[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka

[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka (http://www.hnkhajduk.com/forum/index.php)
-   Forska Liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Forska liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/showthread.php?t=2329)

pegula 21-01-2006 12:45 PM

Quote:

Originally Posted by monkul
ps. dajte napišite bar "A" da vidin da bar neko čita ove moje postove ovdi da se ne osjećan ka pale sam na svijetu..

A :D

ma citamo prijatelju,
no nije potreban komentar, kad si sve rekao.

sto se tice i kupa i nedjelje, mogu samo rec FORZA MAROCCO!

a ako trebate petog golmana ili zilica u veznom redu tu sam :D
ionako saznam koji komplet treba ponest i kad se igra ... hihihihihi :cool:

monkul 21-01-2006 04:03 PM

asti miša koji san šok doživija.......................................... ..................:angel4:

monkul 21-01-2006 04:10 PM

Quote:

Originally Posted by pachanga
asti misa monkule.
ajde koliko san ja puta igra sa tudjom knjizicom . haha
al sve je to pokusaj gasenja malih klubova od strane ......... necemo rec koga

Nema toga kod mene.gledajući ovako sa dna kace stvarno vidiš koliko nam triba zakon o sportu, ne samo za prvu nogometnu i navijačku ligu već i za puno toga šta je vezano za sport. Pa čak i za ovako male lige ka šta je ova moja..evo mi jutros govori čovik da jesan li zna da se igrač može prebacivat( ne govorin o profesionalizmu i tamo gdje su potpisani ugovori, makar i na sto kuna) iz kluba u klub kako hoće, dovoljno je samo da ima karton i udaren pečat nadležnog lokalnog saveza??????alo, di smo?

Raspašoj 21-01-2006 05:14 PM

asti koji je ovo??? Zašto je ovo u cakulama?!:eusa_eh: :eusa_eh:

monkul 22-01-2006 07:08 PM

poskok - južnjak 0:2
mladost - jelsa 3:3
levanda - varbonj 1:2
vrisnik - jadran 2:0
sloga - vatra 5:3
dalmatinac - s. o. š. k 1:3

eto smo priveli kraju prvi dio prvenstva i sad se okrećemo kupu.

poskok 11 10 0 1 30-7 30
mladost 11 8 1 2 27-14 25
jelsa 11 7 2 2 28-18 23
južnjak 11 7 0 4 33-13 21
vrisnik 11 6 2 3 20-14 20
varbonj 11 6 1 4 21-13 19
sošk 11 6 1 4 27-24 19
levanda 11 3 3 5 21-21 12
jadran 11 4 0 7 20-27 9 (-3)
vatra 11 1 1 9 12-35 4
sloga 11 1 1 9 12-41 4
dalmat. 11 1 0 10 9-35 1

a šta da van rećen......moji vodili 4-1 pa se malo opustili i vatra došla do 4-3 u zadsnjih deset minuta - srića da smo uvalili peti gol pa se lakše dočekalo
kraj.jadran je na gostovanje otiša sa jedanaest igrača, nije bilo niti jedne zamjene i dobro su još i stajali na terenu iako rezultat ne bi tako reka...mora bit da je bilo živo u sućurju, rezultat 3-3 govori da je bilo pakleno, znamo da je mladost vodila ali jelšani su sa pravom jedni od konkurenata za visoko misto i na kraju je pravedna podjela bodova. poskok je napokon lega, izgleda da je bilo lako južnjaku al evo pri trajekta smo skontrali zadnjeg igrača južnjaka koji nam je priznao da su teško izvukli pobjedu jer da je poskok bio dosta bolji ali nikako nisu uspijevali iskoristit terensku nadmoć.južnjak se znalački odbranio i dobro je da je uoči kupa netko skinuo skalp poskokima iako nemamo pravo nadati se bilo čemu, jedna od najlošijih ekipa ove godine u forskoj ligi će pokušati pružiti dostojan otpor favoritima..e,da: forzz marocco je na gripama izvuka 1-1 i zna se tko je da taj jedan gol - onaj koga ćekamo ka ozebli sunce u ovom mom malom klubčiću.

