![]() |
[QUOTE=monkul]vodit 3:0 pa izgubit 3:6....to može samo jedna ekipa al neću joj spominjat ime jer ne zaslužuje.[SIZE="4"]Zaslužuje Mladost pohvale šta je iskoristila protivnićko neznanje i u 10-ak minuta uvalila 4. gola.Na kraju je umalo došlo do incidenta kada je igrać sloge udario protivnika bez lopte..ahhh, kad si nemoćan onda ti je svatko kriv.No sreća je da mladost nije više agresivna kao prije par godina pa je nakon pet minuta naguravanje i beštimanja sudac lukavo prekinuo svirajući kraj par minuta prije 90. minute
QUOTE] jel se mogu ratne sjekire zakopat..ja dajem ruku za pomirit se (ako je i bilo svađa?) a sućurjani vas ako je naljutila moja zajebancija u ovom topicu moje iskreno izvinjenje..pošto mi ne odgovarate peemovima evo vam još jednom moj broj mobitela (09*******) koji je otvoren za sve ...dobronamjerne kritike... hvala.nadam se da mogu nastaviti dalje pisati dok mi webmasteri i moderatori dozvole jer niti san ja moderator niti je ovo blog niti san ja taj na koga bi se netko triba ljutit..;) |
suzo...dogovorit ćemo se sve, samo apartman nema!!!!!!!!prespavat ćeš u policijskoj postaji,hehe,dnevnice?nema-dobit ćeš dječju kartu za trajekt (jeftinija je..),čehinje?nisu baš nešto jeftine u zadnje vrime a i jako bih volio se upoznat sa tvojon gospođon, moga bi je izvest na čašicu razgovora a nakon toga na poljud bez pretresavanja..hehe.
evo je poče padat snig ovdi...... afrika-paprika. |
Quote:
afrika-paprika |
e ja sam obrisao broj mobitela ..
poslao si mu ga na PM, valjda ce procitati, ako nece onda ga ni ne zanima, a onaj tko ga treba imati ima ga, onaj ko ga zeli dat ces mu ga .. ovo bi ipak moglo biti nezgodno .. znam da vjerujes ljudima, ali opet .. vjeruj mi ;) .. a Vas dvojica gore hvala .. dva posta i uljepsaste mi dan .. |
Quote:
:) MLADOST SUĆURAJ, baš guštan šta si se potrudija i napisa oni veliki post. Molin te, nastavi s pisanjem, a pogotovo kada imaš zanimljive činjenice ka sad. Kako vidin da si novi na forumu napominjen da je ovo forum, a ne blog. Monkul nije moderator nego je samo otvorija temu. Otvarati teme i odgovarati na započete mogu svi registrirani korisnici foruma (ja, ti, bilo ko...). Moderator je pegula koji je izbrisa monkulov mobitel (imaš ga u svojoj privatnoj poruci) i odlučio da ne zaključaje raspravu - hvala mu. :cool: Puno pozdrava monkulu, peguli i svima ostalima koji ovde pišu i koji ovo čitaju. |
dobar!!
