![]() |
Forska liga
Rezultati I kolo FNL-e
JADRAN - DALMATINAC 4:2 S.O.Š.K - SLOGA 5-0 Nedjelja: JELSA - VARBONJ VATRA - MLADOST JUŽNJAK - VRISNIK LEVANDA - POSKOK |
JE :) Jadran je dobija :)
|
Quote:
dat će vam br. 11 u subotu papra ! |
Južnjak - Vrisnik 1:3
Mladost - Vatra 3:0 Levanda - Poskok 0:1 |
forski post
1.kolo FNL
JADRAN - DALMATINAC 4:2 S.O.Š.K - SLOGA 5:0 JUŽNJAK - VRISNIK 1:3 MLADOST - VATRA 3:0 LEVANDA - POSKOK 0:1 JELSA - VARBONJ 3:0 1. S.O.Š.K 3 2.JELSA 3 3.MLADOST 3 4.JADRAN 3 5.VRISNIK 3 6.POSKOK 3 7.LEVANDA 0 8.JUŽNJAK 0 9.DALMATINAC 0 10.VATRA 0 11.VARBONJ 0 12.SLOGA 0 2.kolo FNL VARBONJ - POSKOK 1X ...( NAJJEBENIJI DOMAĆI TEREN) VRISNIK - LEVANDA 1......( DOMAĆINI U ZALETU..) DALMATINAC - JUŽNJAK 2......(LEGIJA SPLIĆANA SE MORA ĆUPAT) SLOGA - JADRAN X2....(VJEĆITI DERBI MALOGA MISTA) MLADOST - S.O.Š.K 1......(TEŠKO ĆE SE UZIMAT BODOVI U SUĆURJU..) JELSA - VATRA 1......(VATRA LAGANO GORI OVU SEZONU) DOZVOLJENO JE IGRAT SAMO DVA DVOZNAKA ! |
kronika forske lige.
kalvarija sloge se nastavlja,jadran i mladost marševskim korakom dijele prvo mjesto a tu je i poskok na broju tri šest bodova.Idući vikend derbi jadran - mladost pa da vidimo koliko su dobri ti momci iz Kaštela na privremenom radu u Sućurju ili će momčad domačih momaka pokazati tko je gazda na otoku.. poskok vreba odozdo i čeka na iks u derbiju pa da lagano ugrize trobod. južnjak je na ljetovanju u deželi pa je marokancima spriječeno da dokažu tko su jedini marokanci na otoku sunca i ribe. jelsa ka i uvik suvereno vlada četvrtin miston i ne namjerava ga ispustiti i iduće kolo.svi ostali su tu negdje, malo gore , malo dole al u principu - srednja žalost.. inače liga se dobro zalaufala, jedino malo usporavaju počeci u dvi ure popodne e da bi suci stgli na trajekt u četiri ure.a ne možeš na miru ić doma posli posla, lipo obidvat i onda se razvalit po ure pa se lagano prošetat na utakmicu, popoit pivicu, zabeštimat dvi-tri i onda se vratit doma ženici svojoj.. a u ligi prvaka ( jer naravno, liga prvaka je to sto posto, jer svaki naš klub koji nastupa van otoka - to je isto ka hrvatski predstavnik u evropi,... ipak smo mi okruženi morem !! ), hvar redovno prima porcije od kontinenta, trenutno je skoro pa u kanti za smeće - gore ne može, još samo pa da bude baniran.a jebiga, to nan se i dešava u evropi . pa pogledajte Hajduk. i na kraju nemojte mi sad punit glavu,nego ako imate šta za reć - recite mi kako su mi postavljeni točke, zarezi, enteri,velika i mala slova , gramatiku ne volim. pozdrav u đakovo i bjelovarjel se ovo slabije vidi zato jer je žuto isto kako nam se i pop 84 - split - hugoplastika slabije vidi u javnosti.. a ikonice su nan ostale iste?? |
strava na stadionu dolci
u današnjim utakmicama forske lige jadran je kao domačin popušio dva komada i jedan crveni a jelsa je isprašila svirćane
jadran - mladost 0:2 ck:jedan njima jedan beleci jelsa - s.o.š.k 6:1 rasturačina na kvadrat sutra su lagane pobjede domaćina,vjerovatno..ako ne bude kiše pa se odgode sve utakmice. inače sretan povratak iz slavonije torcidi faros:thumbsup: :thumbsup: |
monkule evo ja cu ti se prikljucit u pisanju, da ovaj thread ne zamre
|
ura ti je rana, tek je 4 posli podne. a ca ce ti itler
|
a ca jema lose bit komunalni radnik.
pristojan posal |
potraga
evo ja ovin naćinon tražin jednog dobrog igrača koji bi moga igrat zadnjeg u moju ekipu.lova je slaba,plaćen trajekt i 150 kn po utakmici plus bira .....ima li takvog u Splitu i okolici.ne smi bit registriran za nijedan drugi klub jer ga onda ne mogu registrirat do posli nove godine a do tad smo najebali.može čak i štimac,al će onda on nama plaćati šta smo ga uzeli za libera kad ga nitko neće...:icon_wink
|
Ima li šta Uligana u toj forskoj ligi?:D
|
Koji For, Broc rulz!!!!
