![]() |
|
tema za crnu kroniku
5 Attachment(s)
u Italiji nogometni savez i klubovi muku muče sa nasiljem navijača = van terena.
dok u na otoku hvaru navijači muku muče sa nasiljem igrača = na terenu!!! i ove nas je godine, ne momčad Jelse, već neki sjajni pojedinci (valjda fanovi mirka filipovića) uspjela iznenaditi. lani su u finalu razbili pehar, a ove godine su neki igrači Jelse (valjda nestrpljivi) pokušali razbiti suca. o tome jeli on to zaslužio ili nije, je suvišno raspravljati. jer time pokušati opravdati ponašanje nekih igrača je glupo. činjenica je da "su" suci kod dotične situacije donijeli dvojbenu odluku(pokrajni nije bio na svome mjestu = nije dosudio ništa, glavni dosuđuje zaleđe). neznam jeli zaleđe bilo ili nije, nije ni bitno. činjenica je da pokrajni nije bi na mjestu. pitanje je zašto? (pitanje je upućeno onima koji su tu trojku doveli ili poslali da sudi) u svemu ovome ima jedna jako zanimljiva stvar, naime: sudac je u jednom napadu levandi poništio gol (opravdano, postignut je iz zaleđa), na što su oni počeli sipati drvlje i kamenje (verbalno) na njega, i odmah iza toga kada je istog suca udario Jelšanin, oni su pohitali da ga brane. zanimljivo. možda čak i za fair play titlu otoka. :D ljudi, budite lukavi i pustite suce na miru. valjda se i oni koji puta srame.. jer ovi koji se ne srame, njih možete i pljuvat i gadit i ---, on će ostat isti idiot i prije i poslije. e da: na najnovijoj FNL-ovoj ljestvici največih izazivača nereda: Jelsa je preuzela primat nad Mladosti iz Sućurja koja je na istoj pala za par mjesta... :eusa_shhh |
1 Attachment(s)
Dobro jutro svima...
žalostan sam zbog prekida?! Ali susret nikako nije mogo biti nastavljen.... Sramotno je to što je sudac udaren, pojedini igrači Jelse reagirali su "glupo", nepromišljeno, kada neznaju DA JE UDARIT SUCA, nešto najteže kažnjivo u nogometu!!! Igrač Levande staje u obranu sudca, miće igrače Jelse i tada nastaje pravi kaos...(po meni mogao se maknit, neka ga tuku - njima na sramotu). a ovako udrili oni njega, on njih.....kaos.... - sve je krenulo od napada na suca... SLIKA: kad malo bolje razmislim - NIJE LOŠE DA SUDI SUTKINJA, (vodimo ljubav a ne rat, ha,ha,ha) Zanima me zapisnik sa susreta, i što će odlućit disciplinska komisija?! Po svemu sudeći utakmica će biti registrirana 3-0, za Levandu, ili eventualno ponovljena utakmica i to ne u Jelsi, a igrači koji su udarili suca strogo sankcionirani!!! moj uobićajen ŠPORTSKI POZDRAV SVIMA!!! Pozivam na subotnji (nedjeljni) susret - LEVANDA - POSKOK (eventualno FINALE KUPA) u Hvaru... |
Quote:
Interesantno kako igrace levande sada zanima odluka disciplinske komisije, brane suce, tobože fair play i slično. Po meni do incidenta ne bi došlo jer se Levanda nije smila pojavit u polufinalu. Na ovim stranicama nije navedeno kako su nas pobijedili nije ni cudo, kad su napravili takvu sramotu kakva nije vidjena na ovim terenima, a i nigdi uopce. Naime u trecoj minuti susreta Levanda Mladost u Hvaru, igrac Mladosti je pokosen u sesnestercu Levande, obliven krvlju, sudac nije dosudio jedanesterac, niti prekid i dok su nasi igraci davali pomoc svome igracu i njemo gledali u sudca, igraci