rezimacija današnjeg dana jako je nezahvalna i to zbog mnogo razloga,neki su dobri, neki loši..... ebate,pa kako da rezimiran dan u kome........? robert de niro i al pacino se love ka beštije po malom ekranu i na kraju jedan od njih UMRE!!!!ebate taki film, jer junaci ne smiju umrit.. kad se voziš od hvara do jelse 120 na sat (a nit si pijan nit našušen) pa u minutu do 7 stigneš taman kad se zakjučivala kasa i vlasnik butige ti govori da je zatvoreno a ti ga molećivo moliš da ti pogleda jel ima jednu običnu gumu...a on je nema..kvragu sva priša i šta si glavu moga izgubit vozeći po snigu sa ćelavin gumama... da,da pada je snig..ništa nije ostajalo al se lipilo za šoferšajbu i cesta je bila ka stvorena za šolu i hrvatski bob. nema su tu šta rezimirat.sve šta se može je da se lupneš po sljepoočnici najjače šta moreš..glupane nije ti tvoj broj javna kurava!!!hvala ti bože,ihihihihiiii..... pa ti dojde da se ubiješ kad vidiš da u sridu tvoj mali klub triba igrat zaostalu utakmicu sa jadranom a pola igrača ti je u školi pola u splitu,još jedna polovica radi poslipodne..a polovici od naprid se ne da jer je hladno - preostaje mi samo da se pridružim svojoj boljoj polovici i zajedno sa nasljednikom čitaš romane o Nipperu..i kako na kraju da se ubiješ? biti u društvu sa haškim uznikom? jok bato!!!! igraju se još dvi zaostale utakmice al sad za vidit koje su to dvi utakmice triba bi kliknit "back" a onda bi mi se izbrisalo ovo šta san napisa i tako bi moga do ujutro...moš me ubit al nit neznan ko još triba igrat nit mi se sad vraća nazad na stranicu numero 13 ili 14, neznan više koja je.lipo san ja reka da je meni ajeban broj 14...nisan za ništa dobija na čip 14 pet istih...bar je moj mali klub popija gajbu heinikena, a ne ka južnjaci- oni su na karlovačkom i žuji. eto ti ga na. a zanima me ako npr. jedan klub ne sakupi dovoljan broj igrača i ne otputuje na predviđenu utakmicu nego tih sedan igraća šta se sakupilo ode na pivu beštimajući ove ostale šta nisu došli - dakle taj klub nije otputova, nije ni igra!!!!!!e sad šta se događa sa igraćima tog kluba koji su imali kartone i nisu smili igrat?kvragu, neznan..jer utakmica se nije održala i nisu mogli odradit te kartone a opet reklo mi iz prve ruke da je to "ka da se igralo"..???? a ne laje pas radi sela nego radi sebe, pa tako i ja..moji tribaju odigrat sa tima šta nisu putovali i bilo bi ne loše da te kartone njihovi odrade na prvoj slijedećoj koju će odigrat a ne na onoj koja se nije odigrala...?.. i ko je na kraju dana neheba?? monkul,zna se (ne zna se..nemoj neko da pomisli da je sa ovin znase došla pulitika u ovu butigu - ni sveti pegula putnik je neće odžat otvorenon) i na kraju dana zbog roberta de nira i al pacina ja evo tek sad gledan peticu... ah štiklo,štiklo tko te šminko... |
a zanima me ako npr. jedan klub ne sakupi dovoljan broj igrača i ne otputuje na predviđenu utakmicu nego tih sedan igraća šta se sakupilo ode na pivu beštimajući ove ostale šta nisu došli - dakle taj klub nije otputova, nije ni igra!!!!!!e sad šta se događa sa igraćima tog kluba koji su imali kartone i nisu smili igrat?kvragu, neznan..jer utakmica se nije održala i nisu mogli odradit te kartone a opet reklo mi iz prve ruke da je to "ka da se igralo"..????
a ne laje pas radi sela nego radi sebe, pa tako i ja..moji tribaju odigrat sa tima šta nisu putovali i bilo bi ne loše da te kartone njihovi odrade na prvoj slijedećoj koju će odigrat a ne na onoj koja se nije odigrala...?.. i ko je na kraju dana neheba?? monkul,zna se Što se tiče te utakmice, utakmica je predana prije dolaska sudaca, i igrača na teren, ta momčad nije nastupila, nisu evidentirani igrači koji su igrali, ili koji nisu igrali tako da bi oni kaznu još trebali odraditi protiv vas, a starigrad bi trebao biti dodatno kažnjen sa oduzimanjem bodova. Naravno to bi tribalo sve bit tako po pravilima... Monkule nema ljutnje na tebe niti kopanja sjekira, samo san tia da se toliko negativno ne govori o nama, mi smo malo misto sa kojih 300-ak judi i nama je taj balun sve šta nan se dešava zimi, za to živimo, pa nas boli kad nas omalovažavju i govore svašta o nama a sad ću se i ja potruditi da iznesem drugu stranu medaje dakle monkule u ime pomirenja ti dajem ovaj podatak sportski pozdrav |
na škoju ništa nova.bolji pobjeđuju a lošiji se nerviraju.
