![]() |
|
Quote:
Quote:
Sta se tice doticnog ljevaka, ja isto mislin da je on nekih 5x bolji od kolege na istoj poziciji:icon_wink... iako bi moga bit 100x bolji samo da zeli... I mene je zacudila proslava. Da su bar svi bili impresionirani pobjedom ko nas predsjednik, bolje bi se proslavilo:D Sta se tice "vlasih" u Slogi, mislin da je predsjednik malo pretjera s obzirom da Sloga nema "vlasih" koliko neke druge ekipe, tj. pod vlah bi se moglo smatrat Lovrica i onog novog jeli? Nes ti. O kucnome odgoju nekih "balavaca" necu rapravljati s obzirom da smo to jos lani ustvrdili a tesko da ce se nesto prominit u godini dana. A nisu ni vasi bas andjeli... Ili komentar trenera sloge u gveri tipa:Ajde majmune jedan nisi se jos ni izlega iz jajeta... Niti najuzorniji "balavac" sa najboljim kucnim odgojem nebi moga ostat hladnokrvan na ovo a kamoli neko tanjih zivaca... |
evo neke slike, slika sn ih sa mobitelon tako da ne ocekujete neku extra kvalitetu
http://img139.imageshack.us/img139/5083/1golrd2.jpg-prvi gol s(p)retno ------------------------------------------------------ http://img145.imageshack.us/img145/1596/pucajmz5.jpg-prilika za 3.gol ------------------------------------------------------ http://img98.imageshack.us/img98/81/mirkoizagaloff1.jpg-dvoboj zvijezda ------------------------------------------------------ http://img143.imageshack.us/img143/9...gyinovijq0.jpg ------------------------------------------------------ http://img149.imageshack.us/img149/3...jebalunhm9.jpg ------------------------------------------------------ http://img524.imageshack.us/img524/1...jebalunxm7.jpg ------------------------------------------------------ di je balun? :D |
N.K.Vrisnik-N.K.Poskok:1-1
|
Današnja prezentacija zelenih akcentirana je klasičnim pristupom inkrementirano stavljajući sredinu u položaj stagnacije.Protivnik u ovom iscrpljujućem susretu nije imao pravo riješenje,jer susjed se iskazao kao dostojan rival.Neumorno se branio,agresivnošću poput osica razbijao srednju liniju,vrebajući budno priliku smrtonosnom protukontrom.Zeleni brod može se zadovoljiti remijem,jer je nadjačao protivika u borbenom segmentu.Globalno gledajući čim zeleni brod naiđe na brod koji ima iskusnijeg kapetana,imperij zajedno s koncepcijom igre može rezonirati općim potopom.Ispad i neobuzdan konflikt uvijek je sveprisutan među pojedinim igračima koje je teško obuzdati.Lentu iznenađenja mladić u zelenom s brojem 11 vice-versa zasluženo je upotpunio hitajući k lopti poput neumorne ptice trkačice.Novi organ dao je sviježinu organizmu tonirajući kreativnost fuziran britkošću.Za Poskok nemam riječi.Blijeda izvedba aktualnih prvaka upotpunjena nepremostivom suzdržanošću.Dalmatinac ove sezone dizajnirao je nov način igre konvergiran energijom pozitive time tvoreći prevagu sigurnosti i samouvjerenosti. Nadam se da taj poletno-buran kontrast neće imati odraza na samo jednoj partiji već da će kontinuitetom ostvariti i prerasti u pobjednički sindrom.
|
mr. moli..i meni to škodi...još više jer je "moj" trener...al eto više nije - sam je napustio to mjesto. i sad opet predstoje besane noći i nervozni dani...
gledo sam malo varbonj-mladost, rezultat je bio 0-2 u trenutku kad sam se premjestio u jelsu na susret vrisnik-poskok - završilo 1-1, uz jedan zasluženo fasovani crveni karton igraća poskoka, i sve što mogu primjetiti je da je naša utakmica jučer bar bila napetija i žešća..i neću ništa komentirati vezano uz nenogometne stvari na utakmici jučer..jer ne bi nikuda došli. nama preostaje organizacija susreta u subotu sa veteranima i pokušaj da se rekuperamo do idućeg susreta a vama želim nastavak dobrih rezultata... |
Quote:
monkule nije valjda derbi Jadran Sloga dosa na tu razinu da je sramota izgubit od Jadrana pa trener mora dat otkaz? Ili je radi necega drugoga da otkaz? |
Quote:
a na kraju meni je drago da je ovaj derbi postao derbi ...iako je to uvik i bio, ma na kojem mjestu tabele bili bilo koji od ta dva kluba. i to je dobro a nije dobro kad ima repova koji ne prate samu nogometnu igru - al reka sam da neću o ničemu što nema veze sa nogometom. jer moj cilj su dobri odnosi jadrana i sloge i na tome ću i ostati...normalno braneći pozicije svog kluba pošteno ( pa ko koga zajebe..), a isto tako i vi bi trebali.ja da sam trener jadrana sigurno bi reka igraču koji bi bio orijentiran prema Mirkotu da ako mu ne može oduzet balun, da ga lagano "bocka", da ga umara, da mu ne da disat al sve da bude u fer namjerama i ostvarenjima jer triba znat granicu..i sigurno da bih dobro odvaga kojem svom igraću mogu povjerit takvu zadaću a kojem ne - a na kraju utakmice bi taj moj igrać priša Mirkotu i reka bi mu: " stari nema ljutnje, to je balun..!!" ( ovi navodi nemaju namjeru imati bilo kakvu vezu sa jučerašnjom utakmicom!!)... ... ps. nikad nije sramota izgubit od bilo koga, ako znaš da si da sto posto od svojih mogučnosti, sramota je izgubiti a ne pokušati spriječiti protivnika da te pobijedi... |
mr.moli..
