![]() |
NAŠ FORUM, živi vječno
U uneredništvo forumske neredakcije stigao je proglas anonimne inicijative kojim se ukazuje na niz nepravilnosti i nelogičnosti vezanih za način rada ovog Foruma i traži se demokratsko upravljanje diskusijama i redovita administracija.
U detaljnom osvrtu navode se određene mjere i prijedlozi te se iscrpno elaborira dio zašto se inicijativa oglasila i izašla iz anonime. Kako bi izbjegli kriva tumačenja i utjecaj korumpiranog uneredništva na sadržaj proglasa isti prenosimo integralno te se istovremeno ograđujemo od navoda koji nisu naš stav. (Oni koji jesu jesu :D) Proglas: Quote:
|
Ne'ko iz mase poslao (u) P.M.
Quote:
|
samo da razjasnimo nikoga nisam niti mislim bannirat. Moderatorske ovlasti nisam trazio nego ih silom prilika imam ako nesto tehnicki zapne...
tako da je i ovaj komentar poslan na krivo misto i molim da me se ne kontaktira za stvari/osobe koje su mi na ignore Quote:
ako mislite da ima smisla odrzat temu vezanu za Forum ili rec nesto slobodno se nadovezite sa svojim misljenjem. Osobno sam problem rijesio s ignoriranjem onoga sto se kako kaze narod ne cacka ali jebaji ga ne znaju svi di se baketina nalazi :) P.S. Zadrzavam pravo da na ovoj temi ne dopustam upise osoba koje su mi na ignore (brisat ce se jer ne vidim sadrzaj). |
upravo sam dobio SMS
Quote:
|
Čestitke, Barba, nije njemu lako dodatno dići ego.
|
1 Attachment(s)
too short....
|
kakve su ovo teme dok nam je obrana onako spora?????? i nismo još ni u pol trata a ovi su nam već utekli deset bodova????
živio Hajduk - doli jednoumlje. |
AAAAAA
:D:D:D:D:D isplatilo se ne otvarat ovoliko dugo sve vezano za Hajduk i forum. Lipo san se nasmija |
ma sve ja shvaćam ali di brate tomato koristiš... :D
|
forum kao način razmjene informacija i poticaja na debate polako odumire... sititie se vi koji ste tu od daleke 2004 (i pada foruma) i 2005 koliko je ljudi tada boravilo tu... a sada, ostali su samo ovi mamuti koji niti znaju šta je twitter instagram i fejsbuk!
meni dotični uopće ne smeta, štoviše volim ga vidit kako misli da prca i podjebaje :jerk: ali svak ima pravo pisat šta misli, to je i ljepota i gadna strana interneta. koliko on zna da se ja s njim složit neću, toliko ja znam da se on složit samnom neće još više ali možda, možda ako još jednom pohvali rijeku, možda nas privuče na dark side... :D sve šta ću reć je: stadion sa prvom burom ide na trabakule i put spezije. Miško će autoputom preko nigerije, bodul čeka karneval da odvozi pariz-bakar sa obersnelom obučenim u petera griffina :rolleyes: p.s. srića da mu se samo ego diže na ovakve topice... bit će gadno kad bude nešto drugo :jerk: |
Quote:
|
Quote:
čekaj, ovo nije fejsbuk...:confused: |
Smrt fejsbuku, tvitkaću i sličnim novotarijama!!!
|
Mass Sarr je zaglavio u 80-ima ;-)
Kavatapče-otvaraj topice,nemožemo više nikog dobit! |
1 Attachment(s)
too short...
|
Quote:
Ne bi se baš složio. Pogledaj "Bili kutak" na forum.hr, tamo gori od upisa. Ja bacim oko svaki dan kao "čitač", ako preskočim dan, dva u zaostatku sam od pedesetak stranica za pročitat. Toliko upisa se ovdje skupi na cijelom forumu u pol godine. |
ovaj forum treba dozivit svojevrsnu cistku kao i Hajduk, da na druge forume i mod€rne lijepe community price odu oni koji tu nisu ni zasluzili bit :D:D:D
sve se upgrejda samo Forum zivi vjecno, na beta verziji iz 2006 :lol: |
Quote:
|
Ovi je forum na pragu zone sumraka
|
Otiša je ljudi moji ovaj forum u krasni k***c....
Bude dana da niko ni slova napiše, nema više forumaša ( a s nekim od njih nisam djelija ista mišljenja, stavove, ali ih je bilo zanimljivo čitat ) tipa ; rezervirano, torpedo, pegula, bukowski, mcnaman, šolta, z.vulić, godrica....itd.itd..... Čini mi se da je gašenje foruma blizu.... Šteta.Totalna šteta. |
All times are GMT +2. The time now is 12:11 AM. |