|
a jebate ja zaboravio da se danas igralo .. ma ubi me bolest :D
i kako je proslo? |
a koja ti je gripa???
ako triba lijećit, lijećit čemo.... ihihiii. |
ništa nova ..predsjednik je osta predsjednik.prominilo se trenera i ide se dalje a kako su završile one tri zaostale utakmice neman pojma i nisan se baš nešto ni interesira..znan za jednu, u njoj su gosti dali u prvoj i trećoj minuti sami sebi golove i vjerovatno su postali svjetski rekorderi po autogolovim a poslije je bilo samo pitanje koliko će još komada fasovati..i bogami fasovali si ih...
ne napušta se brod koji tone..doduše ovaj je već duboko potonija al kapo još uvik stoji za timunon i bez mornara pokušava bar neke rupe začepit kad već to mornari ne znaju... moš me ubit al mi nije jasno.."utakmica je predana prije dolaska sudaca..",jel to sigurno jer ja nisan siguran da bi ih tribalo kaznit oduzimanjem još tri boda,meni se bar tako čini - možda san u krivu,al zar nije dovoljno 3-0 bez borbe..a kako nema zapisnika nema ni te utakmice to mi je jasno. i ne govori li to o tome da nam je liga išla malo na kvasinu (pusti moj klub i bilo koji klub poimenice..- govorim o ligi kao takvoj),sve mi se ćini da bi tribalo malo drugčije se organizirat ako se uspijemo dogovorit(a ne vidim zašto ne bi),a da probamo napravit dvi lige?jer evo moji više nemaju volje za ništa,nema tu nikakve motivacije a kad bi znali da se ipak mogu potrudit i možda upast u "prvu ligu" vjerovatno bi imali motiva, isto tako bi 5 i 6 grčili se da ne ispadnu jer i njima je već pomalo dosadno..a poskok je daleko,daleko... moji u subotu idu u hvar (uzgred budi rećeno: na tom igralištu namjerava se ove zime postavit umjetna trava i navodno sin od Ćire to radi pa bi dogodine to igralište sličilo na nešto..), idu u hvar pokušat ne izgubit obraz a kako će se proć vidit ćemo. |
...
moš me ubit al mi nije jasno.."utakmica je predana prije dolaska sudaca..",jel to sigurno jer ja nisan siguran da bi ih tribalo kaznit oduzimanjem još tri boda,meni se bar tako čini - možda san u krivu,al zar nije dovoljno 3-0 bez borbe..a kako nema zapisnika nema ni te utakmice to mi je jasno. i ne govori li to o tome da nam je liga išla malo na kvasinu (pusti moj klub i bilo koji klub poimenice..- govorim o ligi kao takvoj),sve mi se ćini da bi tribalo malo drugčije se organizirat ako se uspijemo dogovorit(a ne vidim zašto ne bi),a da probamo napravit dvi lige? to ti je sigurno da sudci još nisu došli, mi smo se skupili prije utakmice, i tek malo prije 1 sat su nas zvali da se ne mogu skupit, tako da su i suci otkazani, bili su u Drveniku i čekali trajekt, a pošto nije bilo utakmice nisu ni dolazili u Sućuraj. Po meni bi neka kazna tribala bit, jer je to jako neozbiljno ne doći na utakmicu. Pa ako bi bilo takvo pravilo, svaki klub, ako ga ne interesira borba za neko misto na tablici, moga dolazit i igrat utakmice koje mu se sviđaju, a one druge ne. To je sprdancija s ostalim klubovima. Na kraju krajeva smisao lige je druženje, pošto smo svi amateri, niti nas interesira plasman na neki viši rang natjecanja. Po meni ne bi trebala liga šest ili već kakve druge lige, dovoljna nam je ova jedna koju imamo. Jer bi liga šest dakle iziskivala puno više vrimena da se odigra u jednoj sezoni od jematve do 5. miseca....a da se igra na način da jednu sezonu igraju samo 6 klubova međusobno, to bi brzo prošlo, a i ne bi bilo ovako atraktivno. Svi u sezonu ulaze sa 0 bodova, prvenstvo je dugo, a odnosi su takvi među ekipama da ja tvrdin da svatko svakoga može dobit u ovoj ligi. Naravno da