a ako neko skontra negdi jedan ogromni post od sinoć to je moj post!!!sinoć san pisa tri kvarta od ure i kad san ga iša poslat..page cannot find, jednostavno se zagubija..toliko me iznerviralo da san odusta u roku odma. ajebate post je bija tako lud da bi svi sto posto popizdili dok bi ga ćitali i siguro bi konkurira za greatest shits, eto kakve san ja sriće.*

a rasprića san se o svemu i svačemu pa i o tome kako san kuntenat radi mateja mamića i ljudske volje a i zadar me razveselija pobjedom....i opravdava san se zašto nemam pojma zašto me prebacilo u ćakule pa san se ono ka malo stresa jer eto kako nas mogu vozat a da mi pojma nemamo...

sad iden sam sebi napravit krempite sa natrenom pa se vidimo večeras...
pozdrav.tina,sorry nemam pojma di mi je original..al reka mi je tip da će ujutro iz splita na internetu skinut šifru pa ću poslat...dobro pošto te baš nema neko vrime na forumu, već će ti neko prenit mesage.
ljudi odo ja radit do deset..
forzza marooco!!!

monkul 23-01-2006 12:33 AM

SVITU MOJ EVO NA KRATKO DA SE OGLASIN...SLAVIM PA NISAM BAŠ TU...
a zaboravija san van reć da je počelo i dvoransko prvenstvo otoka u malom nogometu - ništa čudno, ionako danas svatko igra nogomet...je,je , ali ovo je žensko prvenstvo.ima devet ekipa i danas su se igrale prve utakmice a vaš monkul je gleda samo utakmicu između "majte" i nekih iz sviraća..naslika san se sisa ka nikad al ne smin to objavit jer šta ti znaš ko to može vidit. da ne bi ja dobija od kojeg ljubomornog muža ili momka.majta je dobila 4-0 i vjerovali ili ne sva četiri gola pala su iz kornera (pokušat ću stavit bar jednu sliku al se unaprid ispričavan šta je slika mutna - kreten, stavija san krivi program a to primjetija tek doma kad san iša pogledat slike: dokaz da se ništa ne radi na brzinu).
a i uletila mi je greška u tablici forske lige, dalmatinac ima tri boda a ne jedan.
mea culpa.

monkul 24-01-2006 12:12 PM

kalendar

091 760 8275
lučki radniče javi se itno.stop.
jebate, doša nan je raspored za kup.igramo u podne!!??ne moš ni obidvat a triba igrat..
..i našli su knjižice u nsžsd..koja je to ekipa!
moji će igrat u bile dresove sa veeelikon reklamom "hvarske vinarije",hehe - nek se zna ko reklamira alkohol.neš ti todorića i keruma.

Raspašoj 24-01-2006 04:47 PM

Quote:

091 760 8275
lučki radniče javi se itno.stop.
jebate, doša nan je raspored za kup.igramo u podne!!??ne moš ni obidvat a triba igrat..
..i našli su knjižice u nsžsd..koja je to ekipa!
moji će igrat u bile dresove sa veeelikon reklamom "hvarske vinarije",hehe - nek se zna ko reklamira alkohol.neš ti todorića i keruma.

Kada da izrezerviran trajekt za brac?? Ima li kakvih popusta za cilu ekipu?? :D :D
meni za kup još nije ništa došlo... očito ova tajnica nešto muti:rolleyes:
:)

monkul 25-01-2006 01:30 AM

dajte recite ovom sa daleke obale odakle san ja i šta će mu reći bracanin kad ga upita - a ko van je prvak forske lige?...

kavatap 25-01-2006 02:07 AM

Quote:

dajte recite ovom sa daleke obale odakle san ja i šta će mu reći bracanin kad ga upita - a ko van je prvak forske lige?...