:D |
Quote:
baj d vej, danas je varbonj lagano ugasio vatru levandu sa 2:1 a poskok je izgrizao vrisnik ( pobjednika nad legijom stranaca "južnjakom" ) iz čega proizlazi da će veliki derbi između poskoka i južnjak bit borba na život i split..jer toliko je u te dvi ekipe stranaca iz splita i oklice da se na terenu i nečuje forski naglasak nego "aje brale,ša si zalipia taj balun" - pa ćemo mi kibici guštat. danas su igrali još i levanda i dalmatinac ali monkul nema pojma kako su odigrali pa se čeka sutrašnja dojava reportera iz hvara. na tabeli vodi mladost, jelsa i poskok - jadran i južnjak su tu al čekat ćemo još par kola pa da vidimo di smo ove sezone..a monkul i dalje traži jednog zadnjeg igračinu još malo pa će ponuda prerasti u " ne pitam za cijenu". južnjak je na pripremama u deželi pa su doljani ispali iz takmičarskog ritma ( neš ti poraza od 0:5 )pa ćemo vidit kako će se nosit sa osvježenim južnjacima. bilo je nekih naznaka da se pozove hajduk na zimske pripreme na hvar al se od toga odustalo jer je prevladalo mišljenje da se to ne učini zbog hajduka jer u kakvom je stanju naš hajduk, kada bi odigrali prijateljsku sa bilo kojom ekipom odavde lako bi doživjeli poraz a to zaista ne bi željeli našem hajduku makar bi o toj pobjedi pričali naši pra-pra unuci za sto godina..ako do tad bude ove civilizacije, jer kako stvari stoje lagano se uništavamo,i vučemo sve za sobom na dno a to Majci prirodi neće biti drago pa ćemo kat tad najebat od vlastitog proizvoda (jel poslije aidsa, ptičje,...dolazi i pasja gripa? baš je poučno bilo danas napisat post "hitno".:cool: |
Quote:
reci ime i ja ću ih prepoznati po igri. mi smo ti mirni i nasmijani ljudi i volimo more,hajduka i split...Al zimi kolektivno pošandrcamo jer aj ti prika preživi na otoku CILU zimu bez ekscesa.Ko nije proba život na otoku Cilu zima :nezna.debelo balkan pa nas teško može izlićit dvadeset dana evrope liti kad nam ulete manjarizi iz napolija a oni su oho ho ispod nas..neka su evropa. catalunia evo me...:o ave torca kacunar.:cool: |
........hoĆe Bit Čo Od Vrisnika.........kakovi Su...........
............................................vrisni Če Volin Te |
Quote:
Monkul im je prezident;) :cool: |
monumentalna situacija..
1.mladost punata 9 gol razlika 9-1
2.poskok 9 6-0 3.jelsa 7 10-2 4.jadran 6 9-5 5.levanda 4 7-4 6.vrisnik 4 6-8 -1 7.južnjak 3 7-3 -1 8.s.o.š.k 3 7-10 9.varbonj 3 2-5 -1 10.vatra 1 2-6 11.dalmatinac 0 2-11 12.sloga 0 0-10 -1 sutra i prikosutra igra se 4.kolo sloga-levanda (sloga bez karoglana i pavića u potrazi za prvim golom i bodovima) jelsa-jadran (derbi za ispalit na živce - prijenos na forumu ako monkul ne zaboravi) vatra-s.o.š.k ( da vidimo ko će se prvi odlipit iz zone sumraka) mladost-južnjak (obećavajuća utakmica) dalmatinac - poskok ( poskok ove sezone nema pjera malvasiju i lemu al opasni su,ka i ime šta i govori) varbonj - vrisnik ( e ova će bit poslastica - guštije je gledat male di se grče jedni protiv drugih nego velike kad pokušavaju nadigrat jedni druge pa to ispadne kamilica) ne smiju nastupiti beleca( jadran) i biočić (mladost) jer su peškali crvenega u prošlem kolu.ne smi ni đani iz jelse dok mu disciplinska komesija ne odreže kaznu. tablicu strijelaca ćemo počet vodit tek za par kola kad se strijelci zalaufaju. forzza moroco!!!!!!! |
cestitam monkule na bodu!
....malo po malo i bit ce bodova... |
finilo je i ovo kolo....
nakon jučer došlo je danas. A danas su snage odmjerili: mladost : južnjak 1-0 dalmatinac - poskok 0-4 i malo po malo tablica se stabilizira osin šta nan legionari iz splita i okolice ne uspijevaju držat južnjaka na površini..sprema li se smjena trenera u svetoj nedjelji? mladost se bogami lipo zaputila i ne misli molat.sa guštom čekamo peto kolo i gostovanje poskoka u sućurju..bit će ratno stanje na gornjem dijelu otoka. a iza kantuna ćeka jadran kojega je ždrijeb poljubio i vrlo lako moguće da izbije sam na ćelo kolone..., samo bi jadrana moglo zeznit šta su već peškali dva crvena pa ako tako nastave neće bit dobro. 1.poskok 10-0 12 2.mladost 10-1 12 3.jadran 12-5 9 4.jelsa 10-5 7 5.s.o.š.k 9-13 6 6.levanda 8-5 5 7.vrisnik 6-8 4 8.južnjak 7-4 3 9.varbonj 2-5 3 10.vatra 4-9 1 11.sloga 1-11 1 12.dalmatinac 2-15 0 5.kolo s.o.š.k - varbonj jadran - vatra južnjak - jelsa levanda - mladost poskok - sloga vrisnik - dalmatinac utakmicu manje imaju: sloga, južnjak, vrisnik i varbonj. |
All times are GMT +2. The time now is 06:03 PM. |