[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka

[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka (http://www.hnkhajduk.com/forum/index.php)
-   Forska Liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Forska liga (http://www.hnkhajduk.com/forum/showthread.php?t=2329)

Raspašoj 05-01-2006 01:47 PM

Quote:

Originally Posted by pachanga
vidis ti ovo, odma te svi napadaju.
ajde ja cu predstavljat torcidu sj. amerika. hahaha
zajeb
al sican se prije par godina da san na utakmici vidija znak zastavu torcida san diego.

Ti si predstavnik "Torcida California, fan's Mate Misho Kovach":D :D

barca_5 05-01-2006 02:01 PM

ili Torcida Mexico!!!!

kavatap 05-01-2006 09:18 PM

bolje je torcida mexico.
bar ti ljudi razumiju sta je nogomet.!

Visoka 05-01-2006 10:19 PM

je torcida 12apstola

Raspašoj 05-01-2006 11:27 PM

Quote:

Originally Posted by TORCIDA-VISOKA
je torcida 12apstola

...i Isus!;)

monkul 06-01-2006 12:10 AM

ahhh....krcko je znanje.
upravo slušan " show me the way to the next whiskey bar.."
i dobro mi je.
jer mi se nešto danas prelomilo u glavi pa virujen da bi me hajduk moga ne razočarat ovog proljeća..
a moj mali klubčić forske lige još nije za bacanje u smeće.
blokada.

baRBa 09-01-2006 08:11 AM

uz "poseban pozdrav webmasteru" (Monkul, SMS) obvezao sam se tipkniti ode da je u prijateljskoj treninig utakNici SLOGA ubila boga u JADRANu i rasturila ga s 4:0.

Evala!

baRBa 10-01-2006 12:48 AM

Ja sam im nudio sponzora za izvlacenje iz stecaja i donaciju domizon interneta ali nisu pristali do kraja sezone igrat u sponzorovim (pink) bojama :):):)

Raspašoj 10-01-2006 01:34 AM

Quote:

Originally Posted by baRBa
Ja sam im nudio sponzora za izvlacenje iz stecaja i donaciju domizon interneta ali nisu pristali do kraja sezone igrat u sponzorovim (pink) bojama :):):)

Jesi za potpisivanje ugovora?? Tvoja firma biti ce roza na sredini dresa, ali ce samo ta reklama biti roza! Deal?? Nego kako ti se zove firma? Samo da nije onog tipa "ZG U SRCU":):)
Ajde pristani da raskinem više ugovor sa 3.MAJem i Viktor Lencem:D :D :D

monkul 12-01-2006 12:39 AM

Quote:

Originally Posted by Raspašoj
Predlažen predsjedniku F.Lige kada se vrati na forum neka razmotri moj zahtjev:):
Povodom mojih saznanja, o tome kako NK Levanda previše duguje Forskoj ligi, a ujedno i njezinom meštru monkulu (zato monkul nema za platit račune inetrneta), da se NK Levanda direktno premjesti u nižu ligu a da klub koji ce je zaminiti bude "NK LUČKI RADNIK" ciji president san ja!
Ukoliko nam odobrite sudjelovanje u Forskoj ligi, obavezujem se da u ime kluba placam racune za internet(+telefon), poklonim max-Adsl prikljucak i najnoviji Pentijum computer + financiranje Forske lige. Ako pristanete pošaljite:) mi PM da se dogovorimo oko detalja koje nisu za javnost!
S poštovanjem,
uprava NK Lučki radnik

............................:angel4: .................................................. ..............
pazi sad:
kotizacija za učešće u ligi je 11,500 kn
liječnički po igraču je 50,00 kn
specijalni liječnički je za igraće ispod 17 god. 150 kuna
kopačke 450.500 kuna
tute sa štampom cca.8500,00 kn
svaki balun je po najmanje 250 - 300 kuna
sprej je 50 kuna
za svaku utakmicu plačamo 400 kuna
gajba do dvi posli utakmice kako di
autobus kad se gostuje na drugi kraj otoka 100,00 kuna
..........................................:D .................................................. .......

to je samo mali dio troškova, a trajekt ako imaš igraće van otoka? pa moraš tim ljudima dat bar po 150 kuna za svaku utakmicu.....
.........................................:cool: .................................................. ....