levande, sve sami "sportasi" su uzeli balun i junacki, na prazan gol pucali i naravno zabili. To im je na svaku pohvalu. Mi smo to stoicki podnijeli, ipak mi nismo divljaci, iako bi to po prilozenom u drugim klubovima zavrsilo "na sake". Ja ne kazem da bi sto posto pobijedili utakmicu, ali bila bi to drugacija utakmica, ne bi usli u utakmicu sa -2 na pocetku, stovise mozda bi i vodili iz jedanesterca, a ovako je ispalo kako je ispalo. Poznat je slucaj, sad se ne mogu tocno sitit ko je igra a ne bi tia zabucat, kada se u Engleskoj desila slicna situacija i igrac je lezao na podu oko centra, protivnik je postigao gol, ali je disciplinska komisija zbog fair playa odlucila da se utakmica ponovi( i to je pobjednik podnio zalbu komisiji o.p.a.) Daleko smo mi od toga, al na otoku nas ima 200-250 igraca, svi se znamo, druzimo se na balunu i zabavljamo i prema tome do tuca ne bi trebalo dolaziti, a i ni van terena. O udarcima na sudca necu ni govorit, iako sude katastrofalno ovu sezonu(kogod bi reka i da meritaju) ali to nije sportski. Ja san za "Borbu u igri, ruku i pivu posli devedesete sa svakin!!!" Pozdravi |
1 Attachment(s)
Pozdrav SUĆURJU,
hm, vidiš da "onog" ima i dole kod nas... ...evo kako je bilo (ISTINITA VERZIJA) |
1 Attachment(s)
Opa,
nisam vidi ovaj tekst gore... i dalje stoji POZDRAV SUČURJANIMA!!! ali ovo je bio klizeći, ha,ha.. Prijatelju još me bole neki udarci od gore - kad sam igra i redovito zabija... ...zasluženo smo u FINALU... Ono u Hvaru?! Sudac je treba sudit penal ako je bijo, ili žuti karton ako je simulacija (kao kinez prije)...međutim pustio je igru i mi smo u kontri zabili...naš napadač nije ni vidio da ovi leži, SUDAC je tu trebao reagirat?! Dobili smo Vas ( Vi u POJAČANOM SASTAVU), pa onda jako Svirče, jučer je Jelsa sama sebe i zbacila i sad POSKOK?! Nakon 10 godina prilika za novim trofejom!? Prijatelju, bili smo domaćini u Hvaru, za nijansu jači, i željeli smo ga malo više nego Vi - mislim na TROFEJ. lata je lata!! (pehar je pehar) rekao bi jedan naš. Stoj mi dobro, i vidimo se u Hvaru u drugom dijelu prvenstva!!! GEGO ulazi u 86 minuti izabija za 2:0, naravno za domaćina...a prvog je zabija Vaš Šime - ha,ha, ha ŠPORTSKI POZDRAV!! |
Quote:
vas napadac je vidia sve i bila su dva vasa napadaca, nije bilo nikakve kontre nonsalantno su setali po terenu. Pitaj se malo zasto Dinko nije tia dat, ili ga pitaj izravno, nego je doda, a vasa klupa je sportski skocila zabij ga, zabij, mozda malo aluzije na "propni ga, propni", sorry al tako je ispalo. U tome ne krivim igrace Levande i sam znas da smo ja i ti u dobrim odnosima, kao sto sam i sa svim ostalim igracima Levande, vec krivin klupu i publiku, pali ste pod njihov utjecaj, ili je zelja bila jaca od sportskog ponasanja, ne znan sta vec. No to je proslo, ne zalimo za icim, ostatak utakmice se odigrao muski i posteno, necemo sad o tome sta bi bilo kad bi bilo. Samo bi tia potvrdis da je glavni sudac utakmice bia vidno alkoholiziran ili po nasu pijan ka bak. Sportski pozdravi!!! |
ima li redarstvenika i redara na tim utakmicama na otoku??? ebate ovako kad čitam pari da se samo mlatite, il je sve skupa malo preuveličano???