jesu prva i druga slika snimljene prilikom postizanja golova?? na moju sramotu nisan vidi niti jedan gol, a da stvar bude još gora, naš gol sam totalno propustio jer sam bio van stadiona... |
Levanda je dobila Južnjaka 3-2. toliko znam o toj utakmici...
još samo rič dvi o jučerašnjoj utakmici... čudno mi je bilo danas slušat koliko je prodano karata na ulazu vidjevši onako dobro popunjene tribine??? kao da je veliki dio gledatelja ušao bez plaćanja ulaznice???....bez obzira tko bio domaćin u stg-u, nije mi jasno da neki ne shavaćaju da tih deset kuna ne daju za golubove na gradskom trgu ili za ciple u vali - već s time pomažete u funkcioniranju klubova ma koliko nekima to glupo izgledalo.. ... drugo..bilo je dosta fureštih na utakmici i šta su mogli vidit? utakmicu skoro pa na nož, hehe...i mogli su zapamtit neke face u jednom ili drugom dresu. A sutradan, tj. danas??? mogli su iste te face vidit di zajedno loču pivu ili ispijaju kahvice....poanta?? evropo nemaš ti pojma tko smo mi... |
HVARSKA NOGOMETNA LIGA N.K.JELSA N.K.VATRA ODGOĐENOREZULTATI UTAKMICA I KOLA N.K.VRISNIK N.K.POSKOK 1:1 N.K.VARBONJ N.K.MLADOST 0:2 N.K.LEVANDA N.K.JUŽNJAK 3:2 N.K.JADRAN N.K.SLOGA 2:1 N.K.DALMATINAC N.K.SOŠK 1:0 TABLICA 1.MLADOST 1 1 0 0 2 0 3 2.LEVANDA 1 1 0 0 3 2 3 3.JADRAN 1 1 0 2 1 3 3 4.DALMATINAC 1 1 0 0 1 0 3 5.POSKOK 1 0 1 0 1 1 1 6.VRISNIK 1 0 1 0 1 1 1 7.VATRA 0 0 0 0 0 0 0 8.JELSA 0 0 0 0 0 0 0 9.JUŽNJAK 1 0 0 1 2 3 0 10.SLOGA 1 0 0 1 1 2 0 11.SOŠK 1 0 0 1 0 1 0 12.VARBONJ 1 0 0 1 0 2 0 RASPORED II KOLA 20 i 21 LISTOPADA 2007 N.K.VATRA-N.K.MLADOST nedjelja 21.10.2007 igralište Pelinje u15.00h N.K.LEVANDA-N.K.VARBONJ subota 20.10.2007 igralište Hvar u14.00h N.K.SOŠK-N.K.JADRAN nedjelja 21.10.2007 igralište Pelinje u13.00h N.K.POSKOK-N.K.DALMATINAC subota 20.10.2007 igralište Pelinje u13.00h N.K.JELSA-N.K.VRISNIK subota 20.10.2007 igralište Pelinje u16.00h N.K.SLOGA-N.K.JUŽNJAK ODGOĐENO |
vrisnik bi borben. velika želja i šteta ča se ni dobilo poskoka a ni da se ne moglo. drogo mi je da je josip opet dove onega vickota ća se bi ruvino ništo puno. sa njima dvojicon nose ni stroha zato ća ni marina i darijota. bravo vrisnik gremo daje. luka danas za mene bi nojboji nikako nojborbeniji.
|
gledo san jučer slogu i jadrana. jadran zasluženo dobi a i jedni i drugi se sovoli kako pasi i dobro da se nisu potukli.
|
Quote:
U drugoj je jadranovac isa napravit fintu(umisto da je potega) i izgubi balun. Nison ni jo vidi vas gol jer son se isa do doma toplije obuc preko poluvremena koje je nije trajalo 15 minuti tako da nisam ni ja stiga vidit gol... |
Vrisnik je dosta dobro i borbeno odigrao.Ovako vajo uc u skaju utakmicu max. ozbiljno i koncentrirano.Somo zelin apelirat na bekove koji su dvo,tri puta u parvemu poluvremenu "zaspoli" tj. nisu pratili josipovo namjestanje offsajda.
Drugu utakmicu isto ocekujemo barem bod,ali kad se moze igrat protiv poskoka dobro onda se moze odigrat i protiv Jelse vrlo dobro......i pokusat se revansirat za onu pripremnu utakmicu koja je bila debelo na strani Jelse. |
Quote:
Sta se tice ljepote utakmice, podsjetilo me malo na Juventus-Torino neki dan :eusa_doh: sucko sta se tice sovonja, vidi son i gorih utakmicih... A Monkule necu ti otkrivat sta je trener govori ali ti mogu rec da nije reka da nekome slomimo nogu. Vjerojatno ti apeliras na potezanje mirka za dres, igrac je dobi zuti, nema se tu sta raspravljat... |
o tempera o ...
kakva lomljenja nogu, pobogu?????? ........ idemo večeras na razgovor mirenja i nalaženja modusa prijateljskih odonosa dva kluba..prvo predsjednika, pa uprava a onda i klubova samih - jer to i je najvažnija stvar... a predsjednik drugog kluba se naša uvrijeđen mojim upisom - nadam se da ćemo večeras rasvijetliti te stvari, a ja se mogu isprićat ako se čovik naša uvrijeđenim i ispričavam se - no sveukupna razina komunikacije na forumu..mislim da sam bio zaista bezazlen.. opet: ajmo smirit duhove i jedni se posvetiti sošku, a drugi veteranima Hajduka pa onda slijedećem protivniku u forskoj ligi... |
Levanda je napokon dobila prvu utakmicu!!!
Već godinama start prvenstva otočke lige za NK. Levandu nije bio obilježen pobijedom. Utakmica se igrala u nedjelju u 11:45 (za nas koji smo bili na pir prerano!), rano za naše pojmove jer „groznica subotnje večeri“ uvijek ostavi traga... S druge strane „veliki“ Južnjak kojeg također nismo dobili zadnjih godina... Sve je bilo spremno za DERBI PRVOG KOLA!!! Levanda je rano povela, u drugoj/trečoj minuti, što nam je dalo krila...neprestalan presing „zelenih“ nije davao da se Južnjak razigra - te je bilo dosta „neshvaćenih“ pogrešaka sa strane kvalitetnih (iskusnih) igrača južnjaka?! Levanda je bila bolja cijelo prvo poluvrijeme, no jedini šut na branku iz polukontre (naše greške), bio je dovoljan da južnjak izjednjači, (35 min.?!). Nismo posustali nego se i dalje napadalo, izgleda ipak da su treninzi Levande bili prevaga, jel dijelovalo se „moćno“ na terenu....to je urodilo plodom u poslijednoj minuti prvog dijela, realiziran je zasluženi jedanaesterac za Levandu. Drugo poluvrijeme išlo se sa zadatkom da se dobro drži obrana no primio se gol u prvoj minuti - što je stvari vratilo na početak....2:2... ...opet borba Južnjak nešto bolji u drugom dijelu, posložili su redove...te se igralo podijednako.... Tada s klupe ulazi Jocker (ne kerumov- nego levandin), LUKA TONI, te nedugo nakon ulaska zabija gol za tri – dva, te navijače zelenih dovodi do ludila!!! Do kraja se vodila bitka...no vodstvo se zadržalo...i LEVANDA je zasluženo (nakon tri vodstva) dobila!!!! Kao što sam i reko prije u javljanjima - Levandina obrana krune nakon 10 godina, uvelike ovisi o startu prvenstva - evo krenulo se pobijedom...što će dalje bit vidjet ćemo... Čestitke ostalima na pobijedama.... ....njanka 4 , zamoli bi te da vrisnik nezoveš "zelenima" (zeleni, zeleni brod..) jer na otoku ZELENI SU SAMO JEDNI!!!! hvala ti! pjesma: "ZELENA JE NAŠA BOJA BIT ĆEMO PRVACI ŠKOJA - NAKON DESET GODINAAA!":D:angel4::icon_mrgr |
2 Attachment(s)
svaka čast Levandi..znaći deset godina je prošlo???..
pa bez ustručavanja mogu reći da kad ne bi bilo južnjak i poskoka Levanda je najozbiljniji kandidat za prvaka, al i ovako raspoloženi levanderi ove godine mogli bi biti tvrd orah svima..... inaće Batistuta...Vrisnik je zna imat zelene dresove iako ih se ja sićan u drugačijim bojama.. |
Quote:
Vrisnik je isto zeleni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ca je ta boja namjenjena somo Levondi???? |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:00 PM. |
|