favoriti uvik postoje, al nisu ni oni nepobjedivi Samo bi ja po svome osobnom mišljenju smanjija profesionalizaciju lige. Naime kod legionara igraju igrači koji su prošli škole Hajduka, Splita, Mosora, Sloge(Mravinci), Jadrana(Kaštela)....i to samo oni, tako da se mi "normalni" judi koji igraju balun za svoj gušt teško možemo nadigravati s njima, jer su svi tehnički potkovani... To bi se postiglo na jako jednostavan način, da se dogovori zabrana igranja u klubu sa više od 3 igrača koji nisu sa otoka, čak ne bi priznava ni misto prebivališta, jer je to jako jednostavno prominiti na policijskoj postaji, a znamo svi da nekima lova nikada nije bila problem... dakle tribalo bi samo skupit predsjednike svih klubova na sastanak na kojem bi se to dogovorilo, e tek onda bi se liga vratila svojem osnovnom razlogu zašto je izmišljena a to je zabava i međusobno druženje uz takmičarski duh Nadan se da mi judi iz uprave legionara ništa ne zamirju na ovakvom stavu, jer oni igrače mogu naći i na otoku(ako im je već stalo do kupovine), ipak smo mi najnogometniji otok... Sportski pozdravi |
izmedju ostalog ..
Quote:
|
sve je to dobro..al evo je danas (jutros) vrime litnje.Znaći ne bi smilo bit odgoda.imamo dva obečavajuća derbija ovo kolo.Jadra dočekuje Jelsu koju smatra krivcem šta još uvik Jadranu piše -3 boda?, te bi danas moglo bit vatreno a i mogli bi vidit dobrog baluna jer i jedni i drugi materijala za to imaju.
a Mladost-Južnjak???gadno,gadno....i jedni i drugi su ove godine u vrhu, za južnjaka smo to znali a mladost je sigurno najugodnije iznenađenje, i sad triba vidit ko će bit bolji?želja mladosti ili iskustvo južnjaka..bude li južnjak kompletan (to podrazumijeva babića na zadnjeg),to će biti teška misija za južnjake, još kad se zna da je teren ka i u englesku di ne možeš razvit neku igru u široko........ja ću ipak tipovat na mladost (nek se danijel ne ljuti) jer, ako ništa bliža je poskoku...;) |
a Mladost-Južnjak???gadno,gadno....i jedni i drugi su ove godine u vrhu, za južnjaka smo to znali a mladost je sigurno najugodnije iznenađenje, i sad triba vidit ko će bit bolji?želja mladosti ili iskustvo južnjaka..bude li južnjak kompletan (to podrazumijeva babića na zadnjeg),to će biti teška misija za južnjake, još kad se zna da je teren ka i u englesku di ne možeš razvit neku igru u široko........ja ću ipak tipovat na mladost (nek se danijel ne ljuti) jer, ako ništa bliža je poskoku...;)[/QUOTE]
Sportski pozdravi današnji uvjeti za igru su nemogući tako da se nije odigrala naša utakmica sa Južnjakom, te je odgođena za vjerojatno sridu. To nam u neku ruku paše jer smo imali par uzastopnih komina, na kojima nas je ostalo dosta nahlađenih(između ostalog), ne želin spominjat nikakve gripe, jer ne valja zvat vraga. U sridu ćemo ići u Starigrad po tri boda, kako bi osigurali drugo misto i mogućnost za se upetljat u križaljku za prvaka. Poskok je daleko, ali nije nedostižan, samo ga ždrijeb malo ljubi, tako da on mora koju utakmicu i izgubit, kada počne igrat s malo jačim protivnicima... mi ćemo bacit kocku protiv njih za dvi nedije...pa šta bude A ako izgubimo, ništa strašno, nastavit ćemo u ovom ritmu. Možda bi bilo i pošteno da se daje pehar za prvu otočku momčad, koja je na tablici poslije legionara... tako da nas to moralno tješi, ako ispadnemo iz utrke za prvaka:p Pozdrav svima |
jel možete zamislit nekakvu livadu, vraga livadu! - zemljište i to neobrađeno po kojem je sedamnaest dana padala kiša pa je po takvom igralištu istrčalo dvadeset i četiri kopačke da bi igralo na balun?
