![]() |
Quote:
|
ili Torcida Mexico!!!!
|
bolje je torcida mexico.
bar ti ljudi razumiju sta je nogomet.! |
je torcida 12apstola
|
Quote:
|
ahhh....krcko je znanje.
upravo slušan " show me the way to the next whiskey bar.." i dobro mi je. jer mi se nešto danas prelomilo u glavi pa virujen da bi me hajduk moga ne razočarat ovog proljeća.. a moj mali klubčić forske lige još nije za bacanje u smeće. blokada. |
uz "poseban pozdrav webmasteru" (Monkul, SMS) obvezao sam se tipkniti ode da je u prijateljskoj treninig utakNici SLOGA ubila boga u JADRANu i rasturila ga s 4:0.
Evala! |
Ja sam im nudio sponzora za izvlacenje iz stecaja i donaciju domizon interneta ali nisu pristali do kraja sezone igrat u sponzorovim (pink) bojama :):):)
|
Quote:
Ajde pristani da raskinem više ugovor sa 3.MAJem i Viktor Lencem:D :D :D |
Quote:
pazi sad: kotizacija za učešće u ligi je 11,500 kn liječnički po igraču je 50,00 kn specijalni liječnički je za igraće ispod 17 god. 150 kuna kopačke 450.500 kuna tute sa štampom cca.8500,00 kn svaki balun je po najmanje 250 - 300 kuna sprej je 50 kuna za svaku utakmicu plačamo 400 kuna gajba do dvi posli utakmice kako di autobus kad se gostuje na drugi kraj otoka 100,00 kuna ..........................................:D .................................................. ....... to je samo mali dio troškova, a trajekt ako imaš igraće van otoka? pa moraš tim ljudima dat bar po 150 kuna za svaku utakmicu..... .........................................:cool: .................................................. .... a vidi ukupne troškove: troškovi sudaca:105.300,00 kn smještaj i hrana sudaca:36.900,00 kn troškovi za delegate: 44.850,00 kn povjerenik lige: 6.680,00 kn ... i bil vi putovali ovamo?? jer mi sigurno ne bi putovali na kvarner - a i bili biste 13 član naše obitelji a to nije baš neki sretan broj. a ? |
jebate, pa veci troskovi nego ajduku
|
...zasto imate tolike troskove sudaca?zar nemozete to na laksi nacin i jefitiniji?
|
Quote:
Slušaj nas financira Luka "3.maj", "Viktor Lenac", onda luka "Uljanik" u Puli, pa onda luka u Splitu... Za financijijske probleme ne brini! Još kad bi pita ove iz lucke kapetanije(oni uvik imaju više love) da nam premjeste sadašnji stadion na Rujevici:D negdi na Kman ili Sućidar, naravno triba ga izgradit ali brzo ce to pa da vama i nama bude jednostavnije da nemoramo svako 2 kolo putovati u Rijeku? Sad san razgovara sa kaetanijom i rekli su da ce napravit stadion novcima grada Splita jer da je zena(?!?) predsjednika Forske lige radi doli na kapetaniji i da je to ona sredila. Monkul šta si vec iša govorii ćeni o novome članu Forske??:D Još samo triba svecano potpisivanje ugovora, ako naravno pristaneš! |
Quote:
ako se monkul slozi, ja cu vrlo rado platit onoj sutkinji sve troskove:evil: |
i tata bi sine.....
|
Quote:
prisudila bi ona nama neki ofsajd priko glave cini mi se |
....kas se sutkinja sjebe(recimo da nekom žuti ili crveni) sta joj psujete? pi.. ti namjestim?ili sta?
|
kako češ njoj beštimat?? tu i leži zajeb...nema veze - jer navečer nas isti šank dijeli
|
e da..bila je nekidan reportaža o vesni u slobodnoj...
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:56 PM. |