p.s. da mi je znat koje predsjednik NK "Jelsa"???, sunce mu njegovo na stegovni će:D ;)!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
Evo slika - mi smo dvo kluba bratska!! |
1 Attachment(s)
Quote:
...nema redara, nema sakupljača lopti... Ali prije svega ima ljubavi i žara prema tom balunu (kao prije), za razliku od "nekih liga".... ...nekad se malo prenagli, ali posli se uz piće, dva, nekad tri - ne više! sve smiri. Mi smo pitomi...brzo se "užežemo", a još se brže smirimo... Pozdrav! Evo ti redar, malo je zakasni, ali i da je došo na vrime, nebi puno napravi!!! |
a di si batistuta nison te vidi i cu od jucera,bas mi je drogo da si se nadovezo na ovi tekst gore.ovi mladic iz sucurja je nave da je njihov igrac lezo u 16-u ''obliven krvlju''a nako tri minute je nastavi igrat.moli bi doticnega da ne pise nebuloze jer niko ni svetac tako ni levanda ni sucuraj jelsa...itd zato svak neka mete u svoj dvor.a glavni razlog svega ovega je frustracija ca niko nemore do trofeja osim juznjaka i poskoka,viruj te mi to ce se ovo godiste prominit. pozdrav,gren na marendu.
|
Quote:
...nema redara, nema sakupljača lopti... Ali prije svega ima ljubavi i žara prema tom balunu (kao prije), za razliku od "nekih liga".... ...nekad se malo prenagli, ali posli se uz piće, dva, nekad tri - ne više! sve smiri. Mi smo pitomi...brzo se "užežemo", a još se brže smirimo... Pozdrav! Evo ti redar, malo je zakasni, ali i da je došo na vrime, nebi puno napravi!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
treba kalat POSKOKA i JUŽNJAKA, naravno pobjedama na terenu...jaki su ali protiv takvih si najmotiviraniji!!! TREBA NJIH POIST ZA MARENDU, ha,ha,ha... ....e *ebi ga...kad su žilovi ko debelo osićen paršut, ili slabo kuhon mulom (ovako _anjoš gledo na to, ha,ha,ha) Pozdrav!!! |
1 Attachment(s)
Evo mene opet...Danas je taki don..
...ma ispravak netočnog navoda (zvali su me)...napiso sam da nismo osvoili ništa 10 godina... - osvoili smo treće misto na MEMORIALNOM TURNIRU u Jelsi. Bez podcijenjivanja!? (lata je lata) piše se.... evo tih 12 žigosanih (25.09.2005, 3. mjesto - NK. Vatra - NK. Levanda 5:5 ; -jedanaesterci - 5:4) NISMO ZGODNI, AL SMO NEZGODNI!!! |
dakle
Quote:
ali nisam siguran da je utakmica ponovljena. :( reci mi ovako. ti se braniš, i nakon što tvoja momčad čistim startom oduzme balun protivniku, protivnički igrač simulira ozljedu (nemoj sad mislit da govorim, da je tvoj napadač simulira protiv Levande, ovo sve govorim teoretski). vi ko fair play ekipa izbacite loptu u aut, mada ste imali gotovu kontru i više nego izglednu šansu za gol. jeli to pošteno da vi niste dali gol zato jer je on glumija (ti nemožeš u sekundi skužit jeli on ozlijeđen ili nije) po meni ako je izgledna kontra, pa makar po cijenu da je igrač lakše ozlijeđen treba nastaviti, jer je veča šteta na kraju, ako je taj igrač glumio, a ti popušio na fair play. naravno ako nema neke izgledne šanse za kontru - gol, uvjek lopta ide u aut. OBAVEZNO a evo sam se nešto raspriča, pa sad ko shvati dobro je. mislim da je ovo šta sam reka ok, no to je samo moje mišljenje. |
evo da ja nešto napišen..ne opravdavan suigrača da je udarija suca,to nikako..ali sad idemo ispočetka..sudci nisu toliko loše ni sudili nego vikanje na sudaca od strane jelse i levande je njih zbunilo,prestrašilo i sl zato su i sudili možda krivo..ali nisu krivi oni nego oni koji ih je posla jer ipak se znalo da je to polufinale kupa i da treba sudit stariji i iskusniji sudac..ali to isto ne opravdava igrača levande da ulazi u teren da se ide tuč,jer kako san vidija na snimci LOJKO je slučajno udaren kad su igrači Jelse išli na suca,e onda se gospodin iša tuč i onda je došlo do tuče..e i još nešto,ako je ko gleda utakmicu kako triba onda je moga vidit da jadranko i lukša su cilo vrime skakali na naše i čak je jadranko skočija na naš broj 15 prilikon jačeg uklizavanja..utakmica če se ponovo igrat za vašu informaciju jer ne možeš do pobjede i to u finale bez znoja..i balunjeru jučer si jedno govorija a sad skroz nešto drugo.ti si kako vitar puše..