e tako van upravo u ovim trenucima izgleda igralište u hvaru di prvenstvenu utakmicu igraju hvar i jadran-supetar...evo završilo je,rezultat ništa ništa,dva crvena kartona,igralište krumpiruša.lokalni zajebanti su ispratili i jedne i druge navijaće sa poznatom odom radosti:hu,hu,hu...jer zaista s obzirom na količinu blata po svakom pojedinom igraču teško je reći jesu li to igraći bijele rase ili možda ...a niti crnci nego kafenci,jer su skroz kafeni i šporki...čudo jedno. a u forskoj ligi sve šta je ovaj reporter zabilježio je poraz njegovih protiv levande i najave odlaska još par igrača jer su izgubili volju (to će samo olakšat odluku predsednika da se prihvati dužnosti trenera suparničkog kluba..kranjčarov prijelaz iz dinama u hajduk je goli qurc za ovaj transfer..), pa je reporter lipo sjoe u napokon registriranu četvorku i iz vrbanja odlepršao u stari grad gledat derbi između jadrana i jelse.pri dolasku na igralište rezultat je već bio 1-1,povela je jelsa iz penala a po priči publike tribalo je bit 4-5 nula za jelšane...e ali ono šta je reporter vidija u drugom poluvremenu govori o tome da je jadran kad je dobro "najušen" ekipa koja će svakome zapaprit,jelsa je napadala al je teško dolazila do jadranovog šesnaesterca, te je sa dvi ebene kontre jelsa ispala naivna i može samo šta prije zaboravit ovaj susret, a jadranašima je satisfakcija potpuna s obzirom da su u prvom dijelu za zelenim stolom izgubili dobivenu utakmicu a zahvaljujući nemaru vlastite uprave.. ovo je naša suza urekla jelsu onin svojin poston "vidi,vidi..jelsa stoji dobro.." jer mršavih 2-2 protiv vatre i sada poraz protiv jadrana ne sluti na dobro.trebat će zvat kirina da riješava Žareišta ovih problema nk jelse..hehe. |
ma minjat ćemo predsjednika Jelse, a ja ću ministra osobno izvijestiti o njegovom (ne)radu!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Quote:
i jedno pitanje: zasto se svi žale samo na sućuraj jeli top mozda kolektivna paranoja, jesmo li mi svi ludi, a vi pametni. MOZDA BI BILO PUNO BOLJE I ZA VAS I ZA NAS DA SE OSTAVITE PRICE I DERNJAVE NA TERENU, (isto važi i za pojedine igrače drugih klubova op.p.) ALI NITKO TO NE RADI TAKO KAO VI, JEDINO SAM OD JEDNOG SUĆURJANINA ČUO ZA KVALITETU IGRAČA (citiram): Kićo, on je dobar, JAK JE NA JEZIKU. Pazi to je navedeno kao odlika "jak na jeziku" e da i sportski pozdrav s gornjeg dijela otoka (ovamo su baje, a ne doli) |
Quote:
nije Sućuraj na pola ure od Stg, i sad promisli 8 igrača, ni krivih ni dužnih, što su neki kažnjeni, neki nisu na otoku, a što su neki samo njima znanih razloga odsutni, kreni, 1:30h do Sućurja, utakmica???, pa 1:30h nazad. bili ti isa? prije par sezona poskok nije dosa u Stg igrat jer su im legionari bili "bolesni", čitaj nisu mogli doc taj dan, poskok je kažnjen sa 3:0 b.b. i to je to nikakvo oduzimanje bodova p.s. nije bila namjera sprdanja, niti su tu bili ineresi, čisto 8 igrača. i šta sad sportski pozdrav |
evo baš gledam šta se sve danima piše po forumu... monkule topic ti je lijepo zaživio , ugodno je vidjeti ovakve razgovore iako nemam uvijek puno živaca čitati sve ovo :D
eto, iskrene pohvale uživajte ;) |
All times are GMT +2. The time now is 05:59 PM. |