a vidi ukupne troškove:

troškovi sudaca:105.300,00 kn
smještaj i hrana sudaca:36.900,00 kn
troškovi za delegate: 44.850,00 kn
povjerenik lige: 6.680,00 kn

... i bil vi putovali ovamo?? jer mi sigurno ne bi putovali na kvarner - a i bili biste 13 član naše obitelji a to nije baš neki sretan broj.

a ?

kavatap 12-01-2006 06:17 AM

jebate, pa veci troskovi nego ajduku

barca_5 12-01-2006 10:29 AM

...zasto imate tolike troskove sudaca?zar nemozete to na laksi nacin i jefitiniji?

Raspašoj 12-01-2006 11:42 AM

Quote:

Originally Posted by monkul
............................:angel4: .................................................. ..............
pazi sad:
kotizacija za učešće u ligi je 11,500 kn
liječnički po igraču je 50,00 kn
specijalni liječnički je za igraće ispod 17 god. 150 kuna
kopačke 450.500 kuna
tute sa štampom cca.8500,00 kn
svaki balun je po najmanje 250 - 300 kuna
sprej je 50 kuna
za svaku utakmicu plačamo 400 kuna
gajba do dvi posli utakmice kako di
autobus kad se gostuje na drugi kraj otoka 100,00 kuna
..........................................:D .................................................. .......

to je samo mali dio troškova, a trajekt ako imaš igraće van otoka? pa moraš tim ljudima dat bar po 150 kuna za svaku utakmicu.....
.........................................:cool: .................................................. ....

a vidi ukupne troškove:

troškovi sudaca:105.300,00 kn
smještaj i hrana sudaca:36.900,00 kn
troškovi za delegate: 44.850,00 kn
povjerenik lige: 6.680,00 kn

... i bil vi putovali ovamo?? jer mi sigurno ne bi putovali na kvarner - a i bili biste 13 član naše obitelji a to nije baš neki sretan broj.

a ?

Slušaj nas financira Luka "3.maj", "Viktor Lenac", onda luka "Uljanik" u Puli, pa onda luka u Splitu... Za financijijske probleme ne brini! Još kad bi pita ove iz lucke kapetanije(oni uvik imaju više love) da nam premjeste sadašnji stadion na Rujevici:D negdi na Kman ili Sućidar, naravno triba ga izgradit ali brzo ce to pa da vama i nama bude jednostavnije da nemoramo svako 2 kolo putovati u Rijeku? Sad san razgovara sa kaetanijom i rekli su da ce napravit stadion novcima grada Splita jer da je zena(?!?) predsjednika Forske lige radi doli na kapetaniji i da je to ona sredila.
Monkul šta si vec iša govorii ćeni o novome članu Forske??:D
Još samo triba svecano potpisivanje ugovora, ako naravno pristaneš!

kavatap 12-01-2006 07:54 PM

Quote:

Originally Posted by barca_5
...zasto imate tolike troskove sudaca?zar nemozete to na laksi nacin i jefitiniji?

ako se monkul slozi, ja cu vrlo rado platit onoj sutkinji sve troskove:evil:

monkul 13-01-2006 01:20 AM

i tata bi sine.....

kavatap 13-01-2006 01:24 AM

Quote:

i tata bi sine.....

sine samo odlikasi to mogu imat.... zato uci sine, uci

prisudila bi ona nama neki ofsajd priko glave cini mi se

barca_5 13-01-2006 01:28 AM

....kas se sutkinja sjebe(recimo da nekom žuti ili crveni) sta joj psujete? pi.. ti namjestim?ili sta?

monkul 13-01-2006 01:32 AM

kako češ njoj beštimat?? tu i leži zajeb...nema veze - jer navečer nas isti šank dijeli

monkul 13-01-2006 01:33 AM

e da..bila je nekidan reportaža o vesni u slobodnoj...

barca_5 13-01-2006 01:34 AM

Quote:

kako češ njoj beštimat?? tu i leži zajeb...nema veze - jer navečer nas isti šank dijeli

a to je vasa domaca(ja sam mislio da je tu jedan dan,a onda adio....:eusa_wall :eusa_wall :eusa_wall

All times are GMT +2. The time now is 01:56 PM.