|
i ne znan zašto uspoređujete jelsu i mladost..mislin da se ima još dosta toga za reč o jučerašnjoj utakmici ali ko je bija sve je vidija.protiv igrača broj 21 iz jese je podnešena prijava jer je navodno on udarija sudca,a nije on nego jedan drugi..eto koliko je sudac uspija vidit ko ga je udarija.neman se volju svađat s nikin jer san dobar sa igraćima levande ali mislin da smo krivi i jedni i drugi.samo je naš udarija suca pa čemo najebat radi toga.jer se nikad nije dogodija nijedan eksces između igrača levande i jelse ali eto događa se..glupo je reč da zaboravimo sve ali ljudi smo pa čemo i to jednog dana zaboraviti..balunjeru počme se od svoga dvora pa se onda ide u tuđi..POZDRAV SVIMA..
|
Quote:
...glupo je sad govorit ko je koga napo, jedno je sigurno SUDAC JE UDAREN, i to više puta,... Utakmica se može ponovit, no domaćin nemože biti Jelsa, zbog neprimjerenog ponašanja pojedinaca - NAPAD NA SUCA....jel su totalno kiksali u organizaciji. nije bilo policije, svlačione su očajne, nema ni hlodne vode a kamoli tople... sramotno za jedno polufinale!? ...osobno nevirujen da će se utakmica ponovit, koji će igrači biti kažnjeni?!Eto, moj komentar, Pozdrav do sutra...ili kad već |
Quote:
a sta se tice nove utakmice ,jo osobno bi voli da igromo ponovo jer ekipa jelse u meni ne izazivo nikakvi respekt velike momcadi.veci je gust dobit na travnjaku nego za stolom, finale tribo zaradit kako ti govoris. ali neodlucujemo o temu jo i ti...fola Bogu i ono ni bilo jace uklizavanje nego brutalni start. |
krivo san jo napiso ili ti shvati..ne opravdavan suigroča nikako,ni pod koju cinu..možda je ispalo da san okrivi levandinog igrača ali nenamjerno,krivi su jedni i drugi isto samo šta mi veče radi udaranja suca,to je istina..bud sigur da nismo mi rekli da smo mi anđeli ali san samo reka da je prvi ko je utrča u teren bija igrač sa levandine klupe i ništa drugo..do onoga nije tribalo nikako doč da je u startu podilija 3-4 žuta i to bi bilo to..mislin da je glupo govorit ja san ovo,ti ono i sl..svak ima svoju priču i niko neče popustit i reč tako je.ja priznajen da je idijotski bilo udrit suca i da če igrač itekako bit kažnjen,šta od strane kluba i od HNS-ili ko več određuje kazne..a za svlačione,svlačione se ruše jer se gradi novo sve i isključila se voda i sve ostalo..oprosti ali di se svukuješ u Stari Grad,Sučuraj,ili možda u Hvar do jedno prije godine dana tj u zahode se svukuvalo..mislin da je o tome glupo govorit..nisu svlačione krive za ono jučer i ostalo.nije mi namjera se svađat jer ti voliš svoj klub a ja svoj,nego jednostavno da se ne gadimo i hebemo jedan drugome mater i sl..
|
Quote:
ma, i jo se slozen s tebon ovo je pljuska za sve koji su igrali i nojboje se okrenut normalnijim stvorima jer govorit koje koga i zoc udri ne vodi nicemu.stvarno mi je krivo radi svega jer siguran san da bi do kraja bila odlicna tekma kako za gledatelje tako iza igrace.nadam da ce se smirit strasti i igrat boji balun svlacione;to je u redu i napravte kako tribo jer to isce jedon sportski kompleks ko ca je pelinje . sretno sa tin |
All times are GMT +2. The time now is 02:04 PM. |
|