca ooo, torca eee, torca faros, voli paprenjoke
(V.T. cini dobre paprenjoke)

monkul 20-03-2006 03:23 PM

balunjerosu...
nikad te neću naučit! izbjegavati navođenja imena i prezimena poželjno je...

monkul 20-03-2006 03:29 PM

HVARSKA NOGOMETNA LIGA
REZULTATI UTAKMICA XVI KOLA

N.K.VARBONJ N.K.SOŠK 2:0
N.K.VATRA N.K.JADRAN 2:3
N.K.JELSA N.K.JUŽNJAK 1:3
N.K.MLADOST N.K.LEVANDA 1:1
N.K.SLOGA N.K.POSKOK 0:1
N.K.DALMATINAC N.K.VRISNIK 1:4
N.K.POSKOK N.K.DALMATINAC 3:1 zaostala odigrana 15.03.2006

TABLICA

1.POSKOK 16 15 0 1 43 12 45
2.JUŽNJAK 15 11 0 4 48 15 33
3.MLADOST 14 10 2 2 34 17 32
4.SOŠK 15 9 1 5 33 26 28
5.JELSA 16 8 3 5 37 28 27
6.VARBONJ 15 8 1 6 30 23 25
7.VRISNIK 15 7 2 6 30 29 23
8.LEVANDA 16 6 4 6 36 28 22
9.JADRAN 16 8 0 8 33 33 21 (-3)
10.VATRA 16 1 2 13 20 50 5
11.SLOGA 16 1 1 14 13 54 4
12.DALMATINAC 16 1 0 15 13 55 3

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA XVII KOLA 25 i 26 ožujka 2006g.

N.K.LEVANDA N.K.JELSA subota25.03.2006.g. igrališteKrižnalukaHvar u 14.30h
N.K.JADRAN N.K.SOŠK subota25.03.2006.g. igrališteDolci u 14.00h
N.K.JUŽNJAK N.K.VATRA nedjelja26.03.2006.g. igrališteDolci u 14.30h
N.K.POSKOK N.K.MLADOST nedjelja26.03.2006.g. igralištePelinje u 14.30h
N.K.VRISNIK N.K.SLOGA subota25.03.2006.g igralištePelinje u 14.00h
N.K.DALMATINAC N.K.VARBONJ nedjelja26.03.2006.g. igralištePelinje u 12.30h

sutra je veliki derbi sa vrha tabele.južnjak dočekuje mladost.tko pobijedi imat će pravo se nadati kiksu poskoka (kiksevima!!) jer poskokovih 1-0 protiv zadnjih sa tabele obećavajuče je za slijedeće protivnike poskoka...ma koliko neko govorio da poskoku nije ni trebalo ubacit u višu brzinu protiv loše sloge..

balunjer 21-03-2006 12:56 AM

my bad
evo nauci son

monkul 21-03-2006 02:18 AM

ihihihihihihihihihihihihihihihhihihihihihihihihihi hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi hihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
rekla bi Luda Prva: eba vas ja!!!!ide monkul u veeeeeeelikuuuuuuuuuuuuuuuuu.
i turnir muškog malog nogometa je poèea i monkul i tu ima svojih favorita al neæemo ovdi o tome,i volija bi da to i ne kontamo previše osim izljeva monkulovih
oda radosti
kad njegovi dobiju koju utakmicu....
držat æu se ja forske lige jer tako je ovo sve i zapoèelo pa da se ne bi dogodilo da monkul triba pisat i nedjeljnje izvještaja sa zogova od balota nemojte me pitat koji su rezultati malog baluna...

Ovo je Hajduk. Ovo je veliki balun.ovo je Hajduk on line...ka šta bi reka malizlato: this is....., a dark side of the moon ( cool ).

sa nestrpljenjen oæekujen derbi sutra (a kiša bi mogla!!!! - to nevalja!) južnjak - mladost.južnjak je stavija novog golmana na branku a biskup se može poèet pripremat za turistièku sezonu...
e a ovdi bi ja da se siti ko ga zna..Kape - èovika koji je bija svim srcem uz hajduka, a nesritno je izgubija glavu prije par dana.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......
in nomine patris et filli et spiritus sanctis amin.

opet balun:
ma ne moš virovat da nitko osim vikinga nije bar izrazija želju da bi moga pomoæ mom malom klubu..aaaaaaa,koji ste ga vi,a?
piši ti imena i prezimena slobodno al triba znat kad i koja....nikad neznaš koga bi moglo zasmetat...gledaj mene!!!!!!

BILI ANDJEO 22-03-2006 12:46 AM

evo, nakon što se i sam uvjerio da je ženski nogomet kompliciraniji od muškoga, monkul trenutno nije u stanju pisati pa evo, ja stavljam njegov izvještaj... :D

Quote:

Originally Posted by monkul
1.min- penal za južnjak zbog prekršaja.Balun proša pol metra pored desne stative i ošla šansa Južnjaka da povede (nećemo reć ko je puca..)
-isto verbalne ispade pojedinaca nećemo navodit jer se to rijetko čuje i na peškariji a kamoli na nogometnim utakmicama-
3.min.-prva bolja šansa za mladost,sa 16.metara priko branke
6.min.- 1-0 za mladost, nakon kornera sa live strane balun pada u peterac, igrač mladosti glavon tuče točno u golmana,golman odbija i ,zavraga, opet na glavu mladostašu koji ovaj put ne falije...1-0 za sućurjane.
10.min.- greda spašava južnjak
18.min - opet greda spašava južnjake
20.min - sa klupe mladosti sudac udaljio osoba komada jedan.
22.min.- nabačaj sa desne strane pred biskupa, a igrač mladosti kasni....
25.min - žuti karton igraču mladosti zbog povlačenja za dres protivnika.
26.min.- slobodnjak za južnjaka,opaljeno preko grede...
28.min - faul za južnjak na nekih 25-27 metara malo livo od branke.broj 8 uvatija suca za vrat i dobija žuti karton za to.po mišljenju publike na sjeveru (kojih je baj d vej bilo 5 i sidili su svi na haubu mog auta,eba ih ja) premala kazna....
30.min - slobodnjak za južnjak..nije primirisalo branku
40.min - slobodnjak sa desne strane,duuuuga lopta na drugu stativu,povratna - mladostaši i golman se našli na krivoj nozi...i 1-1.
42.min. - korner za južnjak..greda.opet!

2.pol.
3.min. - odlično izrađena šansa za mladost, golman južnjaka na svome mistu.(južnjak je na poluvremenu prominija golmana)
4.min.-kontra južnjaka preko desne strane,zavrnuta lopta na nekih 6-7 metara,napadač južnjaka najviši i glavom gađa gredu...
6.min.-debelo iskosa sa live strane slobodnjak za južnjaka.puuuuuc!!golman sućurjana na svome mjestu.sjedi pet!
8.min.- slobodnjak sa ruba 16.metara za južnjak,golman sućurjana opet na visini..izvadija ga iz samih devedeset.
10.min.- kontra južnjaka..napadač južnjaka opet ka duh sam isprid golmana na 6 metara,nije skaka nego ga je glavon pokuša zakucat i ...promašia:confused:
20.min. - opet kontra južnjaka u tri poteza,cak-cak i sam igrač južnjaka isprid golmana koji i opet skida i šalje balun priko grede van...
22.min.- slobodni za mladost (tu su malo više od potribe beštimavali igrači južnjaka na suca...:eusa_sile ), bomba..ravno u golmana.bravo golman.
.................................................. .................................................. ...
u međuvremenu do kraja gledalo se tvrd nogomet,znači pravi muški nogomet,frcalo je na obe strane al niki nikome nije da da se približi njihovoj branki..u jednoj od kontri južnjaka nakon nabaćaja sa desne strane u skoku na 6-7 metara bili su golman mladosti i napadač južnjaka, golman je izletija i boksa balun al je usput izgleda zakačija i napadaća koji je osta ležat...obranbeni igrači mladosti su srićon išli vidit šta mu je pa se vidilo da je malo prokrvarilo,a bit će da je pukla malo koža..dva,tri punta na hitnoj i nadamo se da nije ništa ozbiljno....
pa opet kontra za južnjaka koji je od izlaska njihovog napadač igra sa desetoricom jer nisu imali više izmjena, balun pada desno uz peterac,trče obrambeni mladosti i igrač južnjaka,golman je osta na crti čekajući da balun odleti u gol aut al svih nas petorica sa sjevera (torcida hauba?) nismo uspili vidit kako je to južnjak uspija zavrnit balun u branku jer smo svi već pomislili da će mu uteć....2-1 za južnjaka!!!mladostaši tužni i nesritni jer i da su oni dobili ne bi bilo nezasluženo al južnjak dobiva jer je,jednostavno da gol više a mladostašima ostaje da žale šta oni nisu iskoristili svoje šanse.
i eto, tako je to bilo.meni osobno svidija se broj 11 kod mladosti (ima tehniku i brzinu).sudac predobar jer nije nikome ništa pokaza a čuja je više izdi aterini i urci na svoj račun da je to bilo baš bljak za slušat...
zanimlljivost dana!:
slučajno san vidija u 24 ure di se opisuje da je u runovićima napadnut sudac..
ništa neobično.samo je zaheb šta piše da se to dogodilo na utakmici ženske lige...ALOOOOO PURGERI!!!, ŽNL.- TO NIJE ŽENSKA NOGOMETNA LIGA NEGO ŽUPANIJSKA!!!ŠABANI JEDNI!!provjerite pri nego nešto napišete.

monkul 22-03-2006 01:04 AM

sva djeca,svi ljudi i ljudice,žene i mužjaci na ovon forumu su,svak na svoj način prića za sebe, al ja tvrdin jer znan da smo svi OK-ej....osim naravno onih padobranaca bez blatobrana od sinoć.......
zamisli..imat prijatelje sa druge strane neta a nikad se ni srest ni popričat..tko nezna, ne može u to povirovat.Ja znan.....
još je korizma..pa će doč peti misec u kojem se, kako pričaju stariji, nije poželjno ženit i stupat u bračne vode...pa će šesti,sedmi,osmi,deveti misec - pa će neko i od nas prid oltar e a zbog toga,ljudi moji, počmite polako odvajat po pet-deset kuna na stranu da kupimo našem šefu poklon, i to onlajn...a pm-ovima se polako počet dogovarat šta će to bit (samo neznan jer mogu ovi naši moderatori kontrolirat naše peemove pa bi mogli i mobiteli radit...),evo ja predlažen da kupimo montažu umjetne stine za vježbat penjanje a ka bonus poklon čvarke,kulen,rakiju,mekdonalds i paprenjake.

All times are GMT +2. The time now is 05:33 PM.