Quote:

Originally Posted by Raspašoj
Kada da izrezerviran trajekt za brac?? Ima li kakvih popusta za cilu ekipu?? :D :D
meni za kup još nije ništa došlo... očito ova tajnica nešto muti:rolleyes:
:)

Forska liga = Hvarska liga
For=Hvar
Broc=Brac

a bracanin ce mu rec: a ca si ti sinko popi danas? ni ti ovo petar hektorovic, ovod ti je vladimir nazor

monkul 25-01-2006 11:59 AM

thanks america!!!!!!!

evo se počelo događat shitt..treneru se mome ne da ić na trening jer je zima a i došla mu inventura iz "studenca"...mislim da ću tribat upotrijebit ovlasti koji su mi date pa smijenit trenera,a? eeee,kad bi vi znali u koji su ovo problemi...

Raspašoj 25-01-2006 03:03 PM

Još jedan dokaz da mi vratite plavušu.... (nemoren nac onaj smiješak di se crveni ka da ga je sram)

pegula 25-01-2006 03:55 PM

Quote:

Originally Posted by Raspašoj

:lol: :lol:

hihihihihi .. foRza fIume .. hihihihihihi

Raspašoj 25-01-2006 07:13 PM

A zajeba san se! Šta vi nikad niste????Brac i hvar, sve je to blizu. Kad bi doša na brac odjebali bi me i odma san na Hvaru.... Es ti ga! :redface: :redface: :redface:

Ajde sad scenu ovog topica prepuštan onima ca zajebavaju....Ajde, ajde navalite slobodno...

monkul 26-01-2006 10:59 AM

ovo je zadnji skons za danas..u deset i po nestaje struje na cilemu otoku do popodne..malo morgen ću gledat rukomet,razvijat slike i fotokopirat i t d, šta bi reka manus: viiijjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

baRBa 26-01-2006 11:18 AM

Quote:

ovo je zadnji skons za danas..u deset i po nestaje struje na cilemu otoku do popodne..malo morgen ću gledat rukomet,razvijat slike i fotokopirat i t d, šta bi reka manus: viiijjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

fotokopirat ces QA ako nema struje :):)

Opaska: Ni slucajno ne otvaraj skrinju - ne jide nan se odledjena riba! Nismo u Rijeci :)

monkul 27-01-2006 12:53 AM

opaska opaske:
ne more bit friškija..iz migavice ravno u renola pa na gradele ili frigane..

kavatap 27-01-2006 09:17 AM

monkule kad cete doc zaigrat prijateljsku prptiv nas ovdi.
zovemo ti se el rancho imigrants.
u ekipi imamo 5 hrvata, 1 rumunja i 10 jamajkanaca

i naravno, navijacice za sve nas posli

monkul 27-01-2006 11:52 PM

Quote:

Originally Posted by pachanga
monkule kad cete doc zaigrat prijateljsku prptiv nas ovdi.
zovemo ti se el rancho imigrants.
u ekipi imamo 5 hrvata, 1 rumunja i 10 jamajkanaca

i naravno, navijacice za sve nas posli

bi od gušta ja igra ali me strah aviona, nije čovik ptica - čoviku je misto na zemlji a brodom mi se ne ide, ne putuje mi se misec dana trajektom jer mi je dosta i dvi ure do splita da poludin.al da bi iša na jamajku...o da,da.rege-gege.

Raspašoj 28-01-2006 09:10 PM

Quote:

bi od gušta ja igra ali me strah aviona, nije čovik ptica - čoviku je misto na zemlji a brodom mi se ne ide, ne putuje mi se misec dana trajektom jer mi je dosta i dvi ure do splita da poludin.al da bi iša na jamajku...o da,da.rege-gege.

Zna san! :)
nema do jadranskog derbija, Sloga-Lučki radnik :D
Forzza dokeri!:D :D

All times are GMT +2. The time now is 05:44 PM.