![]() |
Dobija Lyon 2:1
|
Tip 1X2 - Tko je što odigrao
evo ... topic za 'razmjenu' ideja, parova :D
|
Evo...malo informacija o pegulinom odabiru današnjih utakmica:
ST.ETIENNE-AJACCIO Domaćini će danas biti bez:Compan, Garrido, A.Kamara, Z.Camara Gosti su bez: Trevisan, Collin, Connen, Chapuis, Bonnel, Fauconnier Domaćini su u prošlom susretu prekinuli niz od 13 utakmica bez poraza. Danas će biti jači za braniča Ilungu i veznjaka Zokoru. Najveći hendikep će biti neigranje braniča Camare. Gosti će danas biti jači za braniča Džodića, no i dalje su izvan momčadi prvi vratar Collin i ponajbolji napadač Chapuis. Bilbao - Getafe Domaćini bez: Yeste, Javi Casas Gosti: Gabi Domaći trener je najavio da napušta klub na kraju sezone jer je predsjednik pijavio močad za Intertoto cup, čemu se ovaj jako protivio. Forma gostiju je u velikom rastu. To se potvrdilo i pobjedom nad Real Madridom. Ipa, za njih je veliki hendikep neigranje veznjaka Gabija Timra - Djurgarden Domaćini su lagani favoriti. Danas će prevaga biti na vratarskim pozicijama, budući da se očekuje agresivna igra obrane i malo udaraca na gol. Pitanje je da li će bolji biti domaći Kiprusoff ili gostujući Gerber. Obje momčadi igraju u najjačim sastavima AZ - Shaktar Az nema izostanaka Shaktar je bez Vukića, Brandaoa i Tymoschuka Gosti su najavili agresivnu i napadačku igru od prve minute. Za očekivati je barem tri zgoditka. Ostalo se igra sutra ;) |
ST.ETIENNE-AJACCIO 1 3-0 :)
AZ ALKMAAR-SHAKTAR D. (vise od 3 gola) 02 2-1 :) TIMRA-DJURGARDEN (7.u - hokej) 1 2-3 :mad: procitavsi El Chino-vu analizu odlucio sam izbaciti par ATHLETIC B.-GETAFE 1 1-2 :D kao i u 90% ... 2 od 3 :o danas cemo pametnije ... :p ... ceka se Preview by El Chino :cool: |
evo za danas ...
Groningen - PSV 2 0-1 :) Frankfurt - Hamburg (hok) 1 3-2 :) Slavia - Liberec (hok) 1 1-5 :mad: :mad: Vienna - Villach (hok) 1 5-2 :) opet fali jedan :( 3 od 4 sutra cu pametnije :D |
Quote:
|
evo za danas ... nakon El Chinovog pregleda
Karpat Oulo - Tappara T. (1.u) 1 2-0 :) Eisbaren - Augsburg (1.u) 1 3-2 :) Valerenga - Trondheim (4.u) 1 3-0 :) Dynamo M. - Nizekamsk (1.u) 1 2-0 :) Venlo - Zwolle 10 2-5 jesmo se obojica pomogli s ovim parom :mad: :mad: :mad: :mad: :icon_lol: .. Nurnberg - Mannheim 1 4-5 :mad: |
Ma ja sam odigra toliko toga da mi je neugodno sve popisivati, jer znan da će se ljudi smijati kad sve to falijem...
Inače...i valeranga je bila jedan od mojih izbora ;) |
NANTES-AJACCIO 1 0-0 :mad:
HERTHA B.-ARMINIA B. 1 3-0 :) BETIS S.-ALBACETE 1 2-1 :) POGON S.-GORNIK Z. 1 0-2 :mad: KATOWICE-GROCLIN 2 1-3 :) FRIBOURG-LAUSANNE (3.u) 1 1,60 @ El Chino ubit ce nas splicanka ako prepisuje :p |
nadaj se :)
|
Evo šta sam ja odigrala jučer:
Deportivo - Barcelona 2 :) Chelsea - C.Palace 1 :) Bolton - Norwich 1 :) Bayern - Rostock 1 :) Siena - Lazio x :mad: zahvaljujući Tudoru :mad: Anderlecht - Strombeek 1 :) Manchester - Fulham 1 :) Kamen i. - Osijek 1 Hertha - Bielefeld 1 Kao što vidite lijepo sam prošla :mad: |
grrrrr...cccccccc...da se i rugaš pegula.......:( :( :(
ćinek čemu da se nada:D da ću ga ubit??? :D :) |
MVV - Venlo 1x
Entracht - Gr. Furth 1 Farjestad - Soderdalje 1 Hamarby - Guif 1 Troyes - Riems 1 Sporting - Porto 1 Zlin - Vitkovice 1 evo kao sto vidite cekan Sporting 1 , za 403kn...ulog 10kn.....boze pomozi!!! |
evo vam za subotu, rješenja, aj pišite:
engleska - s. irska 1 češka - finska 1 lihtenštajn - rusija 2 poljska - azerbejdžan 1 hrvatska - island 1 gruzija - grčka 2 turska - albanija 1 danska - kazahstan 1 belgija - bih 1 italija - škotska 1 francuska - švicarska 1 kenija - botswana 1 ( ovo malo jebe ) jar - uganda 1 nigerija - gabon 1 senegal - liberija 1 tunis - malawi 1 španjolska - kina 1 maroko - gvineja 1 za 10 dobivam 1200. nikad nisam stavio ovoliko parova na jedan listić. komedija od listića, pogodim li sve ovo... |
meni se nesvida Gruzija - Grcka 2??? hmmm..."tamo gore" je jebeno vruci teren, a ajmo realno gledat nisu Grci tako dobri, npr. pogledaj kako su prosli na vrucen gostovanju u Albaniji...popusili su!! ode bi ja igra X ili 1X....a ni manje o 3 gola nije lose....al aj vidi cemo, da bog da ti ovo dobijes....
|
ma nevjerujem ni ja da ću dobit al opet, ko zna...
|
ajde,očekujem neki listić tu ispunjen za subotu...imajte na umu da ne dam više od 10 kuna..a ne dobijem li...ajme se onom čiji prepišem...:D:D:D
|
engleska - s. irska 1
češka - finska 1 lihtenštajn - rusija 2 poljska - azerbejdžan 1 hrvatska - island 1 danska - kazahstan 1 jar - uganda 1 nigerija - gabon 1 senegal - liberija 1 tunis - malawi 1 španjolska - kina 1 maroko - gvineja 1 ovo naoko izgleda dosta sigurno al dobitak je puno manji. |
eto ti stavi splicanko 10kn...dobit bi trebala bit bar 200-300kn....
|
manje, mali su koeficijenti na ovo, za 10 samo 120 kn
|
All times are GMT +2. The time now is 